Jump to content

L.A NOIRE

Darap21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα αυτό παιχνίδι το έκανα install πατάω launch game και δεν παίζει...ούτε καν φορτώνει...

Εγω έχω 2 σκληρούς στο PC μου..εναν ssd 128GB που έχω τα windows μέσα και έναν δεύτερο HDD 1TB που έχω μέσα παιχνίδια,εφαρμογές κτλπ...

Σκέφτηκα να κάνω install το παιχνίδι στον βασικό σκληρό τον ssd το έκανα πατάω να παίξει και παίζει αλλά μου κολλάει σε αυτό το σημείο

bYwUznJ.png

Τπτ δεν έχει γίνει...Το μόνο που έγινε είναι όταν τον έκανα Install στον βασικό μου σκληρό ssd μου έτρεξε μέχρι την φωτιζόμενη ταμπέλα L.A NOIRE...Κόλλησε εκεί και δεν προχωράει...

Έχει 4 προτάσεις στο Link που σου έβαλα και καμία δε λέει να επαναεγκαταστήσεις το παιχνίδι. Τις δοκίμασες τις προτάσεις;

Τελικά έπαιξε φίλε...αλλά το θέμα είναι ότι το έχω στον ssd...εάν το βάλω στον άλλον δεν παίζει...:/

Μήπως ξέρει κάποιος εαν γίνετε να μπουν ελληνική υπότιτλοι ??

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα

Έχει 4 προτάσεις στο Link που σου έβαλα και καμία δε λέει να επαναεγκαταστήσεις το παιχνίδι. Τις δοκίμασες τις προτάσεις;

Για να είμαστε δίκαιοι, η μία ζητούσε απεγκατάσταση λόγω antivirus :)

Αλλά για να μη συζητάμε μόνο προβλήματα σε ένα κατά τα άλλα συμπαθητικό παιχνιδάκι, ασχολήθηκα μαζί του πριν λίγους μήνες σε PS3. Παρότι δε νομίζω ότι είναι η πλατφόρμα που θα επέλεγα για αυτό το είδος παιχνιδιού, δε με άφησε ασυγκίνητο. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να παίξω παρά μερικές αποστολές, αλλά μόλις βρω ευκαιρία θα το ξανατιμήσω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.