Jump to content

Αναζητείται hub για το dc++ με υψηλή ταχύτητα μεταφοράς και πολυάριθμους χρήστες...

vgiozo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ήθελα να ρωτήσω αυτούς που χρησιμοποιούν το dc++ αν γνωρίζουν κάποιο γρήγορο hub...

Δεν ξέρω αν έχει σημασία να πώ, όσον αφορά την επιλογή του hub, ότι βρίσκομαι στην Αγγλία, εντός πανεπιστημιακού δικτύου...

Το hub που είχε στηθεί εδώ στο πανεπιστήμιο ανέστειλε τη λειτουργία του, καθώς κάποιος το "κάρφωσε" στους διαχειριστές δικτύου κι όπως καταλαβαινετε μας άφησαν με τη γλύκα...

Το καλυτερο ελληνικο ειναι το aggelos...μολις κατεβει το hub list γραψε απο κατω στο κενο greek κ πατα enter...θα σου εμφανισει ολα τα ελληνικα.....διαλεξε τον αγγελο..!

Ευχαριστώ πολύ...μόλις συνδέθηκα...

Δεν συγκρίνονται βέβαια οι ταχύτητες μ' εκείνες εντός δικτύου (10Mbps), αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο...

εγω απο πλευρας ποικιλιας εχω καταληξει στα ακολουθα....

DiViNE][ViCiouS LeGioN (legion2.myftp.org:23 ) 600TB Aprox.

Buick's Moviearena. [bBB] [sweden] (buick.no-ip.com:6666) 300TB Aprox.

[PdoX]NEMESIS (pdox-6.no-ip.com) 120TB Aprox

Ganja (dc.ganja.nl:443) 150ΤΒ Αprox.

τωρα για την ταχυτητα εξαρταται απο τον χρηστη που θα πεσεις αποσω εχω δει..

αλλα χτυπαει και 40αρες (kb/s @dsl 384)βραδυνες ωρες συνηθως...

και βασικο.... για την συμμετοχη στα hubs αυτα θελει περι τα 120gb sharesize και μια slot

διαθεσιμη για το καθενα

Για όλα όσα ανέφερες χρειάζονται 120gb αρχεία για τη συμμετοχή;;

Εμάς με φορητούς δεν μας σκέπονται καθόλου;;

Και τί φταίς εσύ;;

Παίζει ένας 60άρης 2,5'' σε usb...

Ακόμη όμως κι αν συμπεριλαβω στα αρχεία που διαμοιράζομαι όλους τους καταλόγους των windows, δεν συμπληρώνω 120 γίγα...

Έχω σε cd-dvd υλικό για να φτάσω το όριο, αλλά πού να αγοράζω τώρα δεύτερο εξωτερικό...230λιρες έδωσα τις τελευταίες δύο βδομάδες για τα βιβλία που χρειάζομαι στην έρευνά μου...

Με βλέπω να ψάχνω για δουλειά σύντομα...

κι αν συμπεριλαβω στα αρχεία που διαμοιράζομαι όλους τους καταλόγους των windows,

αν μοιράσεις άσχετα αρχεία (όπως πχ το φάκελο των windows) μόνο και μόνο για να πιάσεις το όριο, το πιθανότερο είναι να σε κάνουν ban από το hub

αν διαβάσεις πιο προσεκτικά την απάντησή μου, θα δείς ότι ειρωνικά το έλεγα...

...πάντως, ενώ το εν λόγω hub δεν πιάνει υψηλές ταχύτητες, καθώς έχει πολλούς χρήστες υπάρχουν πάντα αρκετές πηγές για το ίδιο αρχείο...

Για κατέβασμα αρχείψν και προγραμμάτων δεν είναι απαραίτητο να είναι Ελληνικό. Ξέρει κανείς κανα καλό (εστω και ξένο) με λιγότερα gb sharesize? (γυρω στα 5-6 max).

Αν εισαι σε καποιο LAN και εχεις προσβαση σε αλλα αρχεια, κανε ενα map drive τους φακελους αυτους ;)

Χμμ Ισως να πιανει κ απο ftp :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.