Jump to content

πωληση στο ebay και αποριες

sakinor

Recommended Posts

χαιρεται σε ολην την παρεα.

εχω την εξης απορια.

θελει φιλαρακι να δωσει ενα κινητο στο ebay επειδη δεν το συμφερει εδω.

θα το στειλει με DHL E packet,οποτε γνωριζετε περιπου το κοστος?μονο για ΕΥ ενωση και ευρωπη.

τι θα πρεπει να προσεχει? παγιδες, κλπ,κλπ

χαιρεται σε ολην την παρεα.

εχω την εξης απορια.

θελει φιλαρακι να δωσει ενα κινητο στο ebay επειδη δεν το συμφερει εδω.

θα το στειλει με DHL E packet,οποτε γνωριζετε περιπου το κοστος?μονο για ΕΥ ενωση και ευρωπη.

τι θα πρεπει να προσεχει? παγιδες, κλπ,κλπ

Καλύτερα να το στείλει με ΕΛΤΑ συστημένο (ειδικά για Ευρώπη δεν θα έχει πρόβλημα με την παράδοση) μιας και θα βγει πολύ φθηνότερα σε σχέση με DHL.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει είναι στην περιγραφή να είναι όσο πιο ακριβής γίνεται, ν' αναφέρει ακριβώς τι δίνει, πως το δίνει, τι ελαττώματα μπορεί να έχει η συσκευή, κτλ έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα από τυχόν απαίτηση του αγοραστή να πάρει τα λεφτά πίσω επειδή δεν ήταν αυτό που παρήγγειλε.

Πέρα από αυτό δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα πρέπει να προσέξει.

επισης να υπολογισει τα fees που κραταει το ebay σε περιπτωση πωλησης και μετα θα δεις οτι δεν θα τον συμφερει να το δωσει.Το ebay δεν ειναι για mainstream αντικειμενα οπως κινητα οπου η προσφορα ειναι μεγαλυτερη απο την ζητηση

επισης να υπολογισει τα fees που κραταει το ebay σε περιπτωση πωλησης και μετα θα δεις οτι δεν θα τον συμφερει να το δωσει.Το ebay δεν ειναι για mainstream αντικειμενα οπως κινητα οπου η προσφορα ειναι μεγαλυτερη απο την ζητηση

Πόσο είναι τελικά η προμήθεια του ebay σε περίπτωση πώλησης; Κάπου γύρω στο 8-10% δεν είναι, εάν δεν κάνω λάθος; Και νομίζω ότι εξαρτάται και από την αξία του αντικειμένου, έτσι δεν είναι;

Κάπου τα είχα διαβάσει κάποτε, αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι καθόλου... :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.