Jump to content

Desktop των 600 ευρω

grstaycool

Recommended Posts

Στον ssd πόσο ελεύθερος χώρος σου έχει μείνει?

Γράφεις ότι ο επεξεργαστής ώρες ώρες πάει στο 100% (μπορεί να μην ισχύει) μήπως ''μένεις'' από cpu ή μνήμη?

Έχεις δοκιμάσει με λιγότερα VM αν σου κολλάει?

o ssd εχει 18 γιγα ελευθερα!

ο επεξεργαστης φτανει σχεδον 100% ανα 10 λεπτα επειδη τα VM τρεχουν το καθενα ενα παιχνιδι! δεν μπορω να βαλω λιγοτερα! Καθε φορα που ξεκινανε παιχνιδι και φορτωνει τοτε πανε σχεδον full load!

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
o ssd εχει 18 γιγα ελευθερα!

Αν δεν κάνω λάθος στον ssd pπρέπει να έχεις ελεύθερο χώρο 20 με 30% ελεύθερο χώρο για να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Στον 120gb πρέπει να έχεις περίπου 30gb ελεύθερο χώρο. Δοκίμασε να ελευθερώσεις χώρο από τον ssd για να δεις

αν θα κολλήσει πάλι.

Διάβασε κι αυτό το ''4 4. Μην τους ξεχειλίζετε'' 5 Συνήθειες που Πρέπει να ξεχάσουμε στους δίσκους SSD | PCsteps.gr

Στον δικό μου τον 128gb που είχα, είχα πάντα ελεύθερο χώρο 40gb.

Ε, εντάξει. Υπερβολή είναι το 20-30%. Ένα 10-15% αφήνουμε συνήθως. Ένας 120άρης καλό είναι να έχει προς χρήση γύρω στα 105gb.

Τέλος πάντων, εγώ πάντα ήμουν της άποψης ότι ssd αξίζει κανείς να πάρει από 240gb και πάνω για πολλούς λόγους.

Edit: Για τσέκαρε στο Task Manager μήπως σου τρέχει τίποτα από πίσω που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το έχω πάθει. Ήταν μια εφαρμογή (add-on για μια κάρτα γραφικών που είχα) που μου είχε καπαρώσει 25% της μνήμης σε μόνιμη βάση. Μόλις την σούταρα, το σύστημα ανάσανε.

Ε, εντάξει. Υπερβολή είναι το 20-30%. Ένα 10-15% αφήνουμε συνήθως. Ένας 120άρης καλό είναι να έχει προς χρήση γύρω στα 105gb.

Τέλος πάντων, εγώ πάντα ήμουν της άποψης ότι ssd αξίζει κανείς να πάρει από 240gb και πάνω για πολλούς λόγους.

Edit: Για τσέκαρε στο Task Manager μήπως σου τρέχει τίποτα από πίσω που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το έχω πάθει. Ήταν μια εφαρμογή (add-on για μια κάρτα γραφικών που είχα) που μου είχε καπαρώσει 25% της μνήμης σε μόνιμη βάση. Μόλις την σούταρα, το σύστημα ανάσανε.

τα vm ειναι αποθηκευμενα στον ssd λογω του οτι μπορω να τρεξω οτι τρεχω, με λιγοτερη ραμ! Τωρα τον αδειασα λιγο, εχω 23 γιγα ελευθερα, θα το αφησω σημερα το βραδυ και θα σας πω νεα το αυριο!

ευχαριστω παιδια!!!

EDIT: so far so good! Εαν ξαναεμφανιστει το προβλημα θα σας πω, αλλα αποτι φενεται αυτο φταιει για τo freeze!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.