fatalara Οκτώβριος 30, 2014 #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Το 3D δεν ειναι για ολα τα μηχανηματα ουτε για ολα τα ματια, εγω δεν ειχα κανενα θεμα να καθομαι με τις ωρες να παιζω batman η οτιδηποτε αλλο ειχε σωστο support η να δω π.χ το avengers σε 3D με αντιστοιχου τυπου γυαλια. Το θεμα βεβαια στο gaming ηταν παντα τι θελουν οι Pros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakos Οκτώβριος 30, 2014 #122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Ποιος είπε ότι η Swift δεν είναι 3D?δεν το είδα να το λέει κάπου αν είναι "ακανα" λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Νοέμβριος 13, 2014 Author #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 789 το eshop!!ετοιμαζομαι! 4-7 μερες βεβαια για παραδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 13, 2014 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 789 το eshop!!ετοιμαζομαι! 4-7 μερες βεβαια για παραδοσηΠάρε κ ένα τηλ msystems πρίν κάνεις κίνηση, δεν την έχουν στο σιτε αλλά με την ASUS έχουν καλή συνεργασία και μπορούν να στη φέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmaister22 Νοέμβριος 13, 2014 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Παιδιά που μπορώ να την βρώ άμεσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Νοέμβριος 14, 2014 #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Πάρε κ ένα τηλ msystems πρίν κάνεις κίνηση, δεν την έχουν στο σιτε αλλά με την ASUS έχουν καλή συνεργασία και μπορούν να στη φέρουν.αν μαθεις ενημερωσε και εδω :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Νοέμβριος 17, 2014 Author #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 έχω στείλει εμαιλ και περιμένω απάντηση το πότε και πόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Νοέμβριος 17, 2014 Author #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 "Αν είχε support στην Ελλάδα σωστό σε οθόνες J - θα τις είχαμε τις Asus στη σελίδα μας για παραγγελία . Λυπούμαστε – αλλά δε μπορούμε να σας προσφέρουμε asus monitor Καλησπέρα σα ςΑν είχε support στην Ελλάδα σωστό σε οθόνες J - θα τις είχαμε τις Asus στη σελίδα μας για παραγγελία . Λυπούμαστε – αλλά δε μπορούμε να σας προσφέρουμε asus monitor Καλησπέρα σα"αρα ακυρο παιδες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 17, 2014 #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Καλησπέρα σα ςΑν είχε support στην Ελλάδα σωστό σε οθόνες J - θα τις είχαμε τις Asus στη σελίδα μας για παραγγελία ωραίοι, άμα κάναν και τα άλλα καταστήματα το ίδιο πράγμα ίσως και αποκτούσε η asus σωστό support σε οθόνες στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Νοέμβριος 29, 2014 Author #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους της οθονης αν τελικα αξιζει το gsync Και πως τους φαινετε το gaming πχ σε bf4 ?το ULMB πως ειναι?Ποιο προτιμάτε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 29, 2014 #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Παντως εγω αν ειχα κατω απο 30 fps σε παιχνιδι καρτα γραφικων θα αγοζα και οχι οθονη με gsync. Αυτη την οθονη την αγοραζεις για την αναλυση τα 120hz και το 3D vision οχι για να παιζεις με 30 fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 29, 2014 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 το ULMB είναι σαν το blur reduction της Benq, μειώνει σε μηδενικό στάδιο το motion blur, δεν νομίζω να έχει μεγάλες διαφορές η υλοποιήση της ASUS απο την BENQ και το Lightboost utility αφού και τα τρία κάνουν την ίδια δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Δεκέμβριος 1, 2014 #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 (edited) υπαρχει σε καποιο μαγαζι νο την δω να παιζει? η καποιος που να θελει να με δεχτει για 5 λεπτα στο χωρο του? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2014 από christaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Δεκέμβριος 2, 2014 #134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Θα παιξεις 10 λεπτα πανω της και μετα θα αναρωτιεσαι πως μπορουσες και επαιζες με 60hz τοσα χρονια, αποτι βλεπω εχεις και nvidiaJUST DO IT είμαι στο τσακ για αγορά.. αλλά φοβάμαι το ΤΝ σε σχέση με το dell u2711 που έχω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 2, 2014 #135 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 είμαι στο τσακ για αγορά.. αλλά φοβάμαι το ΤΝ σε σχέση με το dell u2711 που έχω.. δες και αυτη που ειναι πιο "φρεσκια" https://pcmonitors.info/reviews/philips-272g5dyeb/ για τα χρωματα του panel μην φοβασαι, ειδικα το 8bit της asus φαινεται αρκετα δυνατο -> http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=26685844&postcount=1908 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 2, 2014 #136 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 A Look into Reported G-Sync Display Flickering | PC Perspective Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Δεκέμβριος 2, 2014 #137 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 δες και αυτη που ειναι πιο "φρεσκια" https://pcmonitors.info/reviews/philips-272g5dyeb/ για τα χρωματα του panel μην φοβασαι, ειδικα το 8bit της asus φαινεται αρκετα δυνατο -> http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=26685844&postcount=1908αυτη ειναι 1080p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Δεκέμβριος 30, 2014 #138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 είμαι στο τσακ για αγορά.. αλλά φοβάμαι το ΤΝ σε σχέση με το dell u2711 που έχω.. Τελικά..λόγω Χριστουγέννων έκανα ένα ΄΄δώρο΄΄ στον εαυτό μου.. και την πήρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Δεκέμβριος 30, 2014 #139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 προέρχομαι από την Dell U2711 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι:- Αισθητικά από τα πιο όμορφα monitor (αν όχι το καλύτερο)- Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή- Η ανάλυση αυτή με 144hz + gsync είναι ότι καλύτερο για gaming.. απλά δε ξαναπαίζεις σε άλλη οθόνη-Τα χρώματα σε σχέση με το dell (τα είχα 2 ημέρες δίπλα-δίπλα) υστερούν λίγο αλλά όχι πολύ.. στο ips είναι πιο έντονα(εώς ψεύτικα βέβαια)- οι γωνίες θέασης είναι ένα θέμα που είχα στην αρχή (γιατί δε το έιχα ζήσει ποτε) αλλά ξεπερνιέται γρήγορα (όπω μου είπε και ένας φίλος μου είναι monitor που κάθεσαι μπροστά και όχι TV)- Τα hz τα νιώθεις παντού και όχι μόνο στο παιχνίδι, ακόμα και στο desktop όταν κουνάς αρχεία-παράθυρα κτλ.-και ένα τελευταίο μείον είναι η συνδεσιμότητα, έχει μόνο ένα dp port (γιατί μόνο έτσι δουλεύουν όλα) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 30, 2014 #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 Τελικά..λόγω Χριστουγέννων έκανα ένα ΄΄δώρο΄΄ στον εαυτό μου.. και την πήρα!ΚαλοδουλευτηΑπο που τελικα και ποσο βγηκε αν επιτρεπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts