MaZzzZ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2014 Γεια σας παιδια.Προσφατα εχω παρει καινουργειο υπολογιστη, εδω και δυο μηνες.Εβαλα μεσα την GeForce Nvidia GTX 770 4GB.Οταν ο υπολογιστης ειναι σε κατι απλο οπως επιφανεια εργασιας ιντερνετ κτλπ η καρτα γραφικων δεν βγαζει καποιο θορυβο.Οταν τρεχω ομως καποιο παιχνιδι τοτε η καρτα γραφικν αρχιζει και κανει θορυβο κατι σαν να τσιριζει.Οταν το παιχνιδι παει σε πιο πολλα γραφικα τοτε κανει ακομα πιο πολυ θορυβο.Οταν ξανα βγω απο το παιχνιδι και παω στην επιφανεια εργασιας για να ανοιξω καμια ιστοσελιδα στο ιντερνετ η κανω κατι αλλο τοτε ο θορυβος σταματαει.Και για να πω την αληθεια απο οτι εχω παρατηρησει ο μεγαλος θορυβος γινεται οταν το παιχνιδι ειναι στο μενου.Οταν αρχιζει το παιχνιδι τοτε ηρεμει αρκετα, αλλα στα μενου παιχνιδιων βγαζει αρκετο θορυβο θα ελεγα.Αυτο ειναι νορμαλ?Ειχα ρωστησει το καταστημα που την πηρα και μου ειπε ναι ειναι νορμαλ.Ειναι τελικα η δεν ειναι?Και αυτος ο θορυβος τι ειναι για ποιον λογο το κανει η καρτα γραφικων?Το καταστημα οταν ρωτησα μου ειπε η καρτα γραφικων απλα κανει αυτον τον θορυβο γιατι εντοπιζει παραπανω frames και αρχιζει να γυριζει πιο γρηγορα τους ανεμιστηρες για να μην ζεσταινεται τοσο.Ετσι ειναι η οχι?Οποιος γνωριζει ας μου πει γιατι θα σκασω.Ευχαριστω πολυ.
reinko24 Φεβρουάριος 15, 2014 #2 Φεβρουάριος 15, 2014 Καλημέρα λέγεται coil wine και είναι θόρυβος απο τους πυκνωτες θεωρητικά πρόβλημα δεν είναι αλλα είναι ενοχλητικό...Φυσικα είναι λόγος RMA οπότε να τους πεις να αφήσουν τις λαμογιες και να σου δώσουν άλλη
HellhammeR Φεβρουάριος 15, 2014 #3 Φεβρουάριος 15, 2014 αν "τσιρίζει" όπως λές τοτε η κάρτα έχει coil wine, είναι γνωστό πρόβλημα στις κάρτες γραφικών και στα τροφοδοτικά. Αν ο θόρυβος είναι αρκετός και πολύ ενοχλητικός τότε πάνε στο κατάστημα που την πείρες και άστην για έλεγχο.
virus777 Φεβρουάριος 15, 2014 #4 Φεβρουάριος 15, 2014 Το καταστημα οταν ρωτησα μου ειπε η καρτα γραφικων απλα κανει αυτον τον θορυβο γιατι εντοπιζει παραπανω frames και αρχιζει να γυριζει πιο γρηγορα τους ανεμιστηρες για να μην ζεσταινεται τοσο. On topic μάλλον coil whine φαίνεται να είναι, αν θες ανέβασε ένα βίντεο να φανεί ο θόρυβος. Λογικά πρέπει να πας για αντικατάσταση. Τί υλοποίηση είναι η κάρτα?
MaZzzZ Φεβρουάριος 15, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 15, 2014 Δηλαδη δεν ειναι απο τους ανεμιστηρες οπως και μου ειπανε.Μιλησα μαζι τους τηλεφωνικα γιατι ειναι μακρυα σε αλλη πολη απο εμενα το καταστημα.Δηλαδη να ζητησω αντικατασταση της καρτας γραφικων?Δηλαδη δεν επρεπε να κανει αυτον τον θορυβο η καρτα γραφικων?Δεν ειναι προβλημα αλλα δεν επρεπε να κανει τον θορυβο? Σωστα?Οταν λες τι υλοποιηση ειναι τι εννοεις?
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #6 Φεβρουάριος 16, 2014 Οσο αφορα το βιντεο λιγο δυσκολο να ανεβασω βιντεο απο το κινητο και να ακουγεται. Βρηκα κατι στο ιντερνετ και ειναι ακριβως ο ιδιος θορυβος με τον δικο μου. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BfgGWom4Qmc[/ame] [ame] [/ame]Οτι ακουγεται εδω περα ακουγεται και σε εμενα. Τελικα ειναι προβλημα? Να ζητησω αντικατασταση φτιαξιμο? Τι ακριβως να ζητησω? Γιατι οταν τους το ειπα μου ειπανε αυτοι δεν ειναι τιποτα ετσι κανουνε ολες.
FarmaS Φεβρουάριος 16, 2014 #7 Φεβρουάριος 16, 2014 για εμενα αδερφε το καλυτερο ειναι να τους προτεινεις αντικατασταση.. διοτι αν τελικα γινει επισκευη θα σου μεινει κ ψυχολογικο xD
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #8 Φεβρουάριος 16, 2014 Ε λογικα ναι αυτο θα τους πω.Απο οτι βλεπω πολλα ατομα στο ιντερνετ εχουνε το ιδιο προβλημα.Και σε Live Chat Που μιλησα με την Nvidia μου ειπε οτι θελει διορθωση η και αλλαγη.Ασχετα που αυτοι στην Ελλαδα το καταστημα απο οπου την πηρα ειπε οτι ετσι κανουνε ολες.Οποτε την στελνω πισω δεν γινεται διαφορετικα.Που ξερω εγω στην συνεχεια οτι αυτος ο απλος θορυβος δεν θα ανεβει και οτι δεν θα εχει και αλλα προβληματα?
stefanakos8 Φεβρουάριος 16, 2014 #9 Φεβρουάριος 16, 2014 Ε λογικα ναι αυτο θα τους πω.Απο οτι βλεπω πολλα ατομα στο ιντερνετ εχουνε το ιδιο προβλημα.Και σε Live Chat Που μιλησα με την Nvidia μου ειπε οτι θελει διορθωση η και αλλαγη.Ασχετα που αυτοι στην Ελλαδα το καταστημα απο οπου την πηρα ειπε οτι ετσι κανουνε ολες.Οποτε την στελνω πισω δεν γινεται διαφορετικα.Που ξερω εγω στην συνεχεια οτι αυτος ο απλος θορυβος δεν θα ανεβει και οτι δεν θα εχει και αλλα προβληματα?Να επικοινωνησεις μαζι τους και να τους πεις πως ο θορυβος δεν ειναι απο τους ανεμιστηρες, αλλα ειναι εντονο coil whine απο τους πυκνωτες και οτι χρειαζεται αμεσα αλλαγη η καρτα.
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #10 Φεβρουάριος 16, 2014 Αυτο θα κανω.Αφου δεν ειναι λογικο ναι.Τι ακριβως ειναι το Coil Whine?Απου που ερχεται δηλαδη αυτος ο ηχος?
cyberdyne Φεβρουάριος 16, 2014 #11 Φεβρουάριος 16, 2014 Coil= πηνίο, whine= κλαψούρισμαCoil whine= Ο παρατεταμένος σφυριχτός ήχος που προκαλείται από κάποιο/κάποια μικροσκοπικά πηνία που βρίσκονται στο κύκλωμα τροφοδοσίας της κάρτας. Λογικά δεν θα φτιάξει παρά θα παραμείνει έτσι. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι η κάρτα σου είναι χαλασμένη. Κατ εμε στείλε την για RMA.Διορθώστε με εαν κάνω λάθος.
MaZzzZ Φεβρουάριος 16, 2014 Author #12 Φεβρουάριος 16, 2014 Δηλαδη δεν ειναι καποιο προβλημα το οποιο θα αναπτυχθει και μετα θα εχω μεγαλυτερο προβλημα στην καρτα απλα ειναι προβλημα ομως.Και καλα θα ειναι να ζητησω αντικατασταση σωστα?Οπως μου ειπε και η Nvidia σε Live Chat τους μου λενε ειναι προβληματικη και θελει αντικατασταση.Και αυτο λογικα θα κανω.Γιατι δεν ειναι και φθηνη καρτα γραφικων, ειναι αρκετα τα λεφτα.
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 16, 2014 #13 Φεβρουάριος 16, 2014 να ρωτήσω κάτι και εγώ στo FurMark FurMark 1.12.0 Released | Geeks3D το κάνει ?αν στο κάνει εδώ όπως είσαι πας για RMA αν δεν στο κάνει κάτι άλλο σφυράει
MaZzzZ Φεβρουάριος 17, 2014 Author #14 Φεβρουάριος 17, 2014 Το κανει φιλε μου.Το δοκιμασα αυτο το προγραμα και οταν το τρεχω το τεστ το κανει.
MaZzzZ Φεβρουάριος 18, 2014 Author #16 Φεβρουάριος 18, 2014 Μιλησα με το καταστημα που την αγορασα και μου ειπε να την στειλω μετα αυτη να την στειλουνε στο εξωτερικο στην εταιρια και βλεπουμε.Οταν μου ειπε το βλεπουμε ρωτησα τι παει να πει αυτο και μου ειπανε αν πραγματι εχει προβλημα και το κρινει η εταιρια τοτε θα φτιαχτει και αν θελει αντικατασταση θα γινει.Πως μπορω να απαιτησω και απο αυτους αλλα και απο την εταιρια να απαιτησουνε και αυτοι αντικατασταση και οχι διορθωση?Εδωσα τοσα χρηματα για πιο λογο να την παρουνε και να την φτιαξουνε?Θα εχω μια φτιαγμενη δηλαδη πειραγμενη καρτα γραφικων?Εδωσα τοσα χρηματα για να γινει αυτο το πραγμα? Δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσει κατι τετοιο.Πως γινεται παιδια να τους το απαιτησω να το απαιτησουνε και αυτοι στην εταιρια μετα για να γινει με την μια αντικατασταση καινουργειας?Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να φτιαχτει η ιδια και ποσες πιθανοτητες υπαρχουν για αντικατασταση καινουργειας?Γνωριζει κανεις που να ειχε παρομοιο προβλημα με εμενα τι εγινε.Η και παρομοιο προβλημα τι εγινε, πως συμπεριφερεται μια τοσο μεγαλη εταιρια οπως η GigaByte?Και το επομενο αστειο ειναι οτι θα παρει ολο αυτο περιπου στον ενα μηνα.Δηλαδη αν ειναι δυνατον, τους λεω ενα μηνα θα με αφησετε χωρις υπολογιστη?Τον θεο τους δηλαδη πραγματικα.Τι μπορω να κανω και για αυτο?Και εξηγηστε μου λιγο, τι ακριβως σημαινει το RMA?
reinko24 Φεβρουάριος 18, 2014 #17 Φεβρουάριος 18, 2014 Δεν ξέρω απο ποιο κατάστημα την αγορασες αλλα ανέφερε το να το αποφυγουμε οι ανθρωποι σου λένε βλακείες αν την στείλουν έξω θες πάνω απο 15 μέρες οπότε είναι υποχρεωμένοι να σου σώσουν άλλη να κανείς δουλεια σου και όταν με το καλο έρθει η απάντηση για την δική σου τους την επιστρεφεις....Απο τα πρώτα σημάδια που σου είπαν έτσι κανόνες οι ανεμιστήρες δείξανε την ασχετοσυνη/λαμόγια τους Έλεγχο για το coil wine μπορει να κάνει και ο μαστροΚωστας που έχουν για τεχνικό....Απαίτησε άλλη κάρτα ίδια η καλύτερη με την δικη σου!!!
sebastian Φεβρουάριος 18, 2014 #18 Φεβρουάριος 18, 2014 Και εξηγηστε μου λιγο, τι ακριβως σημαινει το RMA?Return Merchandise Authorization (RMA) is a part of the process of returning a product in order to receive a refund, replacement, or repair during the product's warranty period.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.