Jerry007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2014 Παραπονιέται ο μικρός τις τελευταίες μέρες ότι ξεφορτίζει γρήγορα η μπαταρία του PSP του. Οπότε προκειμένου να βρω την ησυχία μου χρειάζομαι μια καινούργια μπαταρία Έχω φάει όλο το internet και δεν μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία της Sony. Δεν έχω πρόβλημα να πάρω imitation όμως διαβάζω ότι οι επιδόσεις των περισσότερων είναι τραγικές. Οπότε imitation δεκτή μονάχα αν είναι δοκιμασμένη. Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω από Amazon/ebay κτλ. Αν υπάρχει Ελληνικό κατάστημα ακόμα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Φεβρουάριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Έχει ο Δήσιος καλές ιμιτασιόν.Αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην Cometron για γνήσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 9, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Δες και εδώ Sony Γνήσια Επαναφορτιζόμενη μπαταρία PSP Slim - 1200 MAH - Easy Buy World Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 για checare αυτηναNew 3 6V 3600mAh Replacement Battery Pack for Sony PSP Slim 2000 3000 | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 9, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Έχει ο Δήσιος καλές ιμιτασιόν.Αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην Cometron για γνήσια.Ο Δήσιος φαίνεται όντως να έχει καλές. Θα ρωτήσω και μια τιμή στην Cometron.Δες και εδώ Sony Γνήσια Επαναφορτιζόμενη μπαταρία PSP Slim - 1200 MAH - Easy Buy WorldΤην είδα και αυτήν. Έχουν αναφερθεί μερικές περιπτώσεις με το Easybuyworld με απομιμήσεις που τις πουλούσε σαν γνήσιες. Η τιμή πάντως είναι πολύ καλή αν είναι γνήσια η μπαταρία. Την έχει αγοράσει κάποιος να μας πει;για checare αυτηναNew 3 6V 3600mAh Replacement Battery Pack for Sony PSP Slim 2000 3000 | eBayΓια αυτές διάβασα ότι αναγράφουν 3600mah με πραγματικές επιδόσεις να είναι ~20% κάτω από τις original των 1200mah. Σαν τελευταία διαφυγή μπορεί να πάρω 2-3 τέτοιες να υπάρχουν (τις χαρίζουν σε αυτή την τιμή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 9, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Δεν γνωρίζω να σου πω για την αξιοπιστία του easybuyworld απλά έψαχνα κάποτε ανταλλακτικά από Ελλάδα για psp και μόνο εκεί βρήκα. Μέχρι και στην sony που έκανα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν φέρνουν ανταλλακτικά για psp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.