morpheus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Ρε παιδια εχω το εξης πρόβλημα με το NFSU: Πηγαίνει γα***ντας!Μιλάμε για πολύ γρήγορα, 3 με 4 φορες την κανονικη ταχυτητα παντου! Βεβαιως ειναι αδυνατον να παιξω ετσι!Η πλακα ειναι οτι δεν το κανει μονο οταν τρεχεις αλλα και σε ολο το παιχνιδι, ακομα και στα 4 πρασινα λαμπακια που αναβοσνήνουν οσο φορτωνει!Εχω δοκιμασει DirectX 9 b&c, φορματ, επανεγκατασταση του παιχνιδιου, περασμα του τελευταιου patch (4) και ουτε που θυμαμαι τι αλλο.Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια ή και λύση;Υποψιν οτι αρχικα το παιχνιδι μου επαιζε μια χαρα, ειχα φτασει στην πιστα 80 περιπου, και μετα μου εκανε αυτο και με αφησε με το ...μοχλό... στο χερι!
catgirl Οκτώβριος 18, 2004 #2 Οκτώβριος 18, 2004 Δηλαδή φορτώνει πιο γρήγορα???Σαν να έβαλες δίσκο στις 20.000 ρπμ?Πλάκα κάνω...Τα frames πως πάνε; Τα γραφικά είναι το ίδιο καλά; Η κίνηση είναι ομαλή; Οι άνθρωποι που ζητωκραυγάζουν κάνουν σαν μαιμούδες??? Όπως δηλ ένας Π4 θα ξέσκιζε ένα παιγνίδι για DOS???Μας κούφανες!
morpheus Οκτώβριος 18, 2004 Author #4 Οκτώβριος 18, 2004 Οπως ειπα ολα ειναι κανονικά απλα πανε πολυ γρηγορα.Δεν φορτωνει πιο γρηγορα, απλα οση ωρα φορτωνει το λαμπακι αναβοσνηνει σαν τρελο
Dj Netrino Οκτώβριος 18, 2004 #5 Οκτώβριος 18, 2004 Αυτο μου το εχει κανει και σε εμενα πριν κανα 2 μηνες οταν ειχα κανει φορματ στο PC... Οταν περασα μεσα το παιχνιδι και υστερα το crack, οταν το ετρεξα το παιχνιδι πηγαινε κομματια!!! Οπως ακριβως το ειπες! Αλλα αυτο μου το εκανε και στο Grand Theft Auto Vice CityΟταν ομως πηγα στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων και ενεργοποιησα το anisotropic filteringκαθως και το Antialiasing και δοκιμασα ξανα να παιξω το παιχνιδι.. η ταχυτητα του παιχνιδιου ηταν φυσιολογικη!! Δοκιμασε να κανεις το ιδιο!
GeorgeVasil Οκτώβριος 18, 2004 #6 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Dj Netrino [Σήμερα, στις 22:59] ......Οταν περασα μεσα το παιχνιδι και υστερα το crack, οταν το ετρεξα το παιχνιδι πηγαινε κομματια!!! ...... !!!!! !!!!! :shutup:
Daffy Οκτώβριος 18, 2004 #7 Οκτώβριος 18, 2004 μηπως ξερει καποιος πως μπορω να αποφυγω την εξαφανιση του περιβαλλοντος οταν παταω NOS? εχω βαλει και το 1.4...
Κοπρίτης Οκτώβριος 18, 2004 #8 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Daffy [Σήμερα, στις 01:10] μηπως ξερει καποιος πως μπορω να αποφυγω την εξαφανιση του περιβαλλοντος οταν παταω NOS? εχω βαλει και το 1.4... εαν καταλαβα καλα μαλλον θελεις να απενεργοποιησεις το motion blur απο τις επιλογες απεικονισης?
Dj Netrino Οκτώβριος 18, 2004 #9 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Daffy [Σήμερα, στις 01:10] μηπως ξερει καποιος πως μπορω να αποφυγω την εξαφανιση του περιβαλλοντος οταν παταω NOS? εχω βαλει και το 1.4... Θα εννοεις αυτο το θoλωμα που δειχνει στην οθονη πλην του αυτοκινητου! Πηγαινε καθως παιζεις στο OPTIONS / DISPAY / CUSTOMIZE και εκει που γραφει Blur Motion καντο OFF!!
morpheus Οκτώβριος 19, 2004 Author #10 Οκτώβριος 19, 2004 Το πρόβλημα λύθηκε για εμένα.Ειχα βαλει το patch 4 αλλά δεν είχα και το αντίστοιχα crack. Το εβαλα και ολα ΟΚ.
tyxeros Οκτώβριος 19, 2004 #11 Οκτώβριος 19, 2004 Για να λυθει το προβλημα στην ταχυτητα βαλτε τους drivers τησ καρτασ γραφικων σε quality.
Daffy Οκτώβριος 19, 2004 #12 Οκτώβριος 19, 2004 Οχι παιδια... Εννοω οτι μολις πατας NOS υπαρχει μαυρη (σχεδον) οθονη... Οχι απλα να θολωνει λογω της ταχυτητας...
Dj Netrino Οκτώβριος 19, 2004 #13 Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Daffy [Σήμερα, στις 23:05] Οχι παιδια... Εννοω οτι μολις πατας NOS υπαρχει μαυρη (σχεδον) οθονη... Οχι απλα να θολωνει λογω της ταχυτητας... Τι εννοεις ακριβως οτι σου εμφανιζει μαυρη οθονη?Σου εμφανιζει το αυτοκινητο κανονικα και το φοντο πισω καταμαυρο?Σου δημιουργει και κολληματα? Τη καρτα γραφικων εχεις? Μηπως φταιει αυτο!?
Daffy Οκτώβριος 20, 2004 #14 Οκτώβριος 20, 2004 Εχω το παρακατω συστημα.... P4 3,2GHz, καρτα γραφικων Χ800 MSI, 1 GB μνημη Kingston PC3200 ...Αυτο που συμβαινει ειναι το εξης.. Ενω οδηγω, παταω NOS και μαυριζουν τα παντα μπροστα, δεν βλεπω καθολου τοπιο και το μονο που βλεπω ειναι τα φωτα απο τα μπροστα αυτοκινητα...
Virus Οκτώβριος 20, 2004 #15 Οκτώβριος 20, 2004 Αυτο ειχα παθει και εγω με τους καινουργιους omega!Μολις εβαλα της ATI τους 4,10 ολα οκ!Δοκιμασε το..
trendy Οκτώβριος 20, 2004 #16 Οκτώβριος 20, 2004 Χειρότερο bug στο παιχνίδι δεν υπάρχει από το ότι το Miata έχει απίστευτα κρατήματα
Red-Dragon Μάρτιος 5, 2005 #17 Μάρτιος 5, 2005 ρε παιδια εχω 69% ετρεξα και με τον τελευταιο και τωρα δεν μου βγαζει τιποτα να κανω μονο κοντρες με αλλους αλλα δεν ανεβενει...τελιωσε το παιχνιδι η εχει κ αλλο?
gtr_84 Μάρτιος 5, 2005 #18 Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Red-Dragon ρε παιδια εχω 69% ετρεξα και με τον τελευταιο και τωρα δεν μου βγαζει τιποτα να κανω μονο κοντρες με αλλους αλλα δεν ανεβενει...τελιωσε το παιχνιδι η εχει κ αλλο? Σε ποιο underground αναφερεσε?Στο 1 ή 2.Αν ειναι το 2 πας στο World map και κανεις αγωνες που δεν ειχες κανεις στο carrer mode
Tsunami Μάρτιος 7, 2005 #19 Μάρτιος 7, 2005 Βασικά επιδή και εγώ την έπαθα υποθέτω οτι το υπόλοιπο που μένει είναι οι αγώνες με SUV.Βσικά εμένα πολλές φορές μου πετάει τρελά κενά στα γραφικά!!!!Και όταν λέμε κενά εννοούμε κενά.Ας πούμε κενό στο φράχτη και να βγαίνω από την πίστα και τέτοια.Η εκεί που τρέχω ξαφνικά βουλιάζω στο έδαφος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.