las_kar_is Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Σας άρεσε το ''Silent Hill '' ; Δείτε και το E x m a r t i s ( Ακατάλληλο για ανηλίκους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is .................... ( Ακατάλληλο για ανηλίκους ) .................. :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 EXMORTIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 O nortonας ενημερωνει...Details: Attempted Intrusion "Redundant_Slashes_In_URI" from your machine against www.minijuegos.com(80.69.64.154) was detected and blocked.Intruder: 0.0.0.0(4284).Risk Level: Medium.Protocol: TCP.Attacked IP: www.minijuegos.com(80.69.64.154).Attacked Port: http(80). You can get detailed information about this attack atSymantec Security response αλλα ρε Laskaris η τι μας εβαλες βραδιατικα να δουμε ?φρικη!!!το φανταζομαι στη 19αρα με τα ηχεια τσιτα και με κλειστα τα φωτα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 18, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης :tomato: Εγώ τον μικρό πάντως δεν θα τον άφηνα να το δεί ! Εσύ μπορεί να μην μασάς . Αλήθεια το είδες ; το ξέρεις ; υπόψιν ότι ο γιός μου είναι λίγο μικρότερός σου . Λοιπόν τέλως πάντων , μου φαίνετε πως υπάρχουν ορισμένοι σε αυτό το φόρουμ που το IQ τους είναι αντιστρόφως ανάλογο των posts που έχουν κάνει , και το λιγοστεύουν κι άλλο αυξάνοντας τα posts τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 18, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης O nortonας ενημερωνει...Details: Attempted Intrusion "Redundant_Slashes_In_URI" from your machine against www.minijuegos.com(80.69.64.154) was detected and blocked.Intruder: 0.0.0.0(4284).Risk Level: Medium.Protocol: TCP.Attacked IP: www.minijuegos.com(80.69.64.154).Attacked Port: http(80). You can get detailed information about this attack atSymantec Security response αλλα ρε Laskaris η τι μας εβαλες βραδιατικα να δουμε ?φρικη!!!το φανταζομαι στη 19αρα με τα ηχεια τσιτα και με κλειστα τα φωτα ..... O kasperskουλας πάλι ... σημασία δεν δίνει . Παιχνίδι είναι ρε φίλε , δεν είναι flashάκι ; '' φρικη!!! '' ... είσαι λίγο υπερβολικός , αν και είμουνα σαφής ώς προς το περιεχόμενο ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is [Σήμερα, στις 01:20] O kasperskουλας πάλι ... σημασία δεν δίνει . Παιχνίδι είναι ρε φίλε , δεν είναι flashάκι ; '' φρικη!!! '' ... είσαι λίγο υπερβολικός , αν και είμουνα σαφής ώς προς το περιεχόμενο ε ; εσυ ησουν σαφεστατος σχετικα με το περιεχομενο.... κι εγω δεν το εννουσα ετσι...οπως το εξελαβες φυσικα και ειναι παιχνιδι... απλα σε προδιαθετει για τη φρικη που θα ακολουθησε επειτα...στο κανονικο.... σε βαζει στο κλιμα που λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is Εγώ τον μικρό πάντως δεν θα τον άφηνα να το δεί ! Εσύ μπορεί να μην μασάς . Αλήθεια το είδες ; το ξέρεις ; υπόψιν ότι ο γιός μου είναι λίγο μικρότερός σου . Λοιπόν τέλως πάντων , μου φαίνετε πως υπάρχουν ορισμένοι σε αυτό το φόρουμ που το IQ τους είναι αντιστρόφως ανάλογο των posts που έχουν κάνει , και το λιγοστεύουν κι άλλο αυξάνοντας τα posts τους Δεν το ηξερα αλλα το ειδα....!Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα φρικιαστικο κ μου σηκωθηκε η τριχα σε μερικα σημεια του παιχνιδιου.....αυτο για το iq ομως δεν καταλαβα ακριβωςαν πηγαινει σε εμενα...!Κ απ'οτι καταλαβα σε εμενα πηγαινε.......!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανες εντιτ κ προσθεσες αυτην την απαντηση(που στην ουσια αυτη δειχνει χαμηλο δεικτη νοημοσυνης που εκπροσωπει εσενα κρινοντας απο την απαντηση σου,κ οχι εμενα που δεν εθιξα ουτε προσβαλα κανεναν) ....δειχνοντας κατι οχι κ ιδιαιτερα καλο για ενα συνολο ανθρωπων που ουτε καν τους ξερεις...Εχεις κατι με εμενα???Ρε φιλε ,ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εχεις βαλθει να κανεις......κατι αναλογο με τα ποστ εχεις αναφερει κ σε ενα αλλο θρεντ αν δεν κανω λαθος......τι θες να μας πεις κ δεν το λες ξεκαθαρα???οτι αν κ εχεις λιγα ποστ ,εχεις μεγαλο iq κ ξερεις παρα πολλα πραγματα???γουστο σου κ καπελο σου....η γνωση ειναι δυναμη...κ αμα την κατεχεις καλο σε εσενα κανεις,οχι σε αλλους.....!Κ επισης δεν ξερω τι ρολο παιζει η συγκριση που εκανες......ποστσ με iq.......αυτη ηταν στ'αληθεια μια πολυ χαμηλου επιπεδου απαντηση Ειλικρινα ειμαι πολυ τσαντισμενος με αυτο που ειπες αλλα δεν βριζω επειδη σεβομαι τους αλλους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is Εγώ τον μικρό πάντως δεν θα τον άφηνα να το δεί ! Εσύ μπορεί να μην μασάς . Αλήθεια το είδες ; το ξέρεις ; υπόψιν ότι ο γιός μου είναι λίγο μικρότερός σου . Λοιπόν τέλως πάντων , μου φαίνετε πως υπάρχουν ορισμένοι σε αυτό το φόρουμ που το IQ τους είναι αντιστρόφως ανάλογο των posts που έχουν κάνει , και το λιγοστεύουν κι άλλο αυξάνοντας τα posts τους Αυτή την διαπίστωση, πως κατάφερες και την "κόλλησες" στον Βασίλη ?Δεν νομίζω ότι είπε τίποτα κουλό το παλικάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 19, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης :tomato: Αυτό με πείραξε . Εσένα δεν θα σε πείραζε αν το έβλεπες σαν απάντηση σε ένα post που θα είχες κάνει ; και μάλιστα με πείραξε γιατί τον Βασίλη ούτε τον ξέρω ούτε έχουμε ανταλάξει απόψεις σε κανά post . Το ''παληκάρι '' μπορεί να είναι γαμώ τα παιδιά αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να αιτιολογήσει τις τομάτες . ( το '' κράζουμε και τσίου μετά '' δεν θα σε πείραζε εσένα αν στο έκανα εγώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Τελικά αυτά τα χαμογελάκια, είναι επικίνδυνα....Δεν κατάλαβα ότι σε έκραξε, στο σχόλιο "Ακατάλληλο για ανηλίκους" κατάλαβα ότι πήγαινε το παρτέρι, και όχι με διάθεση κοροϊδίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Ποσο καιρο παρακολουθεις το φορουμ?????Δεν λεω να γραφεις σε συγκεκριμενα threads αλλα να το παρακολουθεις...!Αν το παρακολουθεις θα ειχες δει οτι τις τοματες τις βαζουν ολοι οχι για να κραξουν καποιον αλλα για χιουμορ,για πλακα...!Ελαχιστες εωςκαμια φορα θα δεις να 'κραζει' καποιο μελος ενα αλλο,αλλα κ να το κανει,συνηθως γινεται με λογια οχι με smileys!Κ οχι με τοσο καυστικο τροπο οσο εσυ....οσο για το υφος μου κ τις ντοματες καθε αλλο παρα 'κραχτικο' ηταν.....πιο πολυ εκλεινε προς καλοπροεραιτο ποστ για να σου δειξω οτι η αποψη που εκφερεις δεν ειναι κ πολυ σωστη προς εμενα αλλα με χιομοριστικο τροπο(εξου κ οι ντοματες με χαμογεστο προσωπο,κ το get lost με μια δοση αστειου υστερα απο τις ντοματες) παρα να σε κραξω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Sorry που καθυστερω πολυ να απαντησω αλλα κατεβαζω πολλα πραγματα κ αργει αρκετα θα ελλεγα..... για να σου δωσω ενα παραδειγμα για τις ντοματες που λες ψαξε σε thread να δεις που εχουν ντοματες να καταλαβεις κ το υφος τους....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 19, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Λοιπόν Βασιλη και RootX θέλω να πιστεύω πως δεν υπήρχε πρόθεση για κορο'ι'δία ή παρεξηγήσεις από την πλευρά του Βασίλη οπότε αν είναι έτσι ας με δικαιολογήσει και ο Βασίλης για το ξέσπασμά μου . Θέλω να πιστεύω ότι δεν γράφτηκε κάτι κακοπροαίρετα οπότε για μένα το θέμα έχει λήξει . Νομίζω το εξαντλήσαμε έπειτα απ ' όλα αυτά τα posts . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 :daisy: .....εληξε...! Απλα θελω να μου πεις αν γινεται γιατι αναφερεις συνεχεια για τα ποστ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 19, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Μπές σε κάποιο άλλο φόρουμ άν γίνετε άγνωστο σε σένα και παρακολούθησέτο σαν απλός αναγνώστης . Μπαίνε όποτε μπορείς και παρακολούθησε τις συζητήσεις που γίνονται εκεί . Θα παρατηρήσεις ότι ''παίζουν '' δύο βασικές κατηγορίες : οι '' γ@μ@ω '' και οι '' συγνώμη μήπως θα μπορούσα ; '' στις κατηγορίες αυτές αν κοιτάξεις τα προφίλ τους θα δείς ότι δεν έχουν και πολλά κοινά μεταξύ τους . όμως οι μέν πρώτοι έχουν σχεδόν όλοι τετραψήφιο αριθμό πόστ και οι μέν δεύτεροι λίγα εως ελάχιστα . διάβασε στην συνέχεια ορισμένα από τα πόστ των πρώτων , από τα 2500 πόστ ( παράδειγμα ) τα 2200 είναι από άσχετα , μονολεκτικά , μόνο emotion προσβλητικά ακαταλαβίστικα κ.λ.π. και από τα 300 που μένουν περίπου 100 είναι καταπληκτικά με πληθώρα αναλύσεων και κατατοπιστικά πόστ και 200 σαφή και έξυπνα πόστ . Προσωπικά λοιπόν πιστεύω πως κάποιοι το βάζουν σκοπό να γράψουν 5 ή 10 πόστ την ημέρα αδιαφορώντας για το τί θα περιέχουν αυτά . ΄΄΄΄ελπίζω να με κατάλαβες . Αν θές κάτι άλλο στείλε μου ένα πμ να τα πούμε γιατί το ξεφτιλήσαμε και δίνουμε δικαίωμα σε ορισμένους να μας κράξουν ( και θα έχουν και δίκιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Οχι ενταξει εχει ληξει κ απο μερια μου απλα δεν συμφωνω για τις κατηγοριες που λες,ειναι αρκετα διαφορετικα τα πραγματα.....κ αυτο με τα ποστ πιστευω πως ολη η γκαμα των απαντησεων(μια σκετη φατσουλα,μια οδηγια,ενα απλο ναι η οχι μεχρι κ τρελες αναλυσεις κ παρουσιασεις)ειναι μεσα σχεδον σ'ολους τους χρηστες που παρακολουθουν το φορουμ!Απ'οτι βλεπω στον λαμπη δεν υπαρχει ουτε ενας spammer,μονο μερικα ανησυχα πνευματα αλλα κ παλι δεν λειτουργουν ετσι οπως εσυ ειπες.....απλα ενθουσιαζονται πολυ κ λενε παρα πολλα.......παρ'ολα αυτα σε αλλα φορα γινεται αυτο που λες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Μιλαμε μου εφυγε το σκ@το σε 2-3 σημεια. Κολλησα ρε γ@μωτο! Ξεκλειδωνω την αιθουσα με την προτομη που κοιταζει και μετα δεν μπορω να βρω ακρη ! Καμια ιδεα κανα hint ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 19, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μιλαμε μου εφυγε το σκ@το σε 2-3 σημεια. Κολλησα ρε γ@μωτο! Ξεκλειδωνω την αιθουσα με την προτομη που κοιταζει και μετα δεν μπορω να βρω ακρη ! Καμια ιδεα κανα hint ? Το χρηματοκιβώτιο το άνοιξες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 20, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Ναι. Ειχε μια καρδια κ ενα βιβλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.