Jump to content

προβλημα με word 2002

Vadergr

Recommended Posts

Σε μια φιλη μου ειχα βαλει το officeXP (sto laptop της).Τωρα μου λεει οτι αφησε το pc της να κανει windows update και μολις τελειωσε και εκανε ρεσταρτ δεν μπορουσε να γραψει ουτε μισο χαρακτηρα στο word!Της εβγαζε ενα μηνυμα οτι το κειμενο ειναι κλειδωμενο για επεξεργασια.Η πλακα ειναι οτι δεν μπορει να δημιουργησει ουτε νεο κειμενο αφου η επιλογη οπως μου ειπε ειναι γκριζαρισμενη.Υποψιαστηκα το sp2 αλλα τσεκαρε στο mycomputer και γραφει sp1 και οχι sp2.Ξερει κανεις κατι?

είναι (το γνωστό) θέμα ενεργοποίησης του office το οποίο προκύπτει ανά διαστήματα (ειδικά στο XP) όταν αλλάζει ο user ή γίνεται κάποια άλλη αλλαγή (τύπου update)

πρέπει να ξαναμπεί το product key (αν και δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα ξαναχρειαστεί install του office)

• 4 months later...
Αρχική απάντηση από pariskar12

Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον vader αλλα παραμενει το ιδιο ακομα και οταν το ξανακανω εγκατασταση...Το office μου ειναι ''μαιμου'' :)

δώστου καμιά μπανάνα μπας και δουλέψει.

• 3 years later...

ανοίγω και πάλι το θέμα για να μην ανοίξω καινούργιο...

σε PC φίλου, όταν ανοίγει το Word αντί για το γνωστό κενό έγγραφο που όλοι ξέρουμε, ανοίγει μία σελίδα με ένα κεφαλαίο Ελληνικό 'Σ', ένα κενό πλαίσιο κειμένου και τη στοίχιση του εγγράφου... άστα να πάνε. Το πρόβλημα παραμένει και μετά από τρεις(!) επανεγκαταστάσεις του Office. Καμιά ιδέα?

edit : το θέμα λέει Word 2002, αλλά το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με 2003.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.