fatal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2014 Λοιπόν ενδιαφέρομαι για ποντίκι. Κυρίως να είναι άνετο στο χέρι και να μπορώ να παίξω κανα game.Για να καταλάβετε περίπου τί με βολεύει, έχω το mx518, που δυστυχώς χάλασε το δεξί κλικ. Το άνοιξα για να το φτιάξω αλλά, πρέπει να είναι χαλασμένος ο αισθητήρας..Budget 15-20€ Στην χειρότερη 25 για κάτι πολύ καλό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 https://www.skroutz.gr/s/399885/CmStorm-Xornet.html?from=dropκαι ενα χρωματιστο mousepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Φεβρουάριος 10, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Έχω ήδη Razer Goliathus To Xornet μου φαίνεται αρκετά χοντρό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Δεν είναι χοντρό,κοντό είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.