Jump to content

Μνήμες και Οθόνη

Nitoras

Recommended Posts

να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά..πρόσφατα έκανα σχεδόν τα πάντα αναβάθμιση..σχεδόν..κράτησα psu και case.

Τώρα χρειάζομαι όπωςδήποτε ram και pc monitor..

έχω 2 apacer 2x4g.και tv 32samsung full hd..αλλα σε ανάλυση 1920 ματώνουνε τα ματια μου στο desktop..

cpu 4670k kai sapphire toxic r9 270x..

τι αλλαζω πρώτα oeo ?rams η monitor ?

Μην αλλάξεις τίποτα.. κάποια στιγμή πάρε ram (καλά είναι και τα 8) και απλά βάλε την οθόνη σου λίιιιιγο πιο μακρυά.. ή βάλε την στον τοίχο κ τράβα το γραφείο λίγο πιο προς εσένα..

Επίσης άνοιγε νέο θέμα, γιατί στην ουσία αυτό που ρωτάς είναι άκυρο σε σχέση με όλα τα άλλα.. (thread hijacking)

Μην αλλάξεις τίποτα.. κάποια στιγμή πάρε ram (καλά είναι και τα 8) και απλά βάλε την οθόνη σου λίιιιιγο πιο μακρυά.. ή βάλε την στον τοίχο κ τράβα το γραφείο λίγο πιο προς εσένα..

Επίσης άνοιγε νέο θέμα, γιατί στην ουσία αυτό που ρωτάς είναι άκυρο σε σχέση με όλα τα άλλα.. (thread hijacking)

επειδή έχω και εγώ 270x και αναγκαστικά να scale την ανάλυση στην tv είδα φως k μπήκα.καλώς .δεν το είδα σαν thread hijacking αλλα πάσο.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις pc monitor αν διαθέτεις κάποια χρήματα, με την TV θα έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου αν κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά της ακόμη κι αν είσαι σε απόσταση μια αρκετά καλή οθόνη είναι αυτή σε ανάλυση 1920x1200

https://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις pc monitor αν διαθέτεις κάποια χρήματα, με την TV θα έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου αν κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά της ακόμη κι αν είσαι σε απόσταση μια αρκετά καλή οθόνη είναι αυτή σε ανάλυση 1920x1200

https://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

είναι πολύ καλή επιλογή αν k θα ήθελα κάτι σε 27.

Αυτή εδώ ζαχαρώνω αλλα δε με βλέπω να φτάνει το μαρούλι.

[ame=http://www.amazon.com/gp/product/B00D7IG556/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00D7IG556&linkCode=as2&tag=gheimingmonn14-20]BenQ XL2420TE[/ame] !

Να σε ρωτήσω κάτι;

Για ποιο scale μιλάς; Η tv σου είναι 32άρα και fullhd.

To μόνο κακό που έχει, αν μπορεί να θεωρηθεί κακό, είναι πως θα έχει μεγάλο μέγεθος pixel μια και σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, έχει τόσα (λίγα) pixel. Π.χ. υπάρχουν 21'' οθόνες με τα ίδια pixel ή κι ένα κινητό 5 ιντσών με τα ίδια Pixel.

Αυτό που θα σε ενοχλήσει λοιπόν είναι τα λίγα σχετικά pixel. Αν πας την οθόνη λίγο πιο πίσω, θα είσαι μια χαρά όμως. Θα τα βλέπεις όλα μια χαρά. Κι αν σου φαίνονται μικρά τα γράμματα, γίνεται να τα μεγαλώσεις.

Επίσης παίζει και να έχει κι αυτή μεγάλο refresh rate κι όχι 60άρι. Οπότε για τώρα, μια χαρά είσαι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.