Jump to content

Σφαλμα:Οι τρεχουσες ρυθμισεις παραμετρων ......

Fireknight

Recommended Posts

Οταν προσπαθω να ανοιξω οποιδηποτε απο τα προγραμματα του office εμφανιζεται αυτο το σφαλμα "B]Σφαλμα:Οι τρεχουσες ρυθμισεις παραμετρων του λειτουργικου συστηματος δεν ειναι οι καταλληλες για την εκτελεση αυτης της εφαρμογης ". Δεν μου εχει ξανατυχει .... Ξερει κανεις τι συμβαινει και αν διορθωνεται ??? :help::help: :help:

YΓ:Το λειτουγικο ειναι windows xp

Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ, χώρια που επειδή δεν χρησιμοποιώ Ελληνικά win/office, δεν ξέρω και πως να το ψάξω το λάθος....

Επανεγκατάσταση ή διόρθωση εγκατάστασης office δοκίμασες?

Από ότι καταλαβαίνω έχεις ελληνικά XP , ποιό office έχεις εγκατεστημένο ? και σε ποιά

γλώσσα? Και κάτι άλλο αυτό το παρουσίασε ξαφνικά ή με το που το έκανες εγκατάσταση

σου βγάζει το πρόβλημα ?

Αρχική απάντηση από Fireknight [Χθες, στις 19:16]

.............Δηλαδη ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει.......να αρχισω να ανησυχω τοτε :...: :...:

Δεν φυμιζόμαστε τόσο πολύ για τις softwarikes μας γνώσεις.:) , έκαστος στο είδος του. Γιατι δε δοκιμάσεις επανεγκατάσταση του Office?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.