Prescott Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Μωλις σημερα φαινεται οτι παρεδωσε πνευμα η 9800ΧΤ μου , με παραδοξο σχετικα τροπο, ενω επαιζα Unreal σβηνει το πισι και πλεον δεν ξαναανοιγει με την καρτα πανω, ολα αυτα χωρις να μου ειχε δωσει καποιο λογο οτι εχει προβλημα πιο πριν. Την πηγα και σε ενα φιλο , τα ιδια , ο υπολογιστης αρνειται να ανοιξει με την καρτα πανω .... :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Οκτώβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 rma.Κάπως έτσι αυτοκτόνησε και η δικιά μου (9600προ). Εκεί που δούλευε το pc έσβησε και δεν ξανάναψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Bασικα.....δεν ειναι το τελος......η αρχη ειναι....η αρχη του πεδεμου σου ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 σιγα το πεδεμα....θα την πας πισω με rma κ ελειξε η υποθεση!τα ιδια επαθα κ γω με την fx5600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Τα συλληπητήρια μου :coax: Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Οκτώβριος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από amgamer σιγα το πεδεμα....θα την πας πισω με rma κ ελειξε η υποθεση!τα ιδια επαθα κ γω με την fx5600 ανάλογα... αν την έχεις πάρει από πλαίσιο, που σου δίνουν καινούργια ή πιστωτικό είσαι οκ, αλλά άμα μπλέκεις με αντιπροσωπείες τότε αστα να πάνε.. Η δικιά μου χάλασε πριν δεκα μέρες και δεν περιμένω καινούργια σε λιγότερο από βδομάδα. Πάλι καλά που υπάρχει και ο φορητός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 καλυτερη ευχομε να σου ρθεοι η επομενη. αντε για καμια χ800:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.