chrkon Ιανουάριος 21, 2015 #161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 Από εγγύηση τι παίζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 21, 2015 #162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 Από εγγύηση τι παίζει??? http://support.asus.com/warranty.aspx?SLanguage=en&p=13&m=PG278Q&hashedid=t0Xm6iD2xvngT8tR 3 χρόνια, 5 pixels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 21, 2015 #163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 Ουάου........Πολύ καλή! Αν δεν πάω σε 4κ θα την σκεφτώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιανουάριος 28, 2015 Author #164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Το πολυ καλη ειναι λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 2, 2015 #165 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Κάθε μέρα μπαίνω στο overclockers.co.uk, την επιλέγω παρέα με μια 980 και κάθε φορά στο τσακ επιλέγω να μην προχωρήσω στην παραγγελία σκεφτόμενος τις οθόνες που έρχονται στο πρώτο μισό του 2015. Ευχηθείτε μου καλή υπομονή. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 2, 2015 #166 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Κάθε μέρα μπαίνω στο overclockers.co.uk, την επιλέγω παρέα με μια 980 και κάθε φορά στο τσακ επιλέγω να μην προχωρήσω στην παραγγελία σκεφτόμενος τις οθόνες που έρχονται στο πρώτο μισό του 2015. Ευχηθείτε μου καλή υπομονή. 2 μήνες περίμενε να δεις πως θα είναι αυτό http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-077-AC δεν είναι πολύς ο χρόνος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 2, 2015 #167 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 2 μήνες περίμενε να δεις πως θα είναι αυτό http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-077-AC δεν είναι πολύς ο χρόνος.Και αυτή χαλβαδιαζω και κάποιες άλλες που αναφέρουν qhd με ips gsync (αλλα 60hz). Γενικώς θα έχουμε ενδιαφέροντα διλήμματα, τριλημματα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 2, 2015 #168 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Βασικα και να την παραγγειλεις δεν θα γινει τπτ, δεν στελνει ελλαδα το overclockers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 2, 2015 #169 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Βασικα και να την παραγγειλεις δεν θα γινει τπτ, δεν στελνει ελλαδα το overclockers. Εδώ και 2 μήνες έχω επιστρέψει στο νησί.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Μάϊος 8, 2015 #170 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2015 Επαναφερω μετα απο καιρο για να κανω την εξης ερωτηση. Εχει και αλλος προβλημα με την rog η μονο σε μενα ετυχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 8, 2015 #171 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2015 Επαναφερω μετα απο καιρο για να κανω την εξης ερωτηση. Εχει και αλλος προβλημα με την rog η μονο σε μενα ετυχε? δεν έχω κάποιο πρόβλημα εγώ που την έχω. Τι θέμα έχεις εσύ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Μάϊος 8, 2015 #172 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2015 Μου κανει flickering Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 8, 2015 #173 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2015 Ανεπτυξε λιγο το προβλημα φιλε, που συμβαινει ποτε και τα σχετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Μάϊος 8, 2015 #174 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2015 (edited) Απο το desktop εως και τα games κοινως παντου και παντα Ακομα και στο desktop βλεπεις την εικονα οτι ειναι "σπασμενη" Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2015 από hellrider Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 28, 2015 #175 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 (edited) Βρηκα μια μεταχειρισμενη στα 590 με 32 μηνες εγγυηση, αυριο θα την εχω. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2015 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 31, 2015 #176 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 (edited) Εμενα μου κανει αυτο στην αρχη οταν το ανοιγω. Το κανει μονη της 3-4 φορες και μετα καθε φορα που ανοιγεις και κλεινεις τον browser, συμβαινει μονο για 3-4 λεπτα και μετα δεν το ξανακανει. Επισης το κανει μονο στην επιφανια εργασιας στα παιχνιδια ειναι μια χαρα. Να τη δωσω πισω? Τι να κανω? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 31, 2015 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 31, 2015 #177 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 Δοκίμασε να την βάλεις σε άλλη πρίζα και αν γίνεται να είναι και μόνη της, όχι πάνω σε πολύμπριζο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 31, 2015 #178 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 Εμενα μου κανει αυτο στην αρχη οταν το ανοιγω. Το κανει μονη της 3-4 φορες και μετα καθε φορα που ανοιγεις και κλεινεις τον browser, συμβαινει μονο για 3-4 λεπτα και μετα δεν το ξανακανει. Επισης το κανει μονο στην επιφανια εργασιας στα παιχνιδια ειναι μια χαρα. Να τη δωσω πισω? Τι να κανω? Δεν μου φαινεται για προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 31, 2015 #179 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 Δεν μου φαινεται για προβλημα.Δεν εχω ιδεα τι ειναι, το κανει στην επιφανια εργασιας μολις την ανοιγεις και ειναι κρυα για 4-5-6 φορες μετα σταματαει και το κανει οταν ανοιγεις τον Browser. Μετα απο δυο λεπτα δεν το ξανακανει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 31, 2015 #180 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 Λοιπον το προβλημα εμφανιζεται μονο στα 144hz, στα 120 ειναι ολα μια χαρα. Το δοκιμασα και αυτο με την πριζα και δεν εγινε τπτ. Ολη μερα εκτος απο το πρωτο power up δεν εχει κανει κιχ, αν κανεις ομως restart το ξανακανει παλι για λιγο, εκει που παρατηρησα οτι το κανει παντα ειναι οταν αλλαζεις OC profile precision η το afterburner και μονο οταν την εχεις 120hz. Τι κανουμε τωρα? Τη δινω πισω την τριτη και παιρνω το Acer η την κραταω και την εχω στα 120? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts