gokuthelegend Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 Παιδιά, παράγγειλα σήμερα αυτή την μνήμη RAM για να κάνω αναβάθμιση σε έναν παλιό υπολογιστή. Χωρίς να το προσέξω καθόλου, λίγο παρακάτω γράφει ότι είναι ειδικά κατασκευασμένες για υπολογιστές Apple. Ο υπολογιστής όμως στον οποίο θέλω να κάνω αναβάθμιση δεν είναι Apple. Θα έχω πρόβλημα; Η παραγγελία έγινε ήδη αλλά δεν πρόσεξα αυτή τη λεπτομέρεια λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Αν υπάρχει πρόβλημα να ακυρώσω την παραγγελίαΣτα volt, στα timings και στο κούμπωμα (η θέση της σχισμής να το πω έτσι), δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με άλλες. Μάλιστα αυτή λέει ότι είναι pc2-5300, όπως και αρκετές άλλες της ίδιας κατηγορίας. Δηλαδή ας πούμε, τι διαφορά έχει με αυτή;
venex58 Φεβρουάριος 11, 2014 #2 Φεβρουάριος 11, 2014 Και οι δυο που εβαλες ειναι για netbook-laptopΕσυ λες οτι θες να τις βαλεις σε παλιο υπολογιστη.Δεν κανουν για υπολογιστηΘες μνημες σαν αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550733
gokuthelegend Φεβρουάριος 11, 2014 Author #3 Φεβρουάριος 11, 2014 Και οι δυο που εβαλες ειναι για netbook-laptopΕσυ λες οτι θες να τις βαλεις σε παλιο υπολογιστη.Δεν κανουν για υπολογιστηΓια φορητό υπολογιστή εννοούσα. Συγνώμη που δεν το διευκρίνισα. Θα έχω πρόβλημα με την μνήμη που παρήγγειλα;
venex58 Φεβρουάριος 11, 2014 #4 Φεβρουάριος 11, 2014 Για φορητό υπολογιστή εννοούσα. Συγνώμη που δεν το διευκρίνισα. Θα έχω πρόβλημα με την μνήμη που παρήγγειλα;Παντού όπου έψαξα τις λέει ότι είναι κατασκευασμένες ιδικά για appleΠερίμενε να απαντήσει και κάποιος πιο γνώστης στα laptop.
gokuthelegend Φεβρουάριος 11, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 11, 2014 Παντού όπου έψαξα τις λέει ότι είναι κατασκευασμένες ιδικά για appleΠερίμενε να απαντήσει και κάποιος πιο γνώστης στα laptop.Μπορεί να εννοούν ότι είναι συμβατές και με Apple. Έχω βρει μεμονωμένα σχόλια (ελάχιστα όμως) σε διάφορα e-shops που λένε ότι την έχουν δοκιμάσει και σε laptops άλλης μάρκας και δουλεύει.
gokuthelegend Φεβρουάριος 12, 2014 Author #6 Φεβρουάριος 12, 2014 Τελικά έστειλα μήνυμα στην εταιρία και μου απάντησαν το παρακάτωHi ***************,Yes 971559A can be used in non-Apple'sIts going the other way that can be problematic, like putting a standard module in an Apple. (991xxx)ThanksSeanοπότε υποθέτω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.