Jump to content

BENQ GW2760 27''

AIRETIKOS

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply
Καλησπέρα,σκέφτομαι να αλλάξω οθόνη και είδα το BENQ GW2760

το οποίο είναι σε καλή τιμή,λέει τίποτα αυτό η να πάω άλλου?

Κορυφαιο μαυρο χρωμα και δυνατή αντίθεση.

Συνολική πιστότητα/ρεαλιστικότητα χρωμάτων μέτρια (A-MVA)... μακράν πισω απο IPS και PVA!

Για desktop το 1080p σε 27 ιντσες ειναι κακο, αντίθετα στα games που ειναι απροβλημάτιστο!

Έλεγα να πάω σε κανένα φθηνό 24" ips ~170€

αλλά μετά είδα το 27αρι στα 200 και με ψήνει...

Η χρήση του θα είναι παιχνιδάκια και ίντερνετ.

Έλεγα να πάω σε κανένα φθηνό 24" ips ~170€

αλλά μετά είδα το 27αρι στα 200 και με ψήνει...

Η χρήση του θα είναι παιχνιδάκια και ίντερνετ.

Dell UltraSharp U2414H | Skroutz.gr

http://www.thelab.gr/barebones-nas-media-players-gadgets-etc-reviews/dell-u2414h-ultrasharp-132311.html?garpg=13#content_start

αυτο παρε και τελος για τα επομενα 3 χρονια.

Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να δώσω 260+€,και τα 200 με το ζόρι τα δίνω....

στο eshοπ εχει dell 2313 νομιζω με 180 για δες

Κορυφαιο μαυρο χρωμα και δυνατή αντίθεση.

Συνολική πιστότητα/ρεαλιστικότητα χρωμάτων μέτρια (A-MVA)... μακράν πισω απο IPS και PVA!

Για desktop το 1080p σε 27 ιντσες ειναι κακο, αντίθετα στα games που ειναι απροβλημάτιστο!

Ξεβαμμένα χρώματα εννοείς ή απλά λάθος χρώματα που διορθώνονται με καλιμπράρισμα;

Ξεβαμμένα χρώματα εννοείς ή απλά λάθος χρώματα που διορθώνονται με καλιμπράρισμα;

Τo MVA εχει λαθος τονισμο χρωματων. Εχω τσεκαρει 3 με A-MVA panels monitor και εχουν σαφως πιο αγρια χρωματα.

Εχει κατι απο Samsung ΑΜOLED! :p

Αντιθετα τα PVA που ειχα ειχαν σωστο τονισμο χρωματων....

Τελικά θα σας εμπιστευθώ και θα πάω σε dell,ποια από αυτές?

dell 2313,UltraSharp U2312HM η P2414H Professional.

Τελικά θα σας εμπιστευθώ και θα πάω σε dell,ποια από αυτές?

dell 2313,UltraSharp U2312HM η P2414H Professional.

καλο θα ηταν να εδινες παραπανω λεφτα για τα ματια σου η να εκανες υπομονη και να την επερνες παραπερα μια ποιο καλη γιατι ειναι κατι που δεν αλλαζεις καθε χρονο ειναι λιγα τα λεφτα για μονιτορ

η πρωτη dell 2313 εχει αποκριση: 5 ms ενω η αλλες δυο 8 ms την πρωτη βγαλτην και βαλε αυτη Dell E2313H 23" LED Monitor

Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, LED LCD TV, Digital Cameras and more!

[MENTION=19379]AIRETIKOS[/MENTION]

Mιας και κοιτας οθονες σε "low budget" πιστευω αξιζει να ριξεις μια ματια και στην LG 23EA63V-P .

Την εχω δουλεψει και αν εξαιρεσεις το "μαυρο" που δεν μου αρεσε και τοσο στην συγκεκριμενη, κατα τα αλλα ειχε πολυ καλα χρωματα, για την τιμης της πιστευω ειναι πολυ τιμια!

Επισης η ιδια βγαινει και σε 27 ιντσες.

9000+rpm

Για καμιά τέτοια σκεφτόμουν στην αρχή αλλά με +20€ πας σε dell που έχουν και

ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση.Δεν έχω καταλήξει κάπου όλα παίζουν....

Τελικά αγόρασα την Ρ2412Η,σε σχέση με την lg w2286l που είχα πριν δεν είδα καμιά τρελή διάφορα,βέβαια δεν την έχω "ψάξει" ακόμα...

Έχει κανείς να προτείνει τίποτα ρυθμίσεις?

EDIT

Πως σας φαίνεται?

post-19379-1416078153,1201_thumb.jpg

Τι λέτε ρε παιδιά να το πάω πίσω?θα το δεχτούν σαν doa?

ανάλογα απο που την πείρες, κανονικά πρέπει να σε εξυπηρετήσουν. Το bleeding είναι αρκετό, θέλει αλλαγή η οθόνη μην την κρατήσεις. Η Dell σίγουρα θα σε κάνει αντικατάσταση αλλά ίσως σε στείλει refubrished μοντέλο, πρέπει να πιέσεις το κατάστημα να σε στείλουν καινούργια γιατί καινούργια πλήρωσες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.