Ance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2014 Μόλις έκανα αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και άλλαξα κουτί μητρική και επεξεργαστή αλλά όταν συνέδεσα τον SSD μου που έχω τα windows, δε φορτώνουν και πετάνε στιγμιαία μία μπλε οθόνη και μετά με πάνε στο system restore το οποίο επίσης βγάζει error: Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Έκανες uninstall τους οδηγούς της μητρικής πριν βάλεις τα καινούργια κομμάτια; Αν όχι τότε αυτό που συμβαίνει είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν έχεις την παλιά μητρική τότε βάλτην επάνω, βγάλε όλους τους οδηγούς συσκευών, βάλε τα νέα κομμάτια και είσαι οκ (μάλλον)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ance Φεβρουάριος 15, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 εκτός των drivers υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Βασικά όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 17, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Έβαλες τόσα καινούργια πράγματα. Δεν κάνεις και ένα φορμάτ να είσαι εντάξει; Πιο λίγο χρόνο θα σου πάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ance Φεβρουάριος 17, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Αυτό έκανα σήμερα τσακ μπακ και λύθηκε το πρόβλημα! ευχαριστώ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.