Jump to content

VP2770 VS XB2779QS

Kazeta

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ,

Ετοιμάζομαι για αγορά καινούργιου μόνιτορ και έχω καταλήξει, έπειτα από πολλές ώρες αναζήτησης, σε αυτά τα δυο μοντέλα της Viewsonic και IIyama.

Η οθόνη προορίζεται κυρίως για ταινίες, παιχνίδια και browsing. Έχει κανείς εμπειρία να μοιρασθεί με αυτά τα μόνιτορ (θετικά/αρνητικά) ή να προτείνει κάποιο διαφορετικό? Επίσης να ρωτήσω, η XB2779QS που διαθέτει plasma coating (glossy type) πόσο reflective είναι από κοντά? Είναι δηλαδή έντονη η αντανάκλαση πηγών φωτός? Μονη εμπειρία που έχω από glossy monitors είναι από laptop αλλά χωρίς plasma coating.

• 2 weeks later...

Για τηνVP2770 ειναι απο τα καλυτερα monitor στην αγορα αλλα για να την βρεις για αγορα πρεπει να προσλάβεις ντετέκτιβ οπως επίσης ερωτηματικό είναι το after sales της viewsonic στην Ελλάδα το εχει η Alman Hellas δεν ξερω να σου πο πως ειναι το RMA της αν σου παθει κατι εγω την εψαχνα 2 μηνες να την αγορασω και δεν υπηρχε στην ευρωπη πουθενά...στην ελλαδα δεν υπάρχει αντιπρόσωπος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.