Jump to content

Προβλημα με συχνο καθαρισμο cache του firefox

Cipioner

Recommended Posts

Mπορει να μου πει καποιος γιατι η cache tου mozilla, xρειαζετε συνεχεια καθαρισμο, ακομα και 3 φορες την ημερα, με 11 mb xρηση και θελει καθαρισμα, γιατι συμβαινει συνεχεια, χρειαζετε καμια ρυθμιση? παντως προβλημα ιου, δεν φαινετε να υπαρχει.

Ευχαριστω.

post-31781-1416078128,5861_thumb.png

Δεν γνωριζει καποιος, κάθε λιγο, ειδικα oταν κανω περιηγηση με τον firefox, μου δεν μου εμφανιζει σωστα ορισμενες ιστοσελίδες (χωρις τις εικονες), και μολις κανω καθαρισμο της cache (με μολις λιγα mb χρησης), επανερχετε κανονικα.

Πάρε ένα backup το profile χειροκίνητα ή με το mozbackup, κάνε μετά ένα reset ή και απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο την αρχή να δεις αν φτιάχνει.

Και αφού παίξεις μπορέις να επαναφέρεις το backup σου, και το καλό με το mozbackup μπορείς να διαλέξεις τι θα επαναφέρεις.

Και όπως λέει και ο alexgk τρέξε και το malwarebytes για τυχόν απρόσμενους εισβολείς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.