psygreg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2014 Hello, έχω το εξής θέμα με το router μου που είναι ένα level one fbr 1451 : συχνές αποσυνδέσεις-επανασυνδέσεις. είναι μεν του "δευτερολέπτου" αλλα καθηστούν οτιδήποτε που έχει να κάνει με online gaming ή online συναλλαγή ολίγον τι αδύνατη. επίσης φιλτράκι υπάρχει. σας δίνω και το adsl status από το router, κι ακούω "τις πταίει" από όποιον μπορεί να βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Φεβρουάριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Ενα Thomson που είχα διορθώθηκε οταν έβαλα έναν ανεμιστήρα να βγάζει αέρα κ όλα οκ!! Κ μετα απο μια εβδομάδα που το σιγουρεψα ότι όντως έφταιγε αυτό, κάλεσα τον παροχο κ έγινε αντίκατάσταση Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Φεβρουάριος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Αν τα φιλτρακι εχει δουλεψει καποιο καιρο θα προτεινα την αλλαγη του - αν εχεις παραπανω απο ενα και τα υπολοιπα.Επειτα δοκιμη με αλλο router (σπανιο αλλα μπορει να συμβει) και τελος αν συνεχιζει το δινεις βλαβη στον παροχο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Φεβρουάριος 11, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 υπάρχει κάποια επιλογή πάνω σε φιλτράκι? ή όλα είναι τα ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Φεβρουάριος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Τα ιδια ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fontanero Φεβρουάριος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Το ίδιο πρόβλημα είχα παλιότερα με ένα d-link και έφταιγε το firmware,το οποίο, μετά απο αναβάθμιση έστρωσε.Αν δεν λυθεί με κάποιον άλλο τρόπο,δοκίμασε το κι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Φεβρουάριος 12, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Φεβρουάριος 13, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 απ' ότι φαίνεται το φιλτράκι τα έκανε μαντάρα. το έβγαλα εντελώς (δεν έβαλα άλλο) και όλα έστρωσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Φεβρουάριος 27, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 επανέρχομαι στο θέμα διότι έχω άλλο πρόβλημα κάθε λίγα δευτερόλεπτα κόβεται το σήμα από το PC στο router (πλέον θέμα αποσυνδέσεων με την γραμμή δεν έχω) τι εννοώ με αυτό : στο Network Mapping όπου φαίνεται η σύνδεση pc --> router ---> ΟΤΕ , η σύνδεση μεταξύ Pc & ρούτερ κόβεται συνεχώς (εμφανίζει δηλ. ένα κόκκινο "X" )X ι επανέρχεται μετά από ελάχιστα sec. δηλαδή είμαι στο νετ, κόβεται-ξανάρχεται μέσα σε 2 sec και μετά από 1 λεπτό το ίδιο κ.ο.κ. η ερώτησή μου είναι η εξής : αλλάζω το ethernet καλώδιο ? είναι περίπου 3-4 μέτρα, ή να βάλω router (έχω καβάτζα κάπου στην αποθήκη) με wi-fi? τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Φεβρουάριος 27, 2014 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 trial and error. Δοκίμασέ τα και τα 2, 1-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 27, 2014 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Αν παίζεις fps, το wifi, είναι σοβαρό μειονέκτημα.Πάντως, εγώ θα προτιμούσα το καλώδιο όπως και να έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Φεβρουάριος 27, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 ωχ... άρα σαν πρώτη λύση πρέπει να τρέξω να βρω καλώδιο. από το 2009 το έχω, ίσως είναι καιρός που αρχίζει να τα κακαρώνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Φεβρουάριος 27, 2014 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Ξεκινα αλλαζοντας το router πρωτα και χρησιμοποιωντας το καλωδιο για συνδεση πανω στο switch του router σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Μάρτιος 4, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 καλημέρα. λοιπόν, σήμερα ξύλωσα το παλιό splitter κι έβαλα καινούργιο. επίσης πρόσθεσα και καινούργιο φίλτρο στον τηλέφωνο. να δω πως θα κυλήσει έτσι σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Μάρτιος 17, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 τελικά έπειτα από έναν κυκεώνα που κράτησε περίπου μία βδομάδα, αφού άλλαξα τα πάντα από καλώδια φίλτρα μόντεμ κ.λπ. χωρίς να διορθωθεί το πρόβλημα των αποσυνδέσεων, η λύση βρέθηκε σε μία επιλογή στον network adapter, στα advanced setting.το LinkSpeed τέθηκε από automatic που ήταν ως default στα 10Mbps και από τότε ούτε μία αποσύνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 17, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Αν αυτό έλυσε το πρόβλημα έχεις θέμα είτε στο καλώδιο είτε στην κάρτα δικτύου ή στο switch του router. To 10Mbps παίζει με χειρότερης ποιότητας καλώδιο ή μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα άκρα και να μην μπορούν να υποστηρίξουν 100Mpbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Μάρτιος 18, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. η αλήθεια είναι πως την κάρτα δικτύου δεν την άλλαξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.