sobi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2014 καλησπερα παιδια μετα απο ενα ατυχημα που ειχα πινοντας ενα αναψυκτικο το πληκτρολογιο μου σε ορισμενα πληκτρα κολλαει αφανταστα... με τι θα μπορουσα να το καθαρισω ωστε να επανελθει στην παλια του κατασταση!!!ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Βγάλε ένα ένα τα keycaps βάλε τα σε μια λεκάνη και πλύνε τα με σαπούνι πολύ καλά !Τώρα για όσα σημεία κολλάνε πάνω στο πληκτρολόγιο δοκίμασε άζαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 τα keycaps όπως σου λέει ο Σπύρος, τα βγάζεις -προσοχή σε Spacebar, Enter- τα πλένεις σε λεκάνη και μετά τα σκουπίζεις πολύ καλά και περιμένεις να στεγνώσουν τελείως πριν τα ξαναβάλεις. Χρησιμοποίησε σεσουάρ για σιγουριά.Για τα παραμέσα δε γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Όντως για να καθαρίσουν καλά τα κουμπάκια σου βγαίνει η πίστη γιατί μπαίνει νεράκι κάτω στο σταυρωτό + εκεί που κουμπώνει πάνω στον διακόπτη, θέλει χαρτάκι και κάτι λεπτο σαν οδοντογλυφίδα κανε το για να απορροφησει το νερό που έχει εγκλοβιστει εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Αυτός ήταν ένας τίτλος που δε περίμενα να διαβάσω Σορρυ δεν έχω κάτι να σε βοηθήσω.. αλλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 16, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 παιδια συγνωμη για την καθυστερηση τελικα ακολουθησα τις συμβουλες σας και προς το παρον ολα μια χαρα... ευχαριστω για την βοηθεια και τις απαντησεις εστω και λιγο καθυστερημενα! [MENTION=23]DJD[/MENTION] ειπα να δωσω ενα χαρουμενο τονο και να διασκεδασω λιγο το αγχος μου χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.