Nitoras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2014 μιας k πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στο pc ( άτιμο soe ελπίζω να αξίζεις το μαρούλι)λέω να αλλάξω και case έτσι για το γαμώτο.έχουμε k λέμε. cpu 4670k mobo gigabyte z87 hd3 kai gpu sapphira toxic r9 270x .χρειάζομαι ένα case τέρας k για μελλοντικό τουμπάνιασμα μιας k άφησα ένα hobby και έπιασα το pc .Ευχαριστώ , Νώντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitoras Φεβρουάριος 14, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 i m in love Corsair Obsidian Series 900D - Κουτιά (Cases) - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 14, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Τι να το κάνεις τόσο μεγάλο? Εκτός αν στήσεις διπλή λούπα υδρόψυξης σε SLI/CF ίσως πεις οτι δείχνει κάπως γεμάτο αυτό το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitoras Φεβρουάριος 15, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Τι να το κάνεις τόσο μεγάλο? Εκτός αν στήσεις διπλή λούπα υδρόψυξης σε SLI/CF ίσως πεις οτι δείχνει κάπως γεμάτο αυτό το κουτί. να βάζω μέσα τη σκυλοτροφή ξέρω γω .δεν κατέχω από υδρόψυξη κλπ. απλά θέλω βήμα βήμα να κάνω ένα τούμπανο gaming pc.βήμα βήμα . οποτε να μη ξεκινήσω από το tower? μου έκατσε καλά στο μάτι!και σιγά σιγά. τι προτείνεις φιλε μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 15, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Δεν ξεκινάς να διαβάζεις μια τα Review εδώ στο φόρουμ? Έχει κάνει review η καρμεν όλη σχεδόν την γκάμα της Corsair Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike_p Φεβρουάριος 15, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Μιας και ψαχνεις για case τερας ριξε μια ματια και εδω. Cooler Master: HAF Stacker 935http://www.thelab.gr/cases-reviews/cooler-master-haf-stacker-935-enas-gigantas-131783.html το review απο την συνηθη υποπτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitoras Φεβρουάριος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 τελικά πήρα το haf X . ty <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.