Jump to content

Any Streamers Around?

Justhavocman

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες , τον τελευταίο καιρό προσπαθώ (ματαια ) να "σεταρω" το OBS ( open broadcaster software) έτσι ώστε να αρχίσω να "στρεαμαρω" παιχνίδια League of legends στο Twitch.tv ( ήρθανε οι οπτικές και κάνουμε party εδώ) , υπάρχει κανεις που να έχει εμπειρία με το πρόγραμμα η κάποιες βασικές γνώσεις που να μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτερων !

Για αρχή, μπορείς να μου πεις τι PC έχεις;

Αμέσως , συγγνώμη για την παράλειψη ,

8GB RAM

I7-2600

Άσους DC2 670

αυτά πιστεύω είναι τα βασικά για streaming

επίσης http://www.speedtest.net/my-result/3304299414

και με shadowplay μπορεις το δοκιμασες να δεις πως ειναι?

Είναι πολύ κακια η ποιότητα που βγάζει το shadowplay και δεν είναι σταθερό , το δοκίμασα δυο φορες και με απογοήτευσε

Τι εννοείς πολύ κακιά ποιότητα;

Νταξ, είναι λίγο ξεθωριασμένα τα χρώματα, αλλά όχι τίποτα το τραγικό. Βέβαια για το LοL μπορείς να κάνεις δουλεία άνετα και με τα άλλα (fraps/dxtory κτλ) μιας και είναι πολύ ελαφρύ, αλλά για τίποτε βαριά παίγνια και ιδιαίτερα για twitch το shadowplay είναι υπέρ-αρκετό. Όταν λες οπτική, πόσα Mbps έχεις upload;

Με ένα απλό google search: obs lol twitch

Twitch.TV | Open Broadcaster Software

Λοιπών το δοκίμασα , αλλα το θέμα μου είναι ότι έχω τρελό stutter όταν έχω το obs ανοιχτό , δεν έχω lag , τα fps μένουν σταθερά 150-160 , απλά έχω τρελό stutter :Σ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.