UltraB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια Dell S2340L και κάθε φορά που θα σβήσω το φως του γραφείου μου, μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη. Τι μπορεί να συμβαίνει ; Είναι συνδεδεμένα στην ίδια πρίζα που χωρίζεται με ένα τριπλό πολύπριζο και από εκεί, το ένα πάει στο φως, το άλλο στο modem/router και το άλλο σε ένα άλλο εξαπλό πολύπριζο που είναι για το PC, εκτυπωτή, την οθόνη και διάφορα άλλα. Να σημειώσω ότι έβαλα το φως σε διαφορετική πρίζα του δωματίου με μπαλαντέζα και πάλι τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Γενικά απομόνωσε την οθόνη να εντοπίσεις το πρόβλημα.Βάλτην κατευθείαν στην πρίζα μόνη της χωρίς το πολύμπριζο, αν κάνει τα ίδια άλλαξε της πρίζα τραβώντας ρευμα απο άλλο δωμάτιο, αν πάλι τότε κάτι παίζει με την οθόνη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Μόνη της στην πρίζα δεν γίνεται να μπει, εξού και τα δύο πολύπριζα. Το να την δοκιμάσω σε διαφορετική πρίζα από αυτή που είναι τώρα συνδεδεμένη, θα το κάνω και επανέρχομαι!Edit: Την σύνδεσα σε άλλη πρίζα του δωματίου χωρίς πολύπριζο αλλά συνεχίζει να το κάνει.Edit 2: Την σύνδεσα σε άλλη πρίζα διπλανού δωματίου και παραδίπλα δωματίου και πάλι τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Πολύμετρο έχεις?Δοκίμασε να κάνεις και αυτό, δώσε στην μπαλαντέζα της πρίζας του άλλου δωματίου ρεύμα μόνο στον πύργο τίποτε άλλο, όλα τα άλλα άστα στα πολύμπριζα και πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 11, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Έχω πολύμετρο αλλά δεν θα 'λεγα ότι ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά.Απ'οσο κατάλαβα θες να δώσω από άλλο δωμάτιο ρεύμα μόνο στον πύργο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 yeap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Πρέπει όμως η άλλη πρίζα να τροφοδοτείται από άλλη ασφάλεια αλλιώς δεν θα αλλάξει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 12, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Δοκίμασα να δώσω από άλλο δωμάτιο ρεύμα μόνο στον πύργο αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Τα άλλα δωμάτια που αναφέρω παραπάνω είναι σίγουρα σε άλλες ασφάλειες. Και αν όχι και τα δύο, το ένα σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 12, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Υπάρχει περίπτωση η οθόνη σου να έχει κάποιον αισθητήρα για τη φωτεινότητα, ώστε να την προσαρμόζει ανάλογα με την ένταση του φωτός στο δωμάτιο, όπως έχουν τα κινητά;Διάβασα ότι έχει κάποιες "πράσινες" ρυθμίσεις/λειτουργίες, αλλά δε βρήκα κάτι αναλυτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 12, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Όχι, δεν έχει κάποια τέτοια λειτουργία. Έχει κάτι παρόμοιο αλλά το κάνει μέσω software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 12, 2014 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Για να σιγουρευτείς αν φταίει ή όχι η οθόνη πριν πας παρακάτω δοκίμασε την σε κάποιο άλλο pc ή σε κάποιο laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 12, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Δυστυχώς δεν είναι εφικτό αυτό :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 12, 2014 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 προβλημα απο τον ηλεκτρομαγνητικο θορυβο της φθορισμους στην οθονη ειναι λογω κακης μονωσης σε emi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 12, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Λίγο πιο κατανοητά αν γίνεται ; Ευχαριστώ!Edit: Τώρα παρατήρησα ότι αν κλείσω αρκετά γρήγορα τον διακόπτη δεν το κάνει. Το ξαναδοκίμασα λίγο αργότερα όμως και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 13, 2014 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Με απλα λογια η λαμπα σου κανει παρεμβολες Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 13, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω. Να αλλάξω λάμπα, τα starter, όλο το φωτιστικό και να πάρω καινούργιο φθορίου ή να βάλω κάτι σε Led; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 13, 2014 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Αυτό δεν είναι το πιο αφύσικο πράγμα σχετικά με οθόνη.Το πιο αφύσικο είναι να γυρίσει μόνη της από landscape σε portrait και μετά σε ανάποδο landscape, να σου μιλήσει με text to voice:Your mother's in here, Volrath. Would you like to leave a message? I'll see that she gets it...και να ανοίξει το gmail σε compose message...Δοκίμασε αρχικά να αλλάξεις καμιά λάμπα, να κοτσάρεις κάνα ferrite core (αν και δε νομίζω) στο καλώδιο και βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 13, 2014 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω. Να αλλάξω λάμπα, τα starter, όλο το φωτιστικό και να πάρω καινούργιο φθορίου ή να βάλω κάτι σε Led; Δεν έχουν σταρτερ μεσα αυτά, ηλεκτρονικό ειναι το σύστημα έναυσης. Προφανώς ισχύει αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω, δεν έχει περάσει EMC το φωτιστικό. Βασικά αμα θες, τους κάνεις κ φασαρία να σου δώσουν κάτι άλλο αλλιώς τους κάνεις καταγγελία στο υπουργείο/ΙΝΚΑ και την κάτσαν. Βάλε μια μπάρα LED πίσω απο το μόνιτορ αν το θες για έμμεσο φωτισμό όπως εγώ. Τέτοιο στύλ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 14, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Συγνώμη που δεν απάντησα πιο νωρίς αλλά δεν μου ήρθε email/ειδοποίηση.Το φωτιστικό το έχω χρόνια οπότε δεν γίνεται να το πάω πίσω και να ζητήσω αλλαγή. Επίσης το έλεγξα τώρα και έχει starter. Να αλλάξω για αρχή το starter ; Να το βγάλω και βάλω κάτι ποιοτικότερο ; Τι μου προτείνεται ;Έχω κάτι led μπάρες που είχα πάρει από γνωστό super market στην τιμή των ~10€. Μου φάνηκαν αρκετά φθηνές και είπα να τις δοκιμάσω αλλά δεν βγάζουν τόσο φως όσο της φθορίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 14, 2014 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Αυτό που έχεις είναι αυτό στη φωτό στο 1ο σου ποστ?!?Κ έχει μέσα σιδερένιο μπάλαστ και στάρτερ?!?Με εκπλήττεις...Δε χάνεις κάτι να αλλάξεις το σταρτερ πάντως, μηδαμινής αξίας είναι(αν βρείς κίολας δεν έχω καταλάβει αν είναι Τ5 και τι Watt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.