Justhavocman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 Καλησπέρα παίδες , τον τελευταίο καιρό προσπαθώ (ματαια ) να "σεταρω" το OBS ( open broadcaster software) έτσι ώστε να αρχίσω να "στρεαμαρω" παιχνίδια League of legends στο Twitch.tv ( ήρθανε οι οπτικές και κάνουμε party εδώ) , υπάρχει κανεις που να έχει εμπειρία με το πρόγραμμα η κάποιες βασικές γνώσεις που να μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτερων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Για αρχή, μπορείς να μου πεις τι PC έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Φεβρουάριος 13, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Για αρχή, μπορείς να μου πεις τι PC έχεις;Αμέσως , συγγνώμη για την παράλειψη , 8GB RAM I7-2600Άσους DC2 670αυτά πιστεύω είναι τα βασικά για streaming επίσης http://www.speedtest.net/my-result/3304299414 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Φεβρουάριος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 και με shadowplay μπορεις το δοκιμασες να δεις πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Φεβρουάριος 13, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 και με shadowplay μπορεις το δοκιμασες να δεις πως ειναι?Είναι πολύ κακια η ποιότητα που βγάζει το shadowplay και δεν είναι σταθερό , το δοκίμασα δυο φορες και με απογοήτευσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 13, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Τι εννοείς πολύ κακιά ποιότητα;Νταξ, είναι λίγο ξεθωριασμένα τα χρώματα, αλλά όχι τίποτα το τραγικό. Βέβαια για το LοL μπορείς να κάνεις δουλεία άνετα και με τα άλλα (fraps/dxtory κτλ) μιας και είναι πολύ ελαφρύ, αλλά για τίποτε βαριά παίγνια και ιδιαίτερα για twitch το shadowplay είναι υπέρ-αρκετό. Όταν λες οπτική, πόσα Mbps έχεις upload; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 13, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Με ένα απλό google search: obs lol twitchTwitch.TV | Open Broadcaster Software Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Φεβρουάριος 19, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 Με ένα απλό google search: obs lol twitchTwitch.TV | Open Broadcaster SoftwareΛοιπών το δοκίμασα , αλλα το θέμα μου είναι ότι έχω τρελό stutter όταν έχω το obs ανοιχτό , δεν έχω lag , τα fps μένουν σταθερά 150-160 , απλά έχω τρελό stutter :Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.