MonkeyDpeter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά!Έχω σχεδιάσει ένα αυτοσχέδιο hdd rack και ψάχνω να βρω κάποιον μάστορα που να μπορεί να το φτιάξει.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στην Αθήνα; Είμαι Καλλιθέα.Η κατασκευή θέλω να είναι από αλουμίνιο μάλλον πάχους 1mm
Wizard! Φεβρουάριος 14, 2014 #2 Φεβρουάριος 14, 2014 Νομίζω οι [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] & [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] μπορούν να σε βοηθήσουν.
MonkeyDpeter Φεβρουάριος 14, 2014 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2014 Εννοείς ότι αυτοί ξέρουν που μπορώ να το κάνω ή αυτοί μπορούν να το κάνουν;
Seafalco Φεβρουάριος 16, 2014 #4 Φεβρουάριος 16, 2014 Καλησπέρα φίλε MonkeyDpeter και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Συμπάθα με που δεν απάντησα εχθές αλλά, πολύ το τρέξιμο ! ! Η πρόταση του [MENTION=173]Wizard![/MENTION] αφορούσε περισσότερο σε συμβουλευτικό ρόλο -τουλάχιστον όσον αφορά εμένα - ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ίσως* να μπορεί να στο φτιάξει (τώρα που ήρθες στην παρέα πολύ γρήγορα θα μάθεις ότι κάνει κατασκευές modding ). Όμως όπως και να έχει καλό είναι να μας δείξεις τι σκοπεύεις να κάνεις σαφώς κατ' αρχήν για να δούμε περί τίνος πρόκειται και από εκεί και πέρα θα φανεί τι χρειάζεται και ποιος μπορεί να το κάνει! Ο λόγος που στο λέω αυτό -και εδώ πάει το ( * ) που έβαλα πριν- είναι ότι αυτό που έχεις κατά νου να θέλει τεχνικά μέσα που δεν διατίθενται (απίθανο ), ή να είναι περίπλοκο κατασκευαστικά και να μην σε συμφέρει η κατασκευή του (για ένα κομμάτι), ή κάλλιστα να υπάρχουν εύκολες λύσεις που μπορεί να τις εφαρμόσεις και μόνος σου με κάποιες παραγγελίες ίσως! Όπως βλέπεις τα ίσως μαζεύτηκαν να "δουν τι παίζει" !! Βάλε κάνα σχεδιάκι (ευκρινές παρακαλώ έχει και ηλικιωμένους το φόρουμ :toomuchne ) και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
MonkeyDpeter Φεβρουάριος 17, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 17, 2014 Καλημέρα Seafalco! Ελπίζω αυτές να κάνουν. Το έχω σχεδιάσει για 80x25 fan. Θα βιδωθεί πάνω σε ξύλο. Έψαξα να βρω τρόπους να το κάνω μόνος αλλά κατέληξα ότι θέλω στράντζα και είναι ακριβό το εργαλείο. Τις τρύπες με ένα dremel και πολύ υπομονή φαντάζομαι ότι μπορώ να τις κάνω.
slalom Φεβρουάριος 17, 2014 #6 Φεβρουάριος 17, 2014 Ειχα παρει από το e-shop καποτε ένα τετοιοΑυτό Buy the Thermaltake iCage at TigerDirect.caΔεν το χρησιμοποιησα ποτε, το θελεις?
MonkeyDpeter Φεβρουάριος 17, 2014 Author #7 Φεβρουάριος 17, 2014 Πόσο είναι η πρόσοψη; 14cmx13cm; Δεν βρήκα πουθενά τις διαστάσεις
Lakisss Φεβρουάριος 17, 2014 #8 Φεβρουάριος 17, 2014 Dimensions (H*W*D): 125x 145 x 155 mm ThermalTake iCage 5.25in FanCage w/ 120mm Blue LED Fan at Memory Express
Seafalco Φεβρουάριος 17, 2014 #10 Φεβρουάριος 17, 2014 Έτσι ! ! ! "Help is coming ! ! !" Από "αλλού" την έψαχνες, ,και από αλλού σου ήρθε! Κλασική κατάσταση στον Λάμπη! Όπως και να έχει αυτό που σχεδίασες γίνεται και με το χέρι, αλλά αν το διαιρέσεις σε τμήματα, μπορείς να πας σε μια στράτζα και να στα πατήσει, δεν θα σου πάρει τίποτε σπουδαίο , αν σου πάρει κι όλας! Όσο για τις τρύπες πριονάκι ή σέγα, υπάρχουν ήδη οι σχετικοί οδηγοί: http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/sta-sagonia-tis-segas-127924.html http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/thelei-zori-to-prioni-130675.html Καλό διάβασμα (κάνε και κανά καφέ, θα σου χρειαστεί ! ) Αν -μετά από την "σεντονοθεραπεία" :whistle2:- θέλεις να το δοκιμάσεις μόνος σου, το συζητάμε. Καλή διασκέδαση και ότι άλλο θέλεις .... εδώ είμαστε!
Κοπρίτης Φεβρουάριος 17, 2014 #11 Φεβρουάριος 17, 2014 εαν δεν συντρεχει πολυ συγκεκριμενος λογος να το φτιαξεις εκ του μηδενοςθα σε συνεφερε να βασιστεις σε κατι ετοιμο κι απλα να το φερεις στα μετρα σουΕαν σε βολευει περνας να σου δωσω free ενα τετοιο (sketchup model)και μετα απλα φτιαχνεις μονο δυο λαμακια για το fanακι και καθαρισεςκι εχεις και slide rails που ειναι πιο βολικα παο τις βιδες.τσεκαρε διαστασεις να δεις εαν σου κανει και μου λες.
MonkeyDpeter Φεβρουάριος 17, 2014 Author #12 Φεβρουάριος 17, 2014 Καλοοοο! Δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο των slide rails. Οι διαστάσεις είναι καλές, μου κάνουν. Θα περάσω μέσα στη βδομάδα να δω κι από κοντά τον διάσημο Κοπρίτη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.