Jump to content

xp-120 Και aibt max3

xylokastro

Recommended Posts

Γεια σε ολους

Λοιπον την αγορασα χθες 60 ε ελπίζω να μπαινει μονο γιατι ειναι γομαρι :eek:

Για οσους επιδοξους αγοραστες τι να προσεξετε 1. Το μεγεθος (εγω για να τιν βαλω πρεπει να στραβωσω ενα πυκνωτη , αν τελικα μπει) 2. Αυτοι που εχετε Ρ 4 να παρετε το μοντελο που εχει τη βασουλα και για Κ8 για αργοτερα..

Εχω ψαξει να βρω παντου τι θερμαλ παστε ειναι αυτι που συνοδεβει τιν πσυκτρα αλλα δεν το βρισκω πουθενα, δεν πρεπει παντωσ να ειναι arctic sylver γιατι ειναι πολυ λευκη .

Θα την βαλω σημερα και θα σας πω εντυπωσεις.

Τρεχον συστημα Νorthwood P4 2800 με μαμα πσυκτρα απο 1.6Α idle 36, full load (prime) 56 ,θερμοκρασια περιβαλλοντος 23

Αφου στραβωσα εναν πυκνωτη που ηταν μεσ τη μεση και αφου εκανα την προσευχη μου πρωτα :) την εβαλα επιτυχως με λιγο κοπο.

Εβαλα ceramic thermal paste.

Ανεμιστηρα 120αρι της thermaltake με ελεγχομενες στροφες.

Αποτελεσματα: o ανεμιστηρας στο φουλ (2580 rpms) idle : 32, full load (prime): 45, θερμοκρασια περιβαλλοντος 23.

Με στροφες 1400 περιπου στον ανεμιστηρα δινει full load ενα βαθμο παραπανω.

Φυγαμε για overclocking !!!

Έ δωσε 11 βαθμους βελτιωση σε full load απο την παλια πσυκτρα τηs Intel, με οσα ειχα διαβασει σε φορουμς περιμενα παραπανω

Καλως σας βρήκα,

Συγνωμη αλλα ξεχνιεμαι γιατι γραφω greeklish σε πολλα αλλα forums

Να φανταστεις το πρωτο μηνυμα μου το σβησανε γιατι τοχα γραψει ετσι και το ξαναγραφα.

Λοιπον το overclocking εγινε επιτυχως. ο Ρ4 2.8 Nortwood (533 FSB) ποy εχω καταφερε να δουλεψει στα 3401 mhz :jump: αλλα επειδη δεν εχει η mobo locks σε agp & pci (Αsus P4s-533) δεν ειχα σταθερη λειτουργια 100% (το pci πηγε στα 40,5 απο 33 που ειναι κανονικα και το agp στα 81 απο 66,5 με το clock απο τa 133 mhz στα 162 !. Σταθερη λειτουργια ειχα στα 3360 Mhz δηλαδη με clock στα 160 αλλα τελικα το αφισα στα 153 = 3214mhz (38,25 pci & 76,5 agp) γιατι δεν θέλω να ζορισω τα slots και η διαφορα στην ταχυτητα ειναι σχετικα μικρη. :clap:

Η XP- 120 της Thermalright με τον επεξεργαστη στα 3.214 mhz μου κρατησε την θερμοκρασια του επεξεργαστη μετα απο μια ωρα συνεχομενου Prime στους 49 βαθμους max, με θερμοκρασια περιβαλλοντος 23,5. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.