Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Καλοδουλευτη

Απο που τελικα και ποσο βγηκε αν επιτρεπεται;

Σε ευχαριστώ!!

Την πήρα από media markt(Μαρούσι) στα 790€ :(

Έγινε επεξεργασία από Μ@rk
  • Like 2

Μάρκο δεν μπορούσες να μείνεις με την dell

Χαχαχα... Χρόνια πολλά γείτονα!

Μια χαρά μπορούσα... αλλά ξέρεις..

Μονο αμα παραταγε ta fps :p

έτσι είναι... νομίζω ότι αγοράζεις αυτή την οθόνη μόνο για fps!!! Το smooth είναι απίστευτο φίλε στα 144hz+gsync

μπορεις να δοκιμασεις καποιο game με fps cap στα 142 με vsync / gsync off και να μας πεις πως παει απο tearring ??  απο mouselag οταν εχεις drops στο ταδε crysis και πεφτεις στα 50fps πως ειναι το mouse ? εχει λιγοτερο  lag με 144hz και gsync off ή το νιωθεις πιο responsive  αν εισαι με gsync  και τα ιδια frames ? αν δυσκολευεσαι να βαλεις framerate cap  απο το ιδιο το game δοκιμασε  RivaTunerStatisticsServer, παντα πιανει :p 

• Like 2
(edited)

Θα κάνω αυριο δοκιμές και θα σου πω, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει mouse lag,(παίζω όλα τα cod).

Άσχετο.. TN πάντως παίζει πολύ καλά το f.lux

(edited)

@GruntGR  loool δε σε ξέχασα.. αλλά έχω μπλέξει με τις δουλειές :)

• Like 1
(edited)

μπορεις να δοκιμασεις καποιο game με fps cap στα 142 με vsync / gsync off και να μας πεις πως παει απο tearring ??  απο mouselag οταν εχεις drops στο ταδε crysis και πεφτεις στα 50fps πως ειναι το mouse ? εχει λιγοτερο  lag με 144hz και gsync off ή το νιωθεις πιο responsive  αν εισαι με gsync  και τα ιδια frames ? αν δυσκολευεσαι να βαλεις framerate cap  απο το ιδιο το game δοκιμασε  RivaTunerStatisticsServer, παντα πιανει :p

Λοιπόν έκανα δοκιμές σε black ops & modern warfare 1

- από κονσόλα τα κλείδωσα στα 142 fps

- με vsync off δεν είχε tearing αλλά με gsync οπτικά είναι πιο smooth το game

- mouselag δεν παρατήρησα πουθενά (μιας και στα παιχνίδια αυτά δεν έχω framedrops)

- έβαλα crysis & metro last night στα full (είχα μεγιστα fps 50-55-60) πάλι lag δεν παρατήρησα

• Like 2

Δεν νομιζω να εχει λιγοτερο ghosting απο την δικια σου, ουτε λιγοτερο backlight bleed, εγω  λιμπιζομαι αυτην εδω  τωρα γιατι δεν παλευονται αλλο τα 1680*1050   http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-24gm77-p21911/test.html

144hz 8bit TN και ξερη  βεντουζα :p 

οταν εισαι με 50fps εισαι σιγουρος πως δεν εχει διαφορα με gsync ? δηλαδη το mouse το νιωθεις το ιδιο αργο και στις 2 περιπτωσεις ?

• Like 2

οταν εισαι με 50fps εισαι σιγουρος πως δεν εχει διαφορα με gsync ? δηλαδη το mouse το νιωθεις το ιδιο αργο και στις 2 περιπτωσεις ?

ναι, θα το δοκιμάσω και με άλλα games

• Like 1

περίμενε λίγο καιρό ακόμα να δεις τι λένε και πόσο θα κάνουν τα νέα monitors που έχουν ανακοινωθεί:

Asus MG279Q 27" Gaming Monitor with 120Hz IPS Panel

Acer XB270HU - The World's First 144Hz IPS with G-sync?

BenQ XL2730Z with 2560 x 1440 TN Film and Adaptive-Sync

Asus ROG Swift PG27AQ with 4k IPS Panel and G-sync

(edited)

παρόλο που πήρα την Rog Swift PG278Q θα σου έλεγα να περιμένεις.

http://rog.asus.com/393632015/gaming-monitors/ces-2015-mg279q-27-inch-wqhd-ips-at-120hz/

http://rog.asus.com/393642015/gaming-monitors/ces-2015-rog-swift-pg27aq-27-inch-4k-lcd-with-gsync/

Βέβαια το καθένα σου δίνει διαφορετικές δυνατότητες. Η πρώτη είναι 4k & 60Hz gsync & ips

Η δεύτερη ips 120hz χωρίς gsync.

οπότε ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζεις διαλέγεις.

Το θέμα είναι να δούμε και από άλλες εταιρείες προιόντα

Εφυγε η παραγγελια δεν αντεξα!!!!Πεμπτη Παρασκευη θα ειναι εδω...

• Like 2
  • 2 weeks later...
(edited)

Παιδια την παρελαβα. απλα δεν εχο λογια.... παιζω bf4 και εχω παθει ζημια. τοσο smooth δεν παει αλλο!!!! τι setting εχετε παιδες. brightness constrate color temp?

IMG_9635.jpg

IMG_9636.jpg
Έγινε επεξεργασία από kakao83
  • Like 2