nikonick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2014 καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα παρακαλώ την συμβουλήν σας για έναν δίσκο που πρόεκειται να αγοράσω για δουλειές όπως video rendering με sony vegas, bryce 3dόσους δίσκους αγόρασα (wd, seagate) μετά από 2 χρονια αρχίζανε τα προβλήματαμου έχουνε συστήσει τον wd red νας στο 1 terra και άλλοι τον seagate constellation 1 terraμέσα σε αυτά που ζητω είναι η και η μακρά διάρκεια ζωής αφού θα έχω και ένα partition για back up με όλα τα σημαντικά αρχεία μου μέχρι τώραμιλάμε για μια χρήση του δίσκου σε εργασίες rendering περίπου 6 με 8 ώρες όχι όμως καθημερινά
2cpu Φεβρουάριος 12, 2014 #2 Φεβρουάριος 12, 2014 Βασικα ολοι οι μηχανικοι δισκοι πιστευω το ξερεις,θελουν καποια ροη αερα,σωστο ρευμα τροφοδοσιας και φυσικαοχι χτυπηματα-ταρακουνηματα εν ωρα λειτουργιας.Απο εκει και περα η δουλεια που περιγραφεις δεν ειναι τοσο βαριαοπωτε προσανατολισου σε οποιον σε δινει την μεγαλυτερη εγγυηση.
gdp77 Φεβρουάριος 12, 2014 #3 Φεβρουάριος 12, 2014 Πας σε WD black, ή WD Velociraptor που έχουν 5ετή εγγύηση. Οι velociraptor είναι πιο γρήγοροι, αλλά πανάκριβοι και φτάνουν μέχρι 1 TB, ενώ οι black φτάνουν τα 4TB.
DJman Φεβρουάριος 13, 2014 #5 Φεβρουάριος 13, 2014 Εγω εχω 10 χρονια ενα seagate 250 που ειναι σε κατεβαστηρι που μπορει να λειτουργει και 2 εβδομαδες χωρις να κλησει και δεν εχει παθει τιποτα. Μηπως εκει που τους τοποθετεις δεν εχεις καλη ροη αερα? το τροφοδοτικο σου βγαζει σωστα ρευματα?
nikonick Φεβρουάριος 13, 2014 Author #6 Φεβρουάριος 13, 2014 καλησπέρα σε όλους και ευχάριστο για τις απαντήσεις σαςόχι, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο, πρόβλημα με τις θερμοκρασίες αλλα ούτε και με το ρεύμαεντάξει το pc είναι ένας celeron g530 με την θερμοκρασία πυρήνα στους 52 βαθμού ςπλήρες φορτίο το καλοκαίρι με θερμοκρασία κουτιού γύρο στους 37, το τροφοδοτικό είναι ένα arctic cooling στα 500 watts αλλα δεν επιβαρύνεται καθόλου
sPi Φεβρουάριος 14, 2014 #7 Φεβρουάριος 14, 2014 Απο ότι λέει εδώ: Backblaze Blog » What Hard Drive Should I Buy?Οι Hitachi και οι WD, με αυτή τη σειρά, έχουν το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.
Wizard! Φεβρουάριος 14, 2014 #8 Φεβρουάριος 14, 2014 Απο ότι λέει εδώ: Backblaze Blog » What Hard Drive Should I Buy?Οι Hitachi και οι WD, με αυτή τη σειρά, έχουν το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.1ον, αυτό, Hitachi....celeron g530...2ον, γιατί ταλαιπωρείς τον εαυτό σου; Βρες ένα set μητρική+επεξεργαστή+μνήμες μεταχειρισμένα σε κατηγορία i5/i7 και κάνε τη δουλειά σου σαν άνθρωπος. Ίσως οι 6-8 ώρες που λες να είναι 3-4 και να μειώσεις και πολύ την καταπόνηση στον δίσκο.
nikonick Φεβρουάριος 15, 2014 Author #9 Φεβρουάριος 15, 2014 Wizard!, σε καλημερίζω και σε ευχάριστο για την απάντησιν σουθα το κοιτάξω
dpasinis Φεβρουάριος 16, 2014 #10 Φεβρουάριος 16, 2014 Ίσως οι 6-8 ώρες που λες να είναι 3-4 και να μειώσεις και πολύ την καταπόνηση στον δίσκο. Σωστός. Αρκετά λιγότερο από 3 ώρες με i5
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.