AIRETIKOS Φεβρουάριος 25, 2014 Author #82 Φεβρουάριος 25, 2014 Θέλουν να μου πασάρουν επισκευασμένη οθόνη και μου λένελαλακιες.Είπα να μη το τραβήξω στα άκρα αλλά η υπομονή μου εξαντλήθηκε.Αύριο θα φάνε τη καταγγελία και απο κει και πέρα βλέπουμε.
AIRETIKOS Φεβρουάριος 28, 2014 Author #83 Φεβρουάριος 28, 2014 ΕνημέρωσιςΣήμερα το eshop μου έστειλε μήνυμα οτι εγκρίθηκε πιστωτικό.
Vagosman Μάρτιος 1, 2014 #84 Μάρτιος 1, 2014 Πως και άλλαξαν γνώμη έτσι ξαφνικά; Μηπως του έστειλες τελικά αντίγραφο της καταγγελίας;:tw:
AIRETIKOS Μάρτιος 1, 2014 Author #85 Μάρτιος 1, 2014 Δεν ξέρω,ίσως να τρόμαξαν με τη καταγγελία.Το θέμα βέβαια δεν τελείωσε ακόμα καθώς εγώ αιτούμαι επιστροφή χρημάτωνκαι όχι πιστωτικό.
9000+rpm Μάρτιος 1, 2014 #86 Μάρτιος 1, 2014 Δεν ξέρω,ίσως να τρόμαξαν με τη καταγγελία.Το θέμα βέβαια δεν τελείωσε ακόμα καθώς εγώ αιτούμαι επιστροφή χρημάτωνκαι όχι πιστωτικό.Χρηματα να σου γυρισουν πισω, κομματακι δυσκολο το βλεπω..Το πιστωτικο τι σε πειραζει?Πιστωνεσαι τα χρηματα της αγορας της παλιας οθονη και διαλεγεις μια οποιαδηποτε αλλη της αρεσκειας σου και ξεμπερδευεις!
AIRETIKOS Μάρτιος 1, 2014 Author #87 Μάρτιος 1, 2014 Από τη γενική γραμματεία καταναλωτή μου είπαν οτι δικαιούμαι τα χρήματα πίσωάσχετα με το αν είχε πρόβλημα η όχι.Εφόσον η επιστροφή έγινε μέσα σε 14 μέρεςμπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω.Το πιστωτικό με χαλάει γιατί πλέον το εσπο δεν εχει τη συγκεκριμένη οθόνη αλλά και να την είχε σε περίπτωση προβλήματος δενθέλω να περάσω τα ίδια.
9000+rpm Μάρτιος 1, 2014 #88 Μάρτιος 1, 2014 Από τη γενική γραμματεία καταναλωτή μου είπαν οτι δικαιούμαι τα χρήματα πίσωάσχετα με το αν είχε πρόβλημα η όχι.Εφόσον η επιστροφή έγινε μέσα σε 14 μέρεςμπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω.Το πιστωτικό με χαλάει γιατί πλέον το εσπο δεν εχει τη συγκεκριμένη οθόνη αλλά και να την είχε σε περίπτωση προβλήματος δενθέλω να περάσω τα ίδια.Μαλιστα...Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα τοτε!
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 #89 Μάρτιος 1, 2014 Από τη γενική γραμματεία καταναλωτή μου είπαν οτι δικαιούμαι τα χρήματα πίσωάσχετα με το αν είχε πρόβλημα η όχι.Εφόσον η επιστροφή έγινε μέσα σε 14 μέρεςμπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω.Το πιστωτικό με χαλάει γιατί πλέον το εσπο δεν εχει τη συγκεκριμένη οθόνη αλλά και να την είχε σε περίπτωση προβλήματος δενθέλω να περάσω τα ίδια.μην κολώνεις απ την στιγμη που το δικαιούσαι βάση νομου διεκδικησε το!Στην ελλαδα απο οτι φαινεται για να λειτουργουν ομαλα τα πραγματα χρειαζονται φωνες και απειλες.... αφου ετσι θελουν καντο! καλη συνεχεια
Vagosman Μάρτιος 6, 2014 #91 Μάρτιος 6, 2014 Ole, τελικα τους ειχες στείλει τπτ γραπτά; Ποτε δεν κατάλαβα
AIRETIKOS Μάρτιος 6, 2014 Author #92 Μάρτιος 6, 2014 Κοίτα,2-3 μέρες πριν μου βγάλουν το πιστωτικό έστειλα online τη καταγγελία στηγενική γραμματεία καταναλωτή.Δε νομίζω αυτό να έπαιξε ρόλο,φαντάζομαι ότι ούτε καν θα τη έχουν δει ακόμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.