apostatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 γεια σαςσε hp pavilion dv7 3110sv το οποιο εχει και τηλεκοντρολ στο αρχικο του λειτουργικο windows 7 λειτουργουσε κανονικαστα windows 8 που του εχω βαλει δεν λειτουργει και με την hp που μιλησα μου ειπαν οτι δεν δουλευει σε windows 8και ουτε drivers βρισκω καπουυπαρχει τροπος να το κανουμε να λειτουργησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Ναι, να εγκαταστησεις το Media Center. Νομιζω οτι απαιτει Windows 8 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Windows 8 pro εχωΥπαρχει καπου δωρεαν να το κατεβασω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Όχι. Το αγοράζεις από το Store. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 12, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 το εγκατεστησα αλλα και παλι δεν βλεπω να δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 12, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Ξερεις αν σιγουρα δουλευει το remote? Ειχα καποια στιγμη κ εγω ενα dv7 αλλα δεν ειχα αλλαξει την μπαταρια κ πεθανε. Επισης η IR θυρα σου δουλευει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter_back Φεβρουάριος 13, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Για να δεις αν δουλεύει το remote, βαλτο μπροστά από την κάμερα του κινητού σου ή κάποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Στην συνέχεια πάτα κάποιο πλήκτρο και θα δεις το LED να αναβοσβήνει.Αν η ΗΡ λέει ότι δεν υπάρχει driver, δεν νομίζω ότι έχεις πολλές ελπιδες για να δουλέψει πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 13, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 τελικα δουλεψε χρησιμοποιοντας το gom playerευχαριστωλυθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.