MaZzzZ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2014 Γεια σας παιδια. Πριν κανα δυο μηνες περιπου αγορασα καινουργειο υπολογιστη. Εβαλα μεσα αυτην την μητρικη. Mod 1150 ASUS Z87-K C2 (ATX)( 90MB0F80-M0EAY5 ) Ολα ενταξει δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την μητρικη. Αλλα σε προγραματα θερμοκρασιας βλεπω αυτο εδω. Και λογικα δεν ειναι νορμαλ η θερμοκρασια της σωστα? Απο την αλλη θα μου πειτε ομως οτι αν αυτη η θερμοκρασια ητανε αληθηνη τοτε δεν θα δουλευε ο υπολογιστης. Τι μπορει να φταιει? Ο αισθητηρας της μητρικης μονο να ειναι χαλασμενος? Τωρα αυτο ειναι λογος να την στειλω να μου την αλλαξουνε? Οποιος ξερει ας μου πει. Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Bug του προγράμματος θα είναι λογικά(aida αν δεν κάνω λάθος). Δοκίμασε και με το HWmonitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 16, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 To screenshot είναι από το HWMonitor Οπότε δοκίμασε αντίστροφα αυτο που προτεινε ο Gregorypeg1000.Βάλε το AIDA ή το HWinfo και δες αν εμφανίζεται και εκεί το πρόβλημα ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Κατεβασα το HWinfo αλλα δεν βγαζω ακρη, που ακριβως λεει θερμοκρασιες εκει περα?Κατεβασα και το Aida και εκει δεν βγαζω ακρη που γραφει θερμοκρασιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 16, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 αν δεν έχει αυξομειώσεις, είναι χαλασμένος ο σενσορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Οχι δεν εχει.Μιλουσα με εναν φιλο μου και μου λεει εγω τα βλεπω και στα δυο προγραματα.Πραγμα που καταφερα και βρηκα αλλα δεν εγραφε τιποτα για MotherBoard.Αυτο τωρα ειναι λογος να την παω πισω και να ζητησω καινουργεια?Τι να κανω τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 16, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Δεν έχει δικό της λογισμικό για monitoring η asus; Αυτό τι temps σου δίνει;Είσαι με τελευταίο bios; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Δεν γνωριζω αν εχει κατι τετοιο.Αλλα ενταξει λογικα ειναι χαλασμενο γιατι το ειχα ψαξει εξ αρχης.Ειναι θεμα αυτο αλλαγης τωρα να κανω φασαρια αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 16, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Αν είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό το πρόβλημα (προσωπικά έχω της αμφιβολίες μου), τότε ναι, είναι θέμα RMA. Ποιος σου εγγυάται ότι αυτό δεν είναι απλά η αρχή δυσλειτουργιών της μητρικής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Αμφιβολιες για ποιο πραγμα εχεις?Τον υπολογιστη τον πηρα πριν 2-3 μηνες.Εγω με την μια ηθελα να κοιταξω τις θερμοκρασιες.Στο ενα προγραμα που αναφερω πιο πανω μου εδειχνε τις υπερβολικες θερμοκρασιες.Ε λεω ενταξει το προγραμα εχει προβλημα, τωρα και με τα αλλα ποργραματα ομως?Γιατι δεν δειχνει ουτε εκει θερμοκρασιες καν?Και ακριβως που ξερω εγω στην συνεχεια οτι δεν θα βγαλει και αλλα προβληματα?Οποτε να την παω πισω δεν ειναι καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 16, 2014 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Οι αμφιβολίες που έχω είναι για το αν είναι ο σένσορας χαλασμένος. Το πιθανότερο είναι να είναι κάποια ασυμβατότητα με τα προγράμματα που διαβάζουν τις θερμοκρασίες. Γι΄αυτό σου έγραψα πιο πάνω να χρησιμοποιήσεις το λογισμικό της Asus και να κάνεις bios update.Εφόσον είσαι πεπεισμένος ότι είναι θέμα της mobo, τότε σαφώς και πρέπει να την επιστρέψεις για αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Αυτο το προγραμα της Asus που μπορω να το βρω?Οσο αφορα το Bios δεν εχω ιδεα αν ειναι το τελευταιο και πως το κανω Update.Αλλα ουτε θα το εκανα ακομα δεν ξερω φοβαμαι μην γινει καμια στραβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Φεβρουάριος 16, 2014 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 φιλε μου δεν φταίει το mobo ιδιο πρόβλημα ειχα και εγω. θέμα software είναι. http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/thermokrasia-motheborad-114ac-125832.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Διαβασα αυτα που γραφεις φιλε μου αλλα λες εσυ οτι οι θερμοκρασιες της MotherBoard σου δεν ειναι παντα κολλημενες στα 115.Εμενα παντα μου ειναι κολλημενες στα 115.Αν δεν φταιει η MotherBoard τοτε τι προβλημα ειναι αυτο και το δειχνει ετσι συνεχεια?Καταφερες να κανεις τιποτα να το αλλαξεις η οχι?Αλλα παλι εσενα λες οτι μια ειναι κολλημενες σε αυτον τον υψηλο αριθμο και αλλες φορες στα νορμαλ, εμενα ομως μου ειναι παντα κολλημενες στα υψηλα.Το Ai Suite που αναφερεις τι ακριβως ειναι?Οταν λες θεμα SoftWare τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 16, 2014 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Το Ai Suite που αναφερεις τι ακριβως ειναι?Οταν λες θεμα SoftWare τι εννοεις?Motherboards - Z87-K Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Φεβρουάριος 16, 2014 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Το Ai Suite ειναι Software της ASUS(με διαφορα προγραμματα) θα το βρεις στο cd της motherboard.το θέμα με έμενα ήταν οτι όταν είχα εγκατεστημενο το Ai Suite (fan expert) παράλληλα με το AIDA ο αισθητηρας της μητρικής κολλούσε στους 114 βαθμούς. το εκανα απεγκατασταση και επανήλθε στα φυσιολογικά του. δες μηπως το έχεις και εσύ εγκατεστημενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Κατεβασα το Ai Suite για την δικια μου MotherBoard και το αστειο ειναι οτι δεν με αφηνει να το εγκαταστησω, τι γινεται δεν ξερω.Το περναω απο το CD και βλεπουμε.Οπο καλα, το περασα αλλα αντε να βγαλω ακρη απο αυτο το προγραμα τωρα.Οποιος ξερει ας μου πει που ακριβως ειναι οι θερμοκρασιες της MotherBoard επειδη μονο αυτο δεν βρισκω στο προγραμα.Edit again...Οκ ενταξει κοιταξα ενα βιντεο στο ιντερνετ και εκει που λεει τις θερμοκρασιες της MotherBoard εμενα δεν γραφει τιποτα παλι.Ε τωρα τι να πω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 16, 2014 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Κάνε bios update. Αν δεν ξέρεις όμως, μην τον επιχειρήσεις μόνος σου, χωρίς βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Ναι δεν γνωριζω πως να το κανω και δεν το κανω γιατι το ειχα κανει παλιοτερα και τα καταστρεψα λιγο.Αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα τον Bios, παιζει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 16, 2014 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Για να μην γράφει τίποτα μπορεί να μην υπάρχει καν ο αισθητήρας.Εγώ δεν θα ασχολούμουν παραπάνω.Άμα είχε πρόβλημα θα το έβλεπες.Αν έστω πλησίαζε τους 115 βαθμούς ή θα είχε καεί ή θα έκανε απότομο shut down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.