haritos14 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 Καλησπέρα, έχω το εν λόγω κουτί και έψαξα να βρω κάποιον να μου φτιάξει πλαϊνό plexiglass ολόκληρο (φωτο 1) για να μην χαλάσω το γνήσιο καπάκι,πέρασα από το κύριο Σπυριδωνάκο Βασίλειο (φωτο 3) που κατασκευάζει plexyglass,και τον ρώτησα πόσο θα κοστίσει και αν μπορούμε να κάνουμε τη κούρμπα που έχει το γνήσιο καπάκι (φωτο 2) ,και μου είπε ότι όλα γίνονται και μου έδωσε και τιμές. Τιμές: 1. Για ενα (1) κομμάτι σε διάφανο 1cm πάχους τροχισμένο κουρμπαρισμένο γύρο γύρο και με τη κουρμπα που θέλουμε στη μέση:95 ευρω. 2. Για ενα (1) κομμάτι σε φιμε 1cm πάχους τροχισμένο κουρμπαρισμένο γύρο γύρο και με τη κουρμπα που θέλουμε στη μέση:100 ευρω. 3. Για πεντε (5) κομμάτια σε διαφανο 1cm πάχους τροχισμένο κουρμπαρισμένο γύρο γύρο και με τη κουρμπα που θέλουμε στη μέση:75 ευρω 4. Για πεντε (5) κομμάτια σε φιμε 1cm πάχους τροχισμένο κουρμπαρισμένο γύρο γύρο και με τη κουρμπα που θέλουμε στη μέση:80 ευρω 5. Για δεκα (10) κομμάτια σε διαφανο 1cm πάχους τροχισμένο κουρμπαρισμένο γύρο γύρο και με τη κουρμπα που θέλουμε στη μέση:70 ευρω 6. Για δεκα (10) κομμάτια σε φιμε 1cm πάχους τροχισμένο κουρμπαρισμένο γύρο γύρο και με τη κουρμπα που θέλουμε στη μέση:75 ευρω Τώρα λέω όσοι θέλουν να αγοράσουν ας επικοινωνήσουν (6977807762 Γιώργος) να δούμε τι θα κάνουμε,και αν βγούνε πάνω απο δέκα μου είπε θα πέφτουμε 5 ευρώ κάτω στο φιμε και 10 στο διάφανο. 'Οποιος έχει να προτείνει κατι καλύτερο εννοείται δεκτό. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Οκτώβριος 7, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 To Plexiglass Έτοιμο ο Βασίλης (JUPITER) έκανε τρομερή δουλειά. Με φρέζα στο plexy ώστε να μην φαίνονται οι βίδες από τις βάσεις και ειδική πατούρα για τη πίσω βάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Οκτώβριος 7, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 photo no2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 5άρι είναι το plexi ή παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Οκτώβριος 7, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 οχι φιλε του ποντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Κατάλαβα...ξεγελάει η φωτογραφεία...είπα κι εγώ τι το θες τόσο πάχος, ωραίο πάντως έδεσε. Μπράβο στον μάστορα.Πάντως για τις τιμές που μας έδωσες τις θεωρώ υπερβολικές και για πάχος 1cm.2.000cm x 60cm x 5cm αν θυμάμαι καλά τις διαστάσεις, έδωσα 96,00€, βέβαια σκέτο το φύλλο χωρίς κάποια δουλειά άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 2.000cm x 60cm x 5cm αν θυμάμαι καλά τις διαστάσεις, έδωσα 96,00€, βέβαια σκέτο το φύλλο χωρίς κάποια δουλειά άλλη. Κάτι δε λες καλά Αν τα λες καλά το έκλεισε το μαγαζί αυτός που στο πούλησε Ενδεικτικά 200cmx300cmx5cm ~4 χιλιάρικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Οκτώβριος 7, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Κατάλαβα...ξεγελάει η φωτογραφεία...είπα κι εγώ τι το θες τόσο πάχος, ωραίο πάντως έδεσε. Μπράβο στον μάστορα.Πάντως για τις τιμές που μας έδωσες τις θεωρώ υπερβολικές και για πάχος 1cm. 2.000cm x 60cm x 5cm αν θυμάμαι καλά τις διαστάσεις, έδωσα 96,00€, βέβαια σκέτο το φύλλο χωρίς κάποια δουλειά άλλη. δεν ειναι πολλα αμα δεις τι δουλεια επεσε θα καταλαβεις. Κάτι δε λες καλά Αν τα λες καλά το έκλεισε το μαγαζί αυτός που στο πούλησε Ενδεικτικά 200cmx300cmx5cm ~4 χιλιάρικα δεν το εκλεισε το μετεφερε τωρα ειναι κορυδαλλο,οσο για την τιμη η καρμεν εχει δικιο το plexyglass ειναι πανακριβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 7, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Παραθέτω παραστατικό απ' την αγορά, όντως έκανα λάθος για την αξία του κατά 2,50€ , τώρα για τις διαστάσεις απ' ότι υπολόγισα και είδα σημειώσεις θα πρέπει να ήταν 180cm x 60cm, αφού δεν χωρούσε στο αυτοκίνητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Οκτώβριος 7, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 μηπως ηταν 5mm και οχι 5cm?αποκλειεται να πηρες τετοιο κομματι 5 ποντους σε τετοια τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Οκτώβριος 7, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 για κοιτα εδωhttp://atec.gr/pdf/Plexiglas_Degussa.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 7, 2014 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Ναι ρε'συ μπέρδεψα τις μονάδες μέτρησης... τι περιμένεις αν δουλεύεις σε τρεις υπολογιστές ταυτόχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Οκτώβριος 7, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 εμ ειπα και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 7, 2014 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Ναι τον έχω δει τον τιμοκατάλογο όχι τον συγκεκριμένο γιατι φαντάζομαι είναι με τωρινές τιμές, αλλά μην ξεχνας η evonik είναι απ΄τις ακριβότερες σε plexi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.