gdp77 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Στα post που κάνω, ενώ γράφω το πρώτο γράμμα κεφαλαίο, τελικά προκύπτει στο post μικρό. Υπάρχει κάποιο bug ή γίνεται λόγω Linux; Σε τόσα site που γράφω, πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο....Υ.Γ. lol τώρα έτυχε και τυπώθηκε κεφαλαίο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Φεβρουάριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 και μένα το ίδιο πρόβλημα έχει πλακα πλακα... Ειμαι με windows xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 και εμένα μικρό το βγάζει, όπως φαίνεται και στο παρών post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Εμένα για κάποιο διάστημα της ημέρας μου έβγαζε μικρά και τα γράμματα στη μέση του πόστ αλλά τώρα διορθώθηκε πχ αυτό δεν μπορούσα να το κάνω γιατί έβγαινε έτσι τώρα όμως κράτησε και το πρώτο γράμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Εμένα μια χαρά βγαίνει...λες να είναι ανάλογα το member? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.