YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Boηθεια παιδες... Εχω την ΗIS X800pro Excalibur. Σκεφτομαι να αλλαξω ανεμηστηρα κ ψυχτρακια. Ψανχω για ανεμηστηρα, αλλα οσοι καινουργιοι υπαρχουν, απλα καλυπτουν τις μνημες και δεν τις ακουμπανε (=οχι ψυξη). Τι μπορω να βαλω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Μιας και το νερό δεν είναι option, έχει μοντέλο η arctic cooling για Χ800? και βάλε δικά σου ψυκτράκια, σαν αυτά που θα βάλεις στην κάτω πλευρά(όχι γομαράκια, τα tweakmonsters χώραγαν). EDIT :link και ψάξε για tweaks ή κάτι σε αυτό το μέγεθος.. αν δεν βρεις στείλε πμ , έχω stock(ψυκτράκια), Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Μιας και το νερό δεν είναι option, έχει μοντέλο η arctic cooling για Χ800? έχει (rev.4 - αν θυμάμαι καλά)χάλκινο - ~ 25 Ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Εχει το rev 4. Οσο για τις μνημες, ηδη εχω αγορασει 8 ασημενια -μεγαλα. Δεν θυμαμαι αν ειναι τα tweakmonsters η οχι.Η φοβια μου ειναι στο αν θα χωρανε στο μπροστα !ΕDIT: Το εψαξα στον γουγλη. Τα tweakmonsters ειναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Οκτώβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Η Arctic Cooling παντως, καλυπτει(και ψυχει) και τις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 οντως το Rev.4 της Arctic Coolingκανει για X800PRO...και ... με την τεραστια χαλκινη βαση του ψυχει και τις μνημεςπου να προλαβω ο αμοιρος να ποσταρω...μ'εφαγαν λαχανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos Η Arctic Cooling παντως, καλυπτει(και ψυχει) και τις μνημες. Μου αρκει... Ευχαριστω όλους οσους βοηθησαν. Στρατο...σημερα-αυριο σκαει παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 καλή επιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.