Jump to content

BENQ GW2760 27''

AIRETIKOS

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

H οθόνη που πήρες δεν έχει AH-IPS panel όπως έγραψες παραπάνω αλλά TN.

Ούτε εξαιρετικά χαμηλούς χρόνους απόκρισης έχει για να πεις ότι κέρδισες κάτι σε σχέση με το να έπαιρνες κάποια με IPS στα ίδια χρήματα (π.χ. P2414).

Γενικά κακή οθόνη δεν τη λες αλλά στα ίδια λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές τόσο σε TN όσο και σε άλλα panels.

Τώρα όσον αφορά το backlight bleeding, αν η φωτογραφία που τράβηξες (δε φαίνεται πολύ καλά βέβαια) είναι σε σκοτάδι χωρίς flash ή άλλη πηγή φωτός (λάμπα κτλ) τότε φαίνεται να είναι πολύ (το bleeding).

Τελικά αγόρασα την Ρ2412Η,σε σχέση με την lg w2286l που είχα πριν δεν είδα καμιά τρελή διάφορα,βέβαια δεν την έχω "ψάξει" ακόμα...

Έχει κανείς να προτείνει τίποτα ρυθμίσεις?

EDIT

Πως σας φαίνεται?

ips glow, και απο οτι φαινεται ειναι αρκετο...

Προσωπικα θα την εστελνα rma, αλλα πιθανοτατα και το αλλο που θα σου στειλουν να εχει backlight bleed, ισως σε μικροτερο βαθμο αν εισαι πιο τυχερος(αν φαινεται και απο κοντα τοσο πολυ οσο στην φωτο rma..χθες).

IPS RULEZZ:hehe:

Δυστυχώς την αγόρασα απο το eshop καθώς μόνο αυτό την είχε άμεσα διαθέσιμη και τη χρειαζόμουν άμεσα.

δύσκολη η κατάσταση.. Το κακό είναι πως μπορεί να μην το θεωρήσουν πρόβλημα ώστε να στην αλλάξουν απευθείας, δηλαδή δεν είναι πρόβλημα του στυλ δεν ανάβει καθόλου ή έχει 10 pixels καμένα κτλπ.

Προβλέπω να την στέλνουν στην αντιπροσωπεία, μετά η DELL να τους στείλει άλλη οθόνη και μπορεί να βρεθείς να έχεις refubrished οθόνη στην τελική (μπορεί να σε στείλει καινούργια και η DELL αλλά δεν είναι σίγουρο). Μόνο εαν το κατάστημα ευαισθητοποιηθεί και στην αλλάξει απευθείας σεβόμενο εσένα ως πελάτη θα ξεμπλέξεις γρήγορα. Βέβαια το eshop δεν είναι amazon να στο κάνει αυτό... Βάλτην ευλαβικά μέσα στην κούτα όπως ακριβώς την πείρες και προσπάθησε να την επιστρέψεις πίσω. Θα σε πουν ανοίχτηκε και ότι μπορούν να στην πάρουν ως μεταχειρισμένη κάτι που θα αρνηθείς και θα κάνεις επίκληση στον νόμο με λίγο ζόρι και πίεση στο τέλος θα σε στείλουν καινούργια ή πιστωτικό ή τα λεφτά πίσω. Δυστυχώς έτσι θα γίνει.. :( Τώρα άμα στην αλλάξουν απευθείας με καινούργια θα εκπλαγώ.

Το κατάλαβα μετά όταν έγραψες ότι την πήρες από το e-shop που δεν έχει τη 12 (παρεμπιπτόντως αυτήν αναφέρεις παραπάνω στα μηνύματά σου).

IPS glow όπως έγραψε και ο 9000. Δες και υπό διαφορετικές γωνίες την εικόνα σου πάντως αν αλλάζει.

Χαμήλωσε τη φωτεινότητα αν την έχεις στο 100% να δεις πως συμπεριφέρεται.

Το αν θα την πάρουν πίσω στο e-shop δε γνωρίζω.

Ειδάλλως μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία (καλή) στη Dell Ελλάδος να σου πουν τί μπορεί να γίνει από τη δική τους μεριά.

Το κατάλαβα μετά όταν έγραψες ότι την πήρες από το e-shop που δεν έχει τη 12 (παρεμπιπτόντως αυτήν αναφέρεις παραπάνω στα μηνύματά σου).

IPS glow όπως έγραψε και ο 9000. Δες και υπό διαφορετικές γωνίες την εικόνα σου πάντως αν αλλάζει.

Χαμήλωσε τη φωτεινότητα αν την έχεις στο 100% να δεις πως συμπεριφέρεται.

Το αν θα την πάρουν πίσω στο e-shop δε γνωρίζω.

Ειδάλλως μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία (καλή) στη Dell Ελλάδος να σου πουν τί μπορεί να γίνει από τη δική τους μεριά.

είναι υπερβολικό ακόμα και στις photo που το bleeding ενισχύεται σε σχέση με το μάτι απο κοντά. Έτυχε και έπεσε σε κομμάτι με πολύ bleeding, όλες έχουν, η συγκεκριμένη έχει υπερβολικό, είναι άτυχος. AIRETIKOS μην πείσεις τον εαυτό σου να την κρατήσεις εκτός και αν με 50% φωτεινότητα σε χαμηλό φωτισμό δωμάτιο και όταν βλέπεις ταινία δεν φαίνεται το bleeding σε σκοτεινές σκηνές στην κάτω αριστερή γωνία. Αν φαίνεται και σε αποσπά την προσοχή (που μάλλον θα ισχύει) τότε έχεις πρόβλημα.

Η οθόνη είναι στο στάνταρ,75 φωτεινότητα.

Αν μετακινηθώ πολύ πάνω κάτω η δεξιά αριστερά φαίνεται όλο το πάνελ

το ίδιο φωτεινό...

Στη φώτο έχω χαμηλώσει τη φωτεινότητα γιατί φαινόταν πολύ πιο έντονα.

Μην παρεξηγηθώ, δεν είπα να την κρατήσει ενώ έχει θέμα και να μη κινηθεί για αλλαγή της οθόνης.

Η φωτογραφία της οθόνης (στην οποία φαίνεται το πρόβλημα να είναι μεγάλο όντως, το έγραψα και παραπάνω) όμως δεν είναι καλή και είμαι επιφυλακτικός.

το ίδιο φωτεινό...

Φιλε πακεταρισε την οσο ειναι νωρις και στειλτην RMA αυριο και ολας.

Ετσι οπως φαινεται στην φωτο, η οθονη εχει υπερβολικο backlight bleeding(η IPS glow αν προτιμας).

Σε σκοτεινες σκηνες στις ταινιες δεν θα βλεπεις μαυρο, θα βλεπεις κιτρινο με αυτο το πραγμα.

το ίδιο φωτεινό...

Στη φώτο έχω χαμηλώσει τη φωτεινότητα γιατί φαινόταν πολύ πιο έντονα.

αυτό με το πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά θα στο έκανε και αν δεν είχε καθόλου bleeding στις γωνίες. Είναι το λεγόμενο IPS-glow και το έχουν όλες οι οθόνες με τέτοιο πάνελ.

Για δωσε μια με αυτο, με κλειστα φωτα, και τερμα φωτεινοτητα!

Να δω ποσο τρωει τα χρωματα...

Αυτά τα μαύρα πρέπει να τα έχει?

να βάλω άλλη σκέτο μπλε?

post-19379-1416078156,1057_thumb.jpg

Αυτά τα μαύρα πρέπει να τα έχει?

να βάλω άλλη σκέτο μπλε?

το μπλε το δικο μου εβαλες ? ή αλλο :p

Με αυτο το μπλε

image.jpg

ετσι το βλεπω full screen στο monitor μου με τερμα φωτεινοτητα (500cd/m) και σκοταδι...

222.jpg

Dell ειναι το monitor σου ?

το δικο σου αλλα το εκανα 1080 απο 720

Dell ειναι ? Aν ναι, παρε τους τηλεφωνο να τσακιστουν να ερθουν να μαζεψουν το σκουπίδι τους και να σου φερουν NEW!

Εδω σε monitor 1000 ευρω και πανω η DELL δινει και χειροτερα απο τα δικα σου.... check quality ταμτακου!

Δεν ξέρω τι να κάνω,αν τη πάω στο εσοπ θα μου πουν οτι δεν εχει πρόβλημα.

Αν την παω στη Dell θα μου φέρουν επισκευασμένο...

Και τι θα κάνεις θα μείνεις με αυτό ? Πάρε την Dell και άρχισε τους στα καντήλια....μην φοβάσαι είναι συνηθισμένοι!

Θα πηγαινοερχόσαστε μεχρι καποιο να μου αρεσει... απλα και καθαρα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.