batman_gardiki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 πως μπορώ να δω αν δουλεύει η κάμερα του sony vaio vgn-fe31h μου;;;;έχω βάλει τα mint 13 για λειτουργικό σύστημα και δεν την έχω χρησιμοποιήσει.σήμερα πήγα να κάνω βίντεοκλήση στο skype για πρώτη φορά και δεν με βλέπουν μόνο με ακούνε!!!!με τα win xp που είχα πριν, έπαιζε.μήπως είναι θέμα driver;;;ευχαριστώ!!!!
dragonfighter Φεβρουάριος 14, 2014 #3 Φεβρουάριος 14, 2014 Στο skype μπορείς να πας στα εργαλεία -> επιλογές -> ρυθμίσεις βίντεο. Αν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη θα... σε δεις!Μπορεί όμως να είναι απενεργοποιημένη και να θέλει κάποιο συνδυασμό πλήκτρων για να λειτουργήσει (εκτός των drivers φυσικά).
batman_gardiki Φεβρουάριος 17, 2014 Author #4 Φεβρουάριος 17, 2014 Στο skype μπορείς να πας στα εργαλεία -> επιλογές -> ρυθμίσεις βίντεο. Αν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη θα... σε δεις!δεν με βλέπω με την κάμερα του laptop. αν συνδέσω εξωτερική με βλέπωΜπορεί όμως να είναι απενεργοποιημένη και να θέλει κάποιο συνδυασμό πλήκτρων για να λειτουργήσει (εκτός των drivers φυσικά).σαν τι συνδιασμό;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.