FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2014 Γινεται να ρυθμισω το ρουτερ ή τον υπολογιστη που εχω στην Αθηνα ωστε να συνδεομαι σε αυτο μεσω vpn και να παιρνω την δικη του IP?To router ειναι ενα Netgear DGN2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Στήσε ένα hamachi. VPN από το router δε δίνει κανείς τσάμπα απ` όσο ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Στήσε ένα hamachi. VPN από το router δε δίνει κανείς τσάμπα απ` όσο ξέρω.Αυτό θα τρέχει στο pc στην Αθήνα και εγώ θα συνδέομαι σε αυτό και θα έχω τη δική του ip?Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Στήσε ένα hamachi. VPN από το router δε δίνει κανείς τσάμπα απ` όσο ξέρω.Έχω την εντύπωση πως κάποια modem/routers μπορείς να τα κάνεις configure για να παίξουν το ρόλο του VPN Server και Client.Τα Draytek νομίζω το υποστηρίζουν. Επίσης την επιλογή αυτή πρέπει να έχουν και custom firmwares (dd-wrt κτλ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Αγοράζεις αδεια έξτρα για vpn αν δε κάνω λάθοςSent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 9, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Στήσε στον υπολογιστή σου το openvpn ως σέρβερ και τρέχεις από την απομακρυσμένη τοποθεσία τον client. Μπορείς να το ρυθμίσεις να περνάει όλη την κίνηση μέσα από το τούνελ ή κάποια συγκεκριμένα δίκτυα. Επειδή θα περνάει η κίνηση από το σπίτι σου στην Ελλάδα θα έχεις bottleneck ίσο με το upload της γραμμής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos-11- Φεβρουάριος 9, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Μπορουμε να χτησουμε το δικο μας hamachi?αυτο το openvpn δυσκολο ειναι να το στησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 9, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Με ένα γρήγορο searchUnofficial Hamachi Users Guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos-11- Φεβρουάριος 10, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Εχω hamachi αλλα εχω παραπανω υπολογιστες απο το free οποτε το πληρωνω.Μιας που εχω τωρα το VM στο okeanos στο grnet να στησω εναν vpn server μιας και εχει και μεγαλο bandwitch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.