Jump to content

Dothan 2.53 GHz -> 31s super pi

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Γαμώτο λόγω της ανυπαρξιας μητρικών ενας 1,7ghz P4-M (me 512 cache)

που έχω (κληρονομία απο ενα laptop που παρέδωσε το πνεύμα )

τεμπελιαζει πάνω στο γραφείο μου:tomato: :tomato: :tomato:

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από yanni [23-10-2004 11:08]

Αλήθεια. Με το ΗΤ enabled και τρέχοντας π.χ. Toast μήπως ένας Pentium 4 Prescott ανεβάζει συμαντικά μεγαλύτερη θερμοκρασία από ότι με το ΗΤ disabled?

Έτρεχα 3 prime95 στο σύστημα μου (P4 @ 3.0 Prescott) με 100% load για κάνα μισάωρο και ειχα max temp: 62ο C.

Και σε κανονική λειτουργία έχω 46ο C.

Με μαμά ψύξη.

:hmm: :hmm: :hmm:

• 4 weeks later...

Από Pentium 4 σε αναβάθμιση με Pentium 3....

Πλάκα έχει....

Καλύτερα να πάρεις ένα φορητό με Centrino παρά όλη την φασαρία αυτή με τον Pentium M από την στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές στα desctops ( λέγε με AMD ).

Ιδίως τώρα που υποτίθεται ότι βγαίνουν τα 64bit Windows δεν λέει.

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e

τι λέτε αξίζει αν έχεις 478 να βάλεις Μ????

@yanni δηλαδη του λες να πεταξει την 478 που εχει και να παρει μητρικη+επεξεργαστη για amd? Ωραιος εισαι. Δηλαδη απο οσα review εχεις δει για dothan σου φαινεται οτι δεν παει καλα?

@Ar@besqu.e εγω προτεινω πως οχι απλως αξιζει αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις σε ενα 478.

Υγ.Εφοσον ειναι asus board.

Αρχική απάντηση από unseen

@Ar@besqu.e εγω προτεινω πως οχι απλως αξιζει αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις σε ενα 478.

Υγ.Εφοσον ειναι asus board.

Ναι, όντως. Ο Μ είναι ότι καλύτερο μπορεί να μπει σε 478.

Τώρα κατα πόσο αξίζει να δώσεις λεφτά για να πάς από Ρ4 σε Ρ3 εν΄όψει Windows 64bit και δεδομένου οτι τον Α64 δεν φαίνεται να τον κερδίζει..... Είναι στην κρίση του καθενός και αξίζει τουλάχιστον να την σεβαστούμε.

Aν ειχε βγει 1-2 χρονια πριν οταν στελναμε email στην powerleap και την θερμοπαρακαλουσαμε να βγαλει ενα τετοιο θα ειχε αρκετη επιτυχια. Τωρα πιστευω ειναι λιγο αργα εκτος και αν βγει κανας 64bitos mobile(μαλλον του χρονου) που να τον υποστηριζει το ct-479.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.