Jump to content

Εγγύηση κάρτας γραφικών και όροι. ..

tsakali

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σε όλη την παρέα.

Ας μπω με την μια στο θέμα είχα μια gtx570 η οποία κάηκε κ έγινε αντίκατάσταση με καινούρια ίδια, στις 20/01/14 μάλλον παρέδωσε πνεύμα κ αυτή. ..

21/01/14 πήγε στο κατάστημα ξ την στείλανε στον κατασκευαστή. ..

Μέχρι κ σήμερα τπτ. ..

(Μου είπαν πως δεν τους έστειλε mail ο κατασκευαστής)

*εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι κάνουν απ'οτι λενε ότι μπορούν.

Τι παίζει τώρα; ; Αντε το ελέγχουν κ δεν γίνεται κόβεται πίστωση; αντίκατάσταση με ότι γουστάρουν; κ μέχρι πόσο καιρό μπορεί να το τραβήξει ο κατασκευαστής;

Θα κλείσω μήνα χωρίς υπολογιστή :-P (θα κάψω το κινητό στο τέλος)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Nόμος 2251_1994 Προστασία των καταναλωτών.

Άρθρο 5 - Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις.

Παράγραφος 5.

...Εάν κατά την διάρκεια ισχύος της εγγύηση εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά την περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από την σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες ημέρες ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.

Ακριβως αυτο που ειπε ο Arxagelos. Αν και...Μια φορα που ετυχε τετοια φαση να εχω ελλατωματικες μνημες τις οποιες ειχα αγορασει απο γνωστο καταστημα στην Ελλαδα αξιας 165 ευρω.Επειδη οι "μαγκες" δεν ειχαν τις ιδιες μου εκοψαν πιστωτικο. Μονο που το πιστωτικο ητανε αξιας 70 ευρω για το λογο οτι οι μνημες υπηρχαν σαν προσφορα τοτε στο ιντερνετ εναντι 70 ευρω. Για εμενα καλυτερα ν αποφυγεις το πιστωτικο. Αν μπορουν να σου φερουν brand new 570 τοτε κανε αυτο :) Με τα πιστωτικα γινονται πολλες μαλαγανιες :suicide:

Φιλικα Νικος

Ακριβως αυτο που ειπε ο Arxagelos. Αν και...Μια φορα που ετυχε τετοια φαση να εχω ελλατωματικες μνημες τις οποιες ειχα αγορασει απο γνωστο καταστημα στην Ελλαδα αξιας 165 ευρω.Επειδη οι "μαγκες" δεν ειχαν τις ιδιες μου εκοψαν πιστωτικο. Μονο που το πιστωτικο ητανε αξιας 70 ευρω για το λογο οτι οι μνημες υπηρχαν σαν προσφορα τοτε στο ιντερνετ εναντι 70 ευρω. Για εμενα καλυτερα ν αποφυγεις το πιστωτικο. Αν μπορουν να σου φερουν brand new 570 τοτε κανε αυτο :) Με τα πιστωτικα γινονται πολλες μαλαγανιες :suicide:

Φιλικα Νικος

Αυτό φοβάμαι φίλε μου....

Έστω κ πιστωτικό αλλά να είναι κανα 270αρικο *πολλά θέλω μάλλον :p

Η κάρτα έχει απόδειξη 310 €

Αν ακόμα στο κατάστημα υπαρχει στα τιμολόγια με 310 τόσα θα πάρεις αν την έχει 1 ευρω τότε πάλι τόσα θα πάρεις το πιστωτικό είναι δικοπο μαχαίρι πολλα μπορούν να κάνουν στο λογιστήριο....οπότε καλύτερα αντικατάσταση με μια 680 η μια 280χ η βάζεις διάφορα και παίρνεις 780

Αν ακόμα στο κατάστημα υπαρχει στα τιμολόγια με 310 τόσα θα πάρεις αν την έχει 1 ευρω τότε πάλι τόσα θα πάρεις το πιστωτικό είναι δικοπο μαχαίρι πολλα μπορούν να κάνουν στο λογιστήριο....οπότε καλύτερα αντικατάσταση με μια 680 η μια 280χ η βάζεις διάφορα και παίρνεις 780

Η κάρτα τελευταία τιμή της ήταν στα 310, πλέων δεν υπάρχει εκει είναι το θεμα κ μη με φορτώσουν καμια 270 με δικαιολογία πως ειναι καλύτερη απο αυτή που είχα :( ...

Εγω να σου πω την αλήθεια είτε πιστωτικο μου δώσουν την 280χ θα πάρω. ...

μα ξυπνάτε !! δεν υπάρχει θέμα τελευταία τιμή !!! το πιστωτικό πρέπει να είναι στην τιμή αγοράς.

Όπως τα λέει ο vasi. Το κακό είναι ότι πολλοί δέχονται την τρέχουσα τιμή με αποτέλεσμα τα καταστήματα να εκτραχύνονται όλο και περισσότερο. Οπότε αυτό που λέμε είναι ή τιμή αγοράς ή καταγγελία στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή...

Αυτό γνωρίζω κ εγω στο θέμα (πιστωτικό). Αλλά απο οτι έχω ακούσει μπορούν να σου το αντικαταστησουν με κάποιο ισάξιο η καλύτερο προϊόν. . Κ αυτό είναι που φοβάμαι. ...

Ελπίζω την Δευτέρα να έχω νεότερα! ! :D

εσύ δεν θα προφέρεις καν τη λέξη «πιστωτικό». Αν πας σε θέμα χρημάτων θα λες «τα λεφτά μου πίσω». Αντικατάσταση ναι, μπορούν να κάνουν με κάποιο ισάξιο η καλύτερο προϊόν, μόνος σου το γράφεις. Γιατί το φοβάσαι αν είναι ισάξιο ή καλύτερο;

εσύ δεν θα προφέρεις καν τη λέξη «πιστωτικό». Αν πας σε θέμα χρημάτων θα λες «τα λεφτά μου πίσω». Αντικατάσταση ναι, μπορούν να κάνουν με κάποιο ισάξιο η καλύτερο προϊόν, μόνος σου το γράφεις. Γιατί το φοβάσαι αν είναι ισάξιο ή καλύτερο;

Γιατί αν δεν κάνω λάθος η 270χ είναι καλύτερη από την 570. .. κ αφού γίνανε έτσι τα πράγματα είναι καλό νσ πάω με την μια σε 770 η r9 280x. :-)

Ελπίζω αύριο να ξέρω. ..

Αντικατάσταση με κάποιο ισάξιο η καλύτερο προϊόν, κάνουν μονάχα και μόνο αν το θελήσει ο πελάτης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !! Σκεφτείτε να είχατε αγοράσει έναν υπολογιστή για την δουλειά σας,με τιμολόγιο και χαλούσε !! θα σας τα έριχνε τα παραμύθια, ή θα σας έκοβε πιστωτικό-τιμολογιο-δελτιο αποστολής, και όχι στα ΜΑΥΡΑ !!

[MENTION=3658]vasi[/MENTION] γιατί το γράφεις σε μένα; Δεν είπα τίποτε περί τιμής :p

[MENTION=14283]tsakali[/MENTION] ε ωραία αν σου δώσουν 270Χ ή ο,τιδήποτε καλύτερο από 570 πάρε το και βλέπεις μετά τι θα κάνεις, είτε το πουλάς και αγοράζεις από όπου θέλεις, ό,τι θέλεις είτε τους λες να σε αναβαθμίσουν στην κάρτα που θες με διαφορά τιμής εκ μέρους σου (με βάση την τιμή που πλήρωσες). Εννοώ μην πολυκολλήσεις αν σου δώσουν κάτι ισάξιο/καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση τιμή βάσης είναι τα 310€.

edit: αν σου δώσουν άλλη 570 δε νομίζω να μπορείς να κάνεις πολλά σε στυλ «όχι δεν τη θέλω φέρτε μου λεφτά»

Αντικατάσταση με κάποιο ισάξιο η καλύτερο προϊόν, κάνουν μονάχα και μόνο αν το θελήσει ο πελάτης.!

Ε μα έτσι δεν υπάρχει θέμα. ..

Έτσι ναι.

*αύριο ελπίζω να έχω νεότερα κ βλέποντας κ κάνοντας ;)

Φυσικά πριν πάρω απόφαση θα στείλω εδώ !!!

Για σε όλη την παρέα.

Ας μπω με την μια στο θέμα είχα μια gtx570 η οποία κάηκε κ έγινε αντίκατάσταση με καινούρια ίδια, στις 20/01/14 μάλλον παρέδωσε πνεύμα κ αυτή. ..

21/01/14 πήγε στο κατάστημα ξ την στείλανε στον κατασκευαστή. ..

Μέχρι κ σήμερα τπτ. ..

(Μου είπαν πως δεν τους έστειλε mail ο κατασκευαστής)

*εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι κάνουν απ'οτι λενε ότι μπορούν.

Τι παίζει τώρα; ; Αντε το ελέγχουν κ δεν γίνεται κόβεται πίστωση; αντίκατάσταση με ότι γουστάρουν; κ μέχρι πόσο καιρό μπορεί να το τραβήξει ο κατασκευαστής;

Θα κλείσω μήνα χωρίς υπολογιστή :-P (θα κάψω το κινητό στο τέλος)

αντικατάσταση τι καινούργια με όλα μέσα ? ή σου πάσαραν μια μεταχειρισμένη !! και την δέχτηκες !!

αντικατάσταση τι καινούργια με όλα μέσα ? ή σου πάσαραν μια μεταχειρισμένη !! και την δέχτηκες !!

Του κουτιού ;)

Μου είπαν οτι θα με στείλουν μια 750ti....

Τι κάνουμε;

Δεν με ρώτησαν καν βασικά. .... :mad:

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου είπαν οτι θα με στείλουν μια 750ti....

Τι κάνουμε;

Δεν με ρώτησαν καν βασικά. .... :mad:

Μην την πάρεις. Η 750ti είναι χειρότερη από την 570!

Κάποιος άλλος γνώμη; ;;

:banghead::banghead:

Αν ισχύει αυτό που λέει ο [MENTION=5181]winters[/MENTION], απλά δεν την παίρνεις. Τυπώνεις το νόμο και τους τον διαβάζεις, για να δούν ότι είσαι ενημερωμένος. Το λέει ξεκάθαρα, "αντικατάσταση με ίδιο ή καλύτερο προϊόν"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.