Jump to content

Θα πληρωσω τελωνείο?

hAic

Recommended Posts

Αγόρασα μια οθόνη για το αμαξι να σας εξηγησω πως εγινε η δουλεια!

Του ειπα να μου στειλει ενα Payment request πρωτα 30usd και να τον πληρώσω,αμέσως μου έκανε refund και έπειτα πληρωσα κανονικά την αξία του!

Το δεμα θα σταλθεί με DHL ,μεσα στο δεμα θα βαλει φυσικά την αποδειξη των 30usd και εξω θα γραψει gift!!

Αγόρασα μια οθόνη για το αμαξι να σας εξηγησω πως εγινε η δουλεια!

Του ειπα να μου στειλει ενα Payment request πρωτα 30usd και να τον πληρώσω,αμέσως μου έκανε refund και έπειτα πληρωσα κανονικά την αξία του!

Το δεμα θα σταλθεί με DHL ,μεσα στο δεμα θα βαλει φυσικά την αποδειξη των 30usd και εξω θα γραψει gift!!

Νομίζω (χωρίς να είμαι ειδικός) είναι pure luck.

απο πια χωρα ερχεται?tracking number εχει?τι λεει?

Σανγκαη...Με ενημερωσε σημερα οτι με DHL θ πληρωσω και αλλα μεταφορικα και επιπλεον θα μου κατσουν τελωνειο και να προτιμησω το EMS,αλλά μου ζηταει 30 δολλαρια επιπλεον..εχω δωσει ηδη 50 δολλαρια και του ειπα τι γινεται...80 δολλαρια για τα μεταφορικα...!!!Και δεν το χει στειλει ακομα!!!

απο που το πηρες(ebay).τα λεφτα πως τα στελνεις μεσω paypaL? εγω ετσι οπως το βλεπω σε κοροιδευει και σου τρωει τα λεφτα σου.

Έχει 4000+ αξιολογήσεις,99,2 θετικό feedback!!Μεσω paypal!Εεε δεν νομίζω να με κοροιδεύει!!

Μου είπε οτι τα μεταφορικα με ΕΜΣ είναι γύρω στα 110 USD..!Ισχυει?

εγω σε χανω φιλε μου στο σημειο των μεταφορικων.το προιον ποιο ειναι? απο ebay ειναι.Εαν ειναι απο ebay ,ο πωλητης αναγραφει τα μεταφορικα και αυτα ειναι τα μονα που θα πληρωσεις.

δωσε ενα λινκ τι πηρες να σε βοηθησω

εγω σε χανω φιλε μου στο σημειο των μεταφορικων.το προιον ποιο ειναι? απο ebay ειναι.Εαν ειναι απο ebay ,ο πωλητης αναγραφει τα μεταφορικα και αυτα ειναι τα μονα που θα πληρωσεις.

δωσε ενα λινκ τι πηρες να σε βοηθησω

Radio RCD510 USB Reverse Image New Wcode for VW Golf Jetta Passat Touran EOS | eBay

Τα μεταφορικά είναι με DHL οπου θα περασω τελωνειο...!

Και μου είπε για να το στειλει με EMS θελει αλλα 30 Usd (50 εχω δώσει ηδη και 30=80Usd,και ειπε τα υπολοιπα τα βαζει ο ιδιιος)

Τι λες να κανω???

εγω ετσι οπως το βλεπω λεει 35 ευρω μεταφορικα χωρις να δηλωνει τον carrier δλδ την μεταφορικη.τελωνειο ισως περασεις,ισως και οχι,και πολλες φορες ανεξαρτητως τιμης αλλλα λογο βαρους.

το καλυτερο για μενα ειναι να μιλησεις πρωτα με την DHL Ελλας ωστε να σου πουν λογικα τι παιζει και απο κει κρινεις.παντως δεν καταλαβαινω το εξης.Πως σου λεει ο πωλητης οτι με DHL ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ τελωνειο και με ems οχι?

εγω ετσι οπως το βλεπω λεει 35 ευρω μεταφορικα χωρις να δηλωνει τον carrier δλδ την μεταφορικη.τελωνειο ισως περασεις,ισως και οχι,και πολλες φορες ανεξαρτητως τιμης αλλλα λογο βαρους.

το καλυτερο για μενα ειναι να μιλησεις πρωτα με την DHL Ελλας ωστε να σου πουν λογικα τι παιζει και απο κει κρινεις.παντως δεν καταλαβαινω το εξης.Πως σου λεει ο πωλητης οτι με DHL ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ τελωνειο και με ems οχι?

Τα 35 ήταν με DHL....Και καλα με EMS επειδη έρχεται με το ΕΛΤΑ είναι λιγότερες οι πιθανότητες και δεν πληρώνω το ίδιο ποσό!!

ΜΕ EMS είναι πολυ λιγες οι περιπτώσεις που πλήρωσαν τελωνείο!!

Και πάλι έχω τιμολόγιο 30 δολλαρια..Ποσο να πληρώσω ΦΠΑ??

δεν ξερω πλεον τι παιζει φιλε μου αλλα ουτε θελω να πω καποιο λαθος και να σε μπλεξω η να μπλεχτω και εγω.

τωρα αν μπορεις να τα δωσεις τα λεφτα για να εισαι καλλυμενος καντο.εγω παντως θα επερνα τα λεφτα πισω και θα συνεχιζα να ψαχνω:jump1:

Φθηνότερα με DHL από ότι με EMS απλά δεν παίζει.

Θέλει να σε πιάσει λίγο... ΠΟΛΥ ΚΟΤΣΟ.

Από Κίνα σε Αμερική με EMS είχα παραλάβει δέμα με μπαταρίες για laptop βάρους συνολικά 5.5kg και τα μεταφορικά ήταν μόλις $35

Φθηνότερα με DHL από ότι με EMS απλά δεν παίζει.

Θέλει να σε πιάσει λίγο... ΠΟΛΥ ΚΟΤΣΟ.

Από Κίνα σε Αμερική με EMS είχα παραλάβει δέμα με μπαταρίες για laptop βάρους συνολικά 5.5kg και τα μεταφορικά ήταν μόλις $35

Ωραια...τον ενημέρωσα πως επιπλέον λεφτά δεν δίνω..η προχωράμε έτσι με αλλιώς refund..

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.