scrolllock Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 ενας φιλος θελει να παρει υπολογιστη τωρα και να μην περιμενει ιδιαιτερα. το ερωτημα ειναι τι παιρνει κανεις; στην κατηγορια τιμης που κινηται μπορει να παρει συνδυασμο α64 3200+ (σε 754) ή P4 3,2E. Συμφωνα με τα bench του tomshardware καλυτερος ειναι ο p3,2 μαλλον στα περισσοτερα τεστ. βεβαια εκει τον εχει στο 478 και οχι στο 775 που θελει ο φιλος μου. Τελικα τι παιρνει κανεις; Pentium ή Athlon και σε τι socket? Νομιζω οτι το 939 βγαινει ακριβο ακομα. Να σημειωσω οτι ο φιλος μου τον θελει κυριως για εργασια RAD, DB κτλ και οχι τοσο για παιχνιδια. Περιμενω τις αποψεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Α64 3200 754 σοκετ= καλυτερη επιλογη imoΡ4 774 σοκετ= μαζοχιστικη επιλογη imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 τιποτα...ισως η χειροτερη εποχη να παρεις πσαν παρεις δεν νομιζω οτι αξιζει κατι αλλο απο socket 939 AMD 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 τίποτα, όπως είπε και ο φίλος Nos-Dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Ααααααχχχ ποναει το ζητημα!! 7 βδομαδες χωρις pc and counting... 1) Ποτε θα ερθουν οι μειωσεις τιμων της AMD?2) Ποτε θα βγει μια σοβαρη μητρικη για 939?? κατα προτιμηση με pci-e....3) Χειροτερη εποχη να μου καιγοταν mobo+cpu δεν υπηρχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από SLN1) Ποτε θα ερθουν οι μειωσεις τιμων της AMD?Έχουν ήδη έρθει (και Ελλάδα)Αρχική απάντηση από SLN2) Ποτε θα βγει μια σοβαρη μητρικη για 939?? κατα προτιμηση με pci-e....Αυτή αργεί ακόμη (βλ. nforce 4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Oι μειωσεις της AMD:http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.htmlΠρεπει να περιμενουμε. Ειναι πραγματικα η χειροτερη εποχη να παρεις κατι...... τουλαχιστο μεχρι αρχες Δεκεμβριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 ε καλα που το διάβασα.... μέχρι δεκέμβρη αποκλείεται να πειμένω μου λύσατε τα χέρια...αν πάμε σε νέα διολίσθηση μετα πο 1 τρίμηνο απο τα έσα οκτώβρη μαμησετα και αφησετα... πάω να παραγγείλω ένα 2800+ μου φαίνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Οποτε τι βγαίνει οτι ειναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή? 939 AMD 64 (3200 ή 3500 ? ) και DFI ? (η κάτι σε nf3 250? )... Αξιζει να παει κανεις σε DDR2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Όντως δε λέει να πάρεις τώρα αλλά άμα θέλει να πάρει ντε και καλά τώρα θα πρότεινα κάποιο P4 σε socket 775 γι ατο λόγο του ότι οι mobo έχουν PCI-e και γενικώς νέες τεχνολογίες που κάνουν τη μελοντική αναβάθμιση πιο εύκολη. Ειδικά κάτι σε s478 ή 754 θα το απέφευγα. ’μα πάρει κάτι τέτοιο τώρα θα βαράει το κεφάλι του στο μέλον άμα θέλει να κάνει αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axtarmas Οκτώβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 δλδ επειδη το ποτε να παρω απασχολει και εμενα απο οτι διαβαζω, προτεινετε μεσα στο Δεκεμβριο για κανα 64μπιτο φτηνοτερα -- σωστα ?αν και να πω την αμαρτια μου σκεφτομαι να παραγγειλω ολα τα κομματια απο το εξωτερικο..απο κανα e-shop...αξινει αν το κανω ετσι να περιμενω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Οκτώβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Γενικά δέν είναι για αγορές αυτή την εποχή με τα λανσαρίσματα που θα γίνουν τα Χριστούγενα εποχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από scrolllock ενας φιλος θελει να παρει υπολογιστη τωρα και να μην περιμενει ιδιαιτερα. το ερωτημα ειναι τι παιρνει κανεις; στην κατηγορια τιμης που κινηται μπορει να παρει συνδυασμο α64 3200+ (σε 754) ή P4 3,2E. Συμφωνα με τα bench του tomshardware καλυτερος ειναι ο p3,2 μαλλον στα περισσοτερα τεστ. βεβαια εκει τον εχει στο 478 και οχι στο 775 που θελει ο φιλος μου. Τελικα τι παιρνει κανεις; Pentium ή Athlon και σε τι socket? Νομιζω οτι το 939 βγαινει ακριβο ακομα. Να σημειωσω οτι ο φιλος μου τον θελει κυριως για εργασια RAD, DB κτλ και οχι τοσο για παιχνιδια. Περιμενω τις αποψεις σας Ριξε κι εδω μια ματια.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8419 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Οκτώβριος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Εγώ πάντως δεν βλέπω να πέφτουν οι τιμές γενικώς και θα έλεγα οτι σε κάποια πράγματα θα έχουμε και αυξήσεις, θυμηθήτε με αρχές Δεκέμβρη και κάντε ενα έλεγχο να δείτε, 3 πράγματα θα πέσουν λίγο και 13 θα ανέβουν αρκετά ανάλογα με το στόκ που θα υπάρχει, παρακολουθήστε το κλίμα που επικρατεί στις χώρες παραγωγής και θα καταλάβετε τι εννοώ.Πάντως εγώ βλέπω να στέκει καλά το socket 754 και πιστεύω οτι θα κρατηθεί στην αγορά για πολύ καιρό σαν την καλή και φθηνή λύση (βλέπε Athlon XP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Εγώ πάντως λέω να περιμένει μόνο και μόνο για να βγούν πιο πολλά καινούρια πράγματα π.χ. πιο πολλές κάρτε γραφικών σε PCI-eX16 ωστε να πέσουν κάπως οι τιμές και να έχεις μεγαλύτερη ποικιλία. ’σε που άμα περιμένεις μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2005 θα μπορείς να πάρεις και BTX αλλά είπαμε. Μην το παρατραβήξουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.