Cipioner Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2014 Mπορει να μου πει καποιος γιατι η cache tου mozilla, xρειαζετε συνεχεια καθαρισμο, ακομα και 3 φορες την ημερα, με 11 mb xρηση και θελει καθαρισμα, γιατι συμβαινει συνεχεια, χρειαζετε καμια ρυθμιση? παντως προβλημα ιου, δεν φαινετε να υπαρχει. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 10, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Δεν γνωριζει καποιος, κάθε λιγο, ειδικα oταν κανω περιηγηση με τον firefox, μου δεν μου εμφανιζει σωστα ορισμενες ιστοσελίδες (χωρις τις εικονες), και μολις κανω καθαρισμο της cache (με μολις λιγα mb χρησης), επανερχετε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 10, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Help/trableshooting informations/reset firefox. Για δοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 10, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Nαι αλλα θα μου διαγραφουν ολα τα προσθετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Τρέξε το malwarebytes μήπως έχεις πρόβλημα με ζουζούνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Φεβρουάριος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Πάρε ένα backup το profile χειροκίνητα ή με το mozbackup, κάνε μετά ένα reset ή και απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο την αρχή να δεις αν φτιάχνει.Και αφού παίξεις μπορέις να επαναφέρεις το backup σου, και το καλό με το mozbackup μπορείς να διαλέξεις τι θα επαναφέρεις.Και όπως λέει και ο alexgk τρέξε και το malwarebytes για τυχόν απρόσμενους εισβολείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 11, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Τρέξε το malwarebytes μήπως έχεις πρόβλημα με ζουζούνια.Eτρεξα το hitmanpro, που ειναι πολυ καλυτερο απο το malwarebytes και δεν μου βρηκε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 11, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Eπισης μερικες φορες μου εμφανιζει και αυτο το μηνυμα απο το shockwave, γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Φεβρουάριος 18, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 εμενα μου φενονται οκ τα 11mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.