Jump to content

gf 4 mx440 + cooling + ocing

Jpp

Recommended Posts

Έχω βάλει δυο 8μμ διπλαδιπλα τους έχω δεμένους μαζί και τους έχω βάλει κάτω από την κάρτα γραφικών . Είναι των 2500ρπμ .

Η κάρτα είναι mx440 χωρίς ψήκτρα πάνω . τα δυο φανακια είναι σε απόσταση 2 cm από την κάρτα . αν τους πλησιάσω και άλλο θα ψύχει καλύτερα ;

Η κάρτα δουλεύει 270/405 και την τρέχω 310/480 αλλά από υπολογισμούς μου δίνει 13-14% . Δεν είναι λίγο ;

Την έχω ανεβάσει με το Riva tuner .

Αν την ανεβάσω και άλλο βγάζει άσχετα στην οθόνη παρόλα αυτά η κάρτα δεν είναι και ιδιαίτερα ζεστή .

Καμία ιδέα να την ανεβάσω και άλλο ;

Το agb είναι στο 66 αν το ανεβάσω , θα ανέβει και η απόδοση ;

Από το riva έχω πειράξει μόνο από το low level system tweaks . μήπως πρέπει να ρυθμίσω και τίποτα άλλο ;

Ευχαριστώ

Πρέπει να βάλεις ψύχτρα.... Οι 2x8cm δεν κάνουνε τίποτε αν δεν έχεις ψύχτρες στον πυρήνα της κάρτα και στις μνήμες της.....

Αν βάλεις ψύχτρα-ανεμιστήρα σαν και το παρακάτω δεν χρειάζεσε τίποτε άλλο... Μόνο ψύχτρες για τις μνήμες σου και είσαι έτοιμος να κάνει και vmod στην κάρτα σου και όσο πάει....

image-ccba1c.gif

την κάρτα την έχω 2 χρόνια τώρα και είπα να της κανω μια μικρή βελτίωση . μέχρι τώρα δεν έχω πληρώσει τίποτα :)

για να παρω τωρα καρτα πρεπει να δώσω πανω απο 200 ευρο . αρα προσπαθω να την ανεβάσω μπας και κάει και πάρω υποχρεωτικά άλλη . χοχο

απο άλλες ρυθμίσεις ;

μόνο το core - memory ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.