Jump to content

μήκος gpu και κουτί

Elessar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

έχω το κουτί Xigmatek Asgard και αυτή τη στιγμή η κάρτα γραφικών μου είναι η Sapphire 6850.

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την gpu μου και έχω καταλήξει στις εξής δύο:

Asus R9 270x (αρκετά μεγάλη) και Sapphire Radeon R9 270X Boost 2GB Dual-X OC (κάπως μικρότερη)

Ο προβληματισμός μου έγκειται στο αν υπάρχει αρκετός χώρος στο κουτί, οπότε αν κάποιος έχει ακριβώς το ίδιο κουτί με μένα και σχετικά μεγάλη gpu θα βοηθούσε τα μέγιστα στην πιθανή επιλογή μου.

Άνοιξα το κουτί και το τσέκαρα βέβαια αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος, δλδ αν βάλω τον HDD σε ποιο πάνω θέση ίσως δεν έχω θέμα.

Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απ'το να πιάσεις ένα μέτρο κ να μετρήσεις απ' τη μία άκρη έως τους δίσκους.Και μετά βρες τα dimensions της κάθε κάρτας.So simple...

Αυτό που σου προτείνει ο AgMa είναι το ποιο λογικό έτσι έκανα κι εγώ όταν ήθελα να πάρω την ASUS R9 270X (αρχικά ήθελα να πάρω την υλοποίηση της Gigabyte όμως έβγαινε λίγο μεγαλύτερη επειδή έχει ένα φαν παραπάνω απο την ASUS).

εννοείται ότι έχει δίκιο ο φίλος, απλά έλεγα μήπως είχε κανείς ακριβώς το ίδιο κουτί να μου έλεγε και μια γνώμη παραπάνω.

Άνοιξα, μέτρησα και είναι 290mm ο ΄καθαρός' χώρος συν ότι και τα 2x6pin μπαίνουν χαλαρά μέσα στα HDD brackets οπότε μάλλον την παίρνω.

Ευχαριστώ παιδιά!

Εγώ ξυλωσα τα πάνω brackets για να χωρέσει η r9 270 .

Το καλύτερο πάντως είναι να μετρήσεις και βλέπεις πως προχωρΑς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.