Fireknight Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Οταν προσπαθω να ανοιξω οποιδηποτε απο τα προγραμματα του office εμφανιζεται αυτο το σφαλμα "B]Σφαλμα:Οι τρεχουσες ρυθμισεις παραμετρων του λειτουργικου συστηματος δεν ειναι οι καταλληλες για την εκτελεση αυτης της εφαρμογης ". Δεν μου εχει ξανατυχει .... Ξερει κανεις τι συμβαινει και αν διορθωνεται ??? :help: YΓ:Το λειτουγικο ειναι windows xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Οκτώβριος 19, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Ακομα και σε ασφαλη λειτουργια το ιδιο λεει ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Οκτώβριος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 .............Δηλαδη ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει.......να αρχισω να ανησυχω τοτε :...: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ, χώρια που επειδή δεν χρησιμοποιώ Ελληνικά win/office, δεν ξέρω και πως να το ψάξω το λάθος....Επανεγκατάσταση ή διόρθωση εγκατάστασης office δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Από ότι καταλαβαίνω έχεις ελληνικά XP , ποιό office έχεις εγκατεστημένο ? και σε ποιάγλώσσα? Και κάτι άλλο αυτό το παρουσίασε ξαφνικά ή με το που το έκανες εγκατάστασησου βγάζει το πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Fireknight [Χθες, στις 19:16] .............Δηλαδη ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει.......να αρχισω να ανησυχω τοτε :...: :...: Δεν φυμιζόμαστε τόσο πολύ για τις softwarikes μας γνώσεις. , έκαστος στο είδος του. Γιατι δε δοκιμάσεις επανεγκατάσταση του Office? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.