marouli Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 μολις πηρα στα χερια μου καοινουριο η/υ και προσπαθω να εγαταστησω xp ...οταν παω να εγκαταστησω τα προσθετα raId drivers βγαζει το εξης File txtseup.oem caused an unexpected error (512) at line1747 ....κανεις βοηθεια????εχω2 raptor se raid 0 (απο το εργαλειο τησ ιντελ) και p5gd m/b....kαιγομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Με διαφορετική δισκέτα δοκίμασες; Την δισκέτα την έφτιαξες με το εργαλείο της Intel; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marouli Οκτώβριος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 ναι...εχω δοκιμασει ολα τα εργαλεια!και της ιντελ(και το παλιο και το καινουριο) και κατι αλλα απο την m/b!και παντα το ιδιο λαθος,txtsetup.oem has caused an error.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Δοκίμασε τους νέους drivers της intel.... συνήθως αυτό το κάνει είτε από προβληματική δισκέττα είναι από corrupted αρχεία.Αν έχεις 2ο floppy drive εύκαιρο, δοκίμασε και με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά το έχω πάθει. Δοκίμασε άλλο καλώδιο για το floppy, ή ακόμα και άλλο floppy. Επίσης δοκίμασε να κάνεις update το bios σου στην τελευταία επίσημη version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyd Οκτώβριος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 DJD είσαι σύγουρος??????????? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyd Οκτώβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Σε εμένα έφταιγαν οι Drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Δοκίμασε τους νέους drivers της intel.... συνήθως αυτό το κάνει είτε από προβληματική δισκέττα είναι από corrupted αρχεία. Αν έχεις 2ο floppy drive εύκαιρο, δοκίμασε και με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marouli Οκτώβριος 25, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...τελικα οι ηλιθιοι απο το πλαισιο ειχαν βαλει faulty fdd!ευτυχωσ που μου δωσατε ιδεα,αλλιωσ θα παιδευομουν ακομη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.