Jump to content

Desktop των 600 ευρω

grstaycool

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Γιατί να μην έχει αποτέλεσμα..

3g είναι 384MB/s

6g είναι 768MB/s που είναι και πιο γρήγορος..

Που ακριβώς τα είδες.;

στα comments του ι σοπ λεει ενα παιδι το εξης:

Στη αρχη ενω φαινοταν γρηγορος στα τεστ εβγαζε πολυ χαμηλες ταχυτητες σχεδον τις μισες απο αυτες που λεει. Κατι δεν μου κολαγε και ανοιξα το κουτι και ειδα οτι τον ειχα συνδεσει σε 3G . Βαζοντας τον σε 6G οι ταχυτητες του ξεπερναν τα μεγιστα που λεει. Read : 548 και Write : 532 ... Πολυ ευχαριστημενος αν και λιγο ακριβος. Φαινεται ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις..

Η μητρικη εχει 6g?

• 2 weeks later...

Άλλαξε το τροφοδοτικό με αυτό που είναι καλύτερο

XFX P1-550S-XXB9 PRO SERIES 550W PSU -

Βάλε αυτό το δίσκο που έχει 3 χρόνια εγγύηση. Είναι το ίδιο γρήγοροι.

SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 -

Και επίσης εγώ προσωπικά θα πήγαινα στην 270x και θα έβαζα τον fx 8320.

Άλλαξε το τροφοδοτικό με αυτό που είναι καλύτερο

XFX P1-550S-XXB9 PRO SERIES 550W PSU -

Βάλε αυτό το δίσκο που έχει 3 χρόνια εγγύηση. Είναι το ίδιο γρήγοροι.

SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 -

Και επίσης εγώ προσωπικά θα πήγαινα στην 270x και θα έβαζα τον fx 8320.

το παράγγειλα ηδη... ανεβασα πολυ το buget... ι 270χ ηταν εξαντλημένη οποτε πηγα στην αρχικη μου επιλογη!

το ισοπ σου δίνει 3 χρονια εγγύηση σε ολα τα εξαρτηματα οταν παραγγέλνεις PC ολοκληρωμένο

Για την εγγύηση που σου λένε 3 χρόνια στην πράξη θα το δεις..

Για τον επεξεργαστή που σου αναφέρει ο [MENTION=15350]fatal[/MENTION] συμφωνώ, από την στιγμή που έχεις κάνει

την υπέρβαση βάλε τον fx8320 (πως?αλλάζοντας κάποια πράγματα) .

-Παραγγέλνεις από msystems fx8320 και samsung 840 evo 81€ (στον ssd είσαι -6€) έχεις δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή.

-Βάζεις άλλο κουτί γύρω στα 40€ (το corsair που έβαλες δεν θα σου προσφέρει κάτι στα χρήματα αυτά) οπότε είσαι -12€

ακόμα. Μέχρι εδώ, είσαι 18€ κάτω E-SHOP.GR: κουτιά.

Στις μνήμες πας ή εδώ G.SKILL F3-17000CL11D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-17000 2133MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT - και συμπληρώνεις περίπου 20€ για να βάλεις επεξεργαστή

ή εδώ KINGSTON KHX16C9B1RK2/8X 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ HYPERX RED SERIES XMP DUAL CHANNEL KIT - και βάζεις περίπου άλλα 10€ για τον

επεξεργαστή

• 2 weeks later...

Λογικά θα ειναι raw ,δεν ειναι φορμαρισμένος.

Αμα γράψεις google " δε βλεπει το πισι τον καινούργιο δισκο" θα σου βγάλει 7.200.000 αποτελέσματα,ειναι μια απλη διαδικασία,αλλα δε τη θυμάμαι να στην πω απ'εξω

sent from mobile

• 2 weeks later...

Καλημερα παιδια!

μετα απο μια σχεδον 2 βδομαδες το PC ειναι πυραυλος εχω μονο 1 θεματακι

Ξαφνικα FReezarei το μηχάνημα, ολα οθονη, ηχος κτλπ. Βεβαια δεν εχει κλησει και καθολου οποτε κοιταξα θερμοκρασιες κυριως στην CPU και φτανει μεχρι και 55 βαθμους! Οποτε πιστευω οτι εκει ειναι το προβλημα. Θελω λοιπον να βαλω 2 μεγαλους ανεμιστήρες 1 πανω και ενα Κατω, οπως επισης μια καλη ψυχτρα! Αρα θελω προτασεις και για ΦΑΝ και για ψυχτρα, οπως επισης που μπορω να παω να μου κανουν την εγκατασταση, γιατι εγω φοβαμε να το κανω... (εχω κατα νου μια της coolermaster evo212 αν θυμαμε καλα)

ευχαριστω εκ των προτέρων

Καλημερα παιδια!

μετα απο μια σχεδον 2 βδομαδες το PC ειναι πυραυλος εχω μονο 1 θεματακι

Ξαφνικα FReezarei το μηχάνημα, ολα οθονη, ηχος κτλπ. Βεβαια δεν εχει κλησει και καθολου οποτε κοιταξα θερμοκρασιες κυριως στην CPU και φτανει μεχρι και 55 βαθμους! Οποτε πιστευω οτι εκει ειναι το προβλημα. Θελω λοιπον να βαλω 2 μεγαλους ανεμιστήρες 1 πανω και ενα Κατω, οπως επισης μια καλη ψυχτρα! Αρα θελω προτασεις και για ΦΑΝ και για ψυχτρα, οπως επισης που μπορω να παω να μου κανουν την εγκατασταση, γιατι εγω φοβαμε να το κανω... (εχω κατα νου μια της coolermaster evo212 αν θυμαμε καλα)

ευχαριστω εκ των προτέρων

Αποψη μου ειναι να σεταρεις τις μνημες στο bios στα default settings. Καμια φορα οι αυτοματες ρυθμισεις δεν ειναι σταθερες.

Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι εντάξει.

Γράψε τα πράγματα που έχεις πάρει για να έχουμε μια εικόνα? Τι λειτουργικό εγκατέστησες ? Αν αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα

κατα την εγκατάσταση? Την εγκατάσταση του λειτουργικού την έκανες στον ssd φαντάζομαι? Αν έχεις πειράξει bios (έχεις κάνει καθόλου OC)?

Το στήσιμο του υπολογιστή το έκανες εσύ? Όλα τα πράγματα που έβαλες είναι καινούργια?

Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι εντάξει.

Γράψε τα πράγματα που έχεις πάρει για να έχουμε μια εικόνα? Τι λειτουργικό εγκατέστησες ? Αν αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα

κατα την εγκατάσταση? Την εγκατάσταση του λειτουργικού την έκανες στον ssd φαντάζομαι? Αν έχεις πειράξει bios (έχεις κάνει καθόλου OC)?

Το στήσιμο του υπολογιστή το έκανες εσύ? Όλα τα πράγματα που έβαλες είναι καινούργια?

Ευχαριστω για τον ενδιαφερον και το εκτιμώ ειστε ολοι καλα παιδια εδω περα :p

Λοιπον αρχικα, τρεχω 6 VM ολα αποθηκευμενα στον SSD με τα οποια η ραμ παει γυρω στα 5-6 gb και η CPU ωρες ωρες μαξαρει! Το προβλημα παρατηριθικε μεχρι τωρα 4 φορες. Την πρωτη φορα ειχα τον υπολογιστη ανοιχτο ολο το βραδυ και οταν τον ειδα το πρωι η οθονη ηταν παγωμενη και επρεπε να κανω Restart. δεν εδωσα σημασια! Επειτα μετα απο καποιες μερες καθως επαιζα παγωσε παλι η οθονη και ο ηχος σταματισε, οταν εκανα RR μετα απο λιγο το ξαναεκανε. Τελευταία φορα που το εκανε ηταν προχθες! Ολα τα εξαρτηματα ειναι καινουργια αγορασμενα απο e-shop οπως επισης και η συναρμολογηση εγινε εκει! Αρχικα θα δοκιμασω να ξαναδω τα σατα3 (SSD HDD dvdrom) γιατι τα πειραξα πρωτη μερα επειδη δεν μ διαβαζε τον HDD! Παντως το φαινομενο ειναι αυτο : "Παγωνει" η οθονη και ο ηχος απλα σταματαει!

Edit: Αυτα ειναι τα εξαρτηματα του υπολογιστη

http://prntscr.com/2vegiu

λειτουργικο win7 ultimate x64(οχι αυθεντικα, αλλα σπασμενα)

Κοίταξε να σετάρεις σωστά τις μνήμες !!!

Για θεματάκι με τις μνήμες σου φαντάζει αυτό που έχεις !

τις εβαλα απο αυτο 1600... ελπιζω να εχετε δικιο και να μην ξανασκαλωσει!

ΥΓ: παιζει ρολο που οι ραμ ειναι στο δευτερο σετ στην μητρικη? δηλαδη απο αριστερα προς τα δεχια εχουν την 2η και την 4η θεση! παιζει κανα ρολο?

τις εβαλα απο αυτο 1600... ελπιζω να εχετε δικιο και να μην ξανασκαλωσει!

ΥΓ: παιζει ρολο που οι ραμ ειναι στο δευτερο σετ στην μητρικη? δηλαδη απο αριστερα προς τα δεχια εχουν την 2η και την 4η θεση! παιζει κανα ρολο?

Κανένα ρόλο, αρκεί τα slots να λειτουργούν.

http://www.kingston.com/datasheets/KHX16C9B1BK2_8.pdf

Οι μνήμες που έχεις έχουν standard spd 1333Mhz ( το jedec) με timing of 9-9-9 στα 1.5V.

Δεν έχουν xmp profile ώστε με την παράμετρο αυτή να σου ρύθμιζε αυτόματα τα

timings και την τάση, οπότε πρέπει να κάνεις χειροκίνητα κάποιες ρυθμίσεις.

1600Mhz όπως σου έβαλα στο link παραπάνω θέλει τάση 1,65V ( Each module kit

has been tested to run at DDR3-1600 at a low latency timing of 9-9-9 at 1.65V )

• 3 weeks later...

Εν τελη το προβλημα χαναγυρισε!!! Εχω ανοιχτα 6 VM και θελω να ειναι ανοιχτα 24/7 αλλα το βραδυ σκαλωνει το PC και σταματαει να λειτουργει! Τι αλλο μπορει να φταιει? Εβγαλα απο το αυτοματο τα timings και ξανακουμπωσα τις ραμ:dots:

Λοιπον αρχικα, τρεχω 6 VM ολα αποθηκευμενα στον SSD με τα οποια η ραμ παει γυρω στα 5-6 gb και η CPU ωρες ωρες μαξαρει!

Στον ssd πόσο ελεύθερος χώρος σου έχει μείνει?

Γράφεις ότι ο επεξεργαστής ώρες ώρες πάει στο 100% (μπορεί να μην ισχύει) μήπως ''μένεις'' από cpu ή μνήμη?

Έχεις δοκιμάσει με λιγότερα VM αν σου κολλάει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.