Jump to content

Laptop 500-600€

kosmech12

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός λάπτοπ στα χρήματα που ανέφερα.Το θέλω για τη σχολή μου και τα προγράμματα που τρέχω είναι office,solidworks και matlab.Γενικά για τις απαιτητικές δουλείες έχω ένα αρκετά καλό pc στο σπίτι και το λαπτοπ το θέλω για να δουλεύω στη σχολή με αξιοπρέπεια.

Το ξέρω ότι το budget είναι κάπως μικρό αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι.

Αυτά που κοιτάω είναι τα παρακάτω:

DELL INSPIRON 3537 15.6'' INTEL CORE I5-4200U 4GB 500GB AMD RADEON HD8670M 1GB LINUX BLACK - -

LENOVO ESSENTIAL G500 59-390056 15.6'' INTEL CORE I5-3230M 6GB 1TB+8GB SSD AMD HD8570M 2GB FREE DOS - -

HP PROBOOK 4540S 15.6'' INTEL CORE I5-3230M 4GB 750GB AMD RADEON HD7650M 2GB LINUX - -

Το τελευταίο μου αρέσει πολύ λόγω ποιότητας κατασκευής αλλά δεν ξέρω αν τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα

λόγω hardware.Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό.

Εγώ θα προτιμούσα το Πρώτο. Έχει και πιο καινούριο επεξεργαστή (καλύτερο για matlab) απ'τα άλλα δύο, καλύτερη gpu. Το μόνο μείον είναι ότι έχει 4gb ram έναντι του δεύτερου..

Δες κι αυτό

Lenovo G500 (i7-3632QM/4GB/1TB) | Skroutz.gr

Γενικά το matlab χρησιμοποιεί real cores και όχι virtual. Άρα με τον i7 θα αποδίδει καλύτερα..

Φαίνεται αρκετά καλό το Lenovo που μου προτείνεις.Από πλευράς αξιοπιστίας πως είναι τα Lenovo;

Η αντιπροσωπία τους στην Ελλάδα είναι σωστή;

Tα Lenovo για μένα που τα χρησιμοποιώ στην δουλειά μου 8 χρόνια +, και είχα και Dell είναι μακράν τα ποιο καλά μη apple λαπτοπ.

Τρομερή ποιότητα κατασκευής (δεν είναι αλουμίνιο αλλά ΔΕΝ φθείρεται ΠΟΤΕ), και μια χαρά σερβις. ΔΕΝ ξέρω αν είναι καλύτερο της Dell αλλά είναι μια χαρά.

Θα έπαιρνα με κλειστά μάτια.

Για αντιπροσωπεία Ελλάδα δες το γιατί είμαι Λονδίνο.

Τα καλύτερα after sale service αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τα έχουν Lenovo και dell. Αφού θες matlab χτύπα αυτό με τον I7 και θα είσαι κομπλέ..

Απ' ότι φαίνεται το Lenovo είναι πολύ καλή περίπτωση.

Σήμερα είδα όμως και την παρακάτω προσφορά και μου χτύπησε πολύ ωραία στο μάτι(αλουμίνιο,αρκετα λεπτό).

HEWLETT PACKARD ENVY Ultrabook 6-1010ev - (B6X67EA) Notebooks Αγορ

Από specs είναι σίγουρα υποδεέστερο αλλά νομίζω πως ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου. Ξέρω ότι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να τα έχω όλα.

Τι λέτε να το χτηπήσω;

Για αντιπροσωπεία Ελλάδα δες το γιατί είμαι Λονδίνο.

Στην Αγγλια τι λεει η αντιπροσωπία; θελει το αφεντικο μου λαπτοπ και βρισκω κατι καλα lenovo.

Ξερεις αν πειραζει να αγοραστει απο Ελλαδα;

Θα το δεχονται στην Αγγλια σε αυτη την περιπτωση;

Τελικά πήρα αυτό.

[ame=http://www.amazon.de/Lenovo-Notebook-4700MQ-5400RPM-schwarz/dp/B00FQLVHK0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1392742861&sr=8-1&keywords=lenovo+g510]Lenovo G510 39,6 cm Notebook 8G2GB schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör[/ame]

Εξαιρετική προσφορά πιστεύω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.