Jump to content

nec 3500

n1k3man

Recommended Posts

ρε παιδια τα ΤΥ που πηραμε απο ομαδικη το nec3500 που εχω μου τα γραφει μονο 4χ. γιατι ετσι? dma πως ενεργοποιω? ultra dma και λοιπες ρυθμισεις απο bios? η mobo μου ειναι μια chaintech znf3 - 250 με n force 3 250

Μπαίνεις στα windows , sto control panel , device manager , IDE controllers , και κάνεις δεξί κλικ στο channel που βρίσκεται το NEC.Στο IDE Channel Properties κάνε klik στο advenced settings και δες τι mode είναι το Nec και αλλαξέ το αν θές.Εχεις εγκαταστήσει τους NForce drivers?Αν όχι με την εγκατάστασή τους το σύστημα θα δει απο μόνο του σαν ultra dma τις συσκευές σου εφόσον το υποστηρίζει το mother.

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:58]

Μηπως καμια αναβαθμιση του firmware βοηθησει??

Εχει βγει καινουργιο firmware και δεν το εχω παρει χαμπαρι;;;(εχω το 2.16)....:boxed:

Αν ναι δωσε κανενα λινκ....

λοιπον σε primary εχω το nec master σε ultra dma 2 - ultra 33 με τσεκαρισμενο το 'let bios select transfer mode' και slave 1samsung dvd-rom παλι σε ultra dma 2 - ultra 33. Σε secondary εχω 1wd σκληρο μονο του slave (ξεχασμεωο απο κατι παλιες ρυθμισεις) σε ultra dma 5 - ultra 100. Οι nforce drivers ειναι εγκατεστημενοι

Αρχική απάντηση από n1k3man

τα δισκακια που πηρα εγω ηταν TY 4χ +R. [γιατι εχει διαφορα αν ηταν -R?]

Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, αλλά τουλάχιστον σε μένα έχει...Τα +R τα γράφω 4x και τα -R 8x κάτι το οποίο είναι λογικό αν κοιτάξετε εδώ:

http://www.nec.co.uk/productfile.asp?id=510

Με βάση το παραπάνω URL, τα +R που πήραμε είναι τα Rev.0

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από mark13

Βαλε τα με την εξής θέση:

Primary master - Hard Disk

Primary slave - Hard Disk

Secondary Master - DVD rom

Secondary Slave - DVD-Rw

και μετα οταν ειναι να μεταφερει αρχεια απο τον ενα σκληρο στον αλλον ή να κανει copy οn the fly να περιμενει να ψηθει το κρεας στον φουρνο?...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.